- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shinodas
tag
Köszönöm! Okés, nem bolygatom

Szerk.: Közben elszúrtam a grubot,
meg akartam változtatni a bootsorrendet, de elírtam egy sort. Most pedig nincs boot menu, egy os-t sem tudok indítani. "minimal bash-like line editing..." ez az egyetlen amiben lehet varázsolni valamit.
Win7, és ubuntu 11.10 van fennTudnátok segíteni? Ha bejutnék az ubiba, már természetesen tudom orvosolni a grubot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- G.Skill Aegis 32GB (2 16GB) DDR4 3200MHz ÚJ, AZONNAL KÉSZLETRŐL
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- Dell PowerEdge R820 4x Xeon 688GB ECC RAM
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

meg akartam változtatni a bootsorrendet, de elírtam egy sort. Most pedig nincs boot menu, egy os-t sem tudok indítani. "minimal bash-like line editing..." ez az egyetlen amiben lehet varázsolni valamit.