-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano
üzenetére
És nem létezik véletlenül valami olcsó GSM dongle, az USB-s 3G cuccok mintájára? Ez ügyben én is guglizok még.
Esetleg még arra gondoltam, hogy veszek kopott, hasznlát, low-end androidos telefonokat, és azok segítségével oldom meg. Utánanéztem, Androidon teljes kontroll alatt tudom tartani a hívásokat távolról is, ha rootolva van a készülék. Nem is lenne túl bonyesz írni egy ilyen progit, ahogy néztem. Csak azt kell kisütni, hogy hogy küldjem át a hangot a telefonomra...
Ehhez kellhet az asterisk. Megnézem, hogy tud-e ilyet.Köszi a tippet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Proxmox VE
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- További aktív témák...
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell Precision 5510 4K Touch i7 16 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA Quadro M1000M Windows
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest