Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BTom1970
aktív tag
Hello!
Van egy 2db RAID1-es Linux rendszerű winchester nálam.
A rajta lévő adatokat kellene lementeni, mert az eredeti helyén vagy nem indult már el
az operációs rendszer, vagy ha mégis elindult 10 perc után lefagyott.Itthon csak windows7-es gépem van. Innen el tudom érni valahogy a Linux partíciót.
Egy mobil rack-be helyeztem a RAD1-es egyik tagját, de nem látszik.
eSATA - val kapcsolódik a gépemre.
Egyedül kellene, hogy látszódjon, vagy csak a 2db fog menni együtt?Knoppix live cd-vel is néztem, de nem ismerte fel a Linux-os winchestert.
Ha windows-ból nem tudom elérni, akkor Linux-ból is megfelelne.Milyen lehetőségek vannak az adatok lementésére?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 15 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest