Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtbsrác
senior tag
válasz
sto1911
üzenetére
Beírtam de semmi infót nem ad ki.
Ide írtam be őket:
topi@topi-P5K /media és topi@topi-P5K /media/cdd7b85d-824b-404c-b267-34632fb8313c
leentereztem és a nagy semmit csinálta
ugyan az a prompt vissajöt közvetlen alatta info nuku.Hogy lehet a root tulajdona hogyha itt topi felhasználó név alatt formáztam meg?
Igen mert két ext partício van, (30 és 500giga) egyikre egy kis linuxot akarok majd rádobni. Az érdekes volt nekem is hogy ext3-4 de láthatod a partedben hogy mindegyik ext2. Gondolom bénázott a tulajdonság ablak de mind2 ext2

Viszont kipróbálom azt hogy vmelyik windows telepítővel újrapartícionálom az egészet ntfs-be majd visszajövök linuxba és ismét leformázom őket ahogy most vannak. Csak azt nem tudom hogy kell-e neki csatolási pontot adni.
- Megválaszolom magamat így élő rendszer alatt nemtudok neki adni már akár (\, boot etc) csatolót, max jelzőt tudok megadni neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ugyan az a prompt vissajöt közvetlen alatta info nuku.