Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
Egy péntek esti váratlan újraindulás óta némi gond van az egyik vinyómon lévő fájlrendszerrel. A problémám az, hogy pont a nagyobbik 2 terás az és a rajta lévő ~ 1 tera adatot nem tudom hova rakni újra partícionáláshoz, az fsck-val pedig még nem tudok mit kezdeni. Amég pedig hibás a fájlrendszer, addig nem tudom induláskor való automatikus csatolásra sem beállítani a meghajtót. Live CD-t indítva nem ír ki semmi problémát és használható a lemez.
Olvastam az fsck manualját, de nekem nem volt egyértelmű.A kérdésem, hogy tudok-e valamit kezdeni ezzel a lemezzel formázás és adatvesztés nélkül?
A páciens lemezen emlékeim szerint létrehoztam egy kiterjesztett partíciót és azon belül egy nagy darab logikai ext3-as partíciót.
Ez fogad a particionáló indításakor:
Nem csatolja fel a partíciót:

Ha megnézem külön a lemez adatait:

Csak este leszek a gépem a közelében, addig nem tudok próbálkozni.
Bármilyen segítséget előre is köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Formula-1
- XPEnology
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Rövid előzetest kapott a The Outer Worlds 2
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest