- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Poor Volta...
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hohoo
senior tag
Hát ez kikészít.
Tegnap felváltottam az ubunutut, egy lxde-s linux mint-el(ubuntu alapú). Meg is lepődtem hogy alapból 10mbiten ment a lan (mert rossz a kábel bekötése), és nem a szokásos autonegotiation 100mbit és 1 bit nem megy át majd írja hogy nincs hálózat, hanem végre felismeri.
elkiabáltam mert tök random, néha felismeri néha nem.mii-tool-al beállítottam 10mbitre, rágugliztam hogy kell permanensé tenni (mert elfelejtettem régen hogy csináltam)
Mindenhol csak azt találtam hogy az init.d-be hozzak létre egy új fájlt(régen tuti nem így csináltam), és másoljam be a scriptet ami beállítja. Újraindítottam, volt hálózat, örültem hogy jó. Még egyszer, megint nincs háló csak akkor ha mii-tool-al újra 10mbitre állítom.Hogy az istenbe lehet beállítani hogy maradjon 10mbiten?
A grafikus beállítófelület meg hihetetlen, minden marhaságot be lehet állítani, még a routing útvonalat is, de a retkes linksebességet azt évek óta nem sikerült oda berakni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Videós, mozgóképes topik
- Le Mans Ultimate
- LEGO klub
- Futás, futópályák
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged