Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsivel a kövi LTS után.
@ubyegon2: Én a haladó topikot úgy értelmezem, hogy az alap, kiinduló pontokat leírva, értelmezéssel együtt megkapja, akkor ő már meg tudja oldani, mert haladó. És nem kell azzal vesződnöm, hogy step-by-step magyarítok egy leírást, kiegészítve olyan elemekkel, hogy hol van a terminál. Ezenfelül vannak a személyes tapasztalatokból gyűjtött információk (legyen az figyelmeztetés, vagy rövidebb út, stb.), melyből a témában nekem nincs.
Bevallom, sosem fogott meg a téma, bízom benne, hogy az alaplapom megoldja a feladatot. Bár szegény CPU hűtő nagyon gyorsan pörög szerintem, de így sincs hangja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Spórolós topik
- 9000 mAh-s Redmi készül
- Alkoholista nevelde
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő