Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sti10p
senior tag
válasz
Siriusb
üzenetére
Van DVD-ROM (ISO), DVD-ROM (UDF/ISO) és DVD-ROM (Boot) a Nero-ban, ezek közül melyik? (Én azt hittem a Boot)?! Ha az ISO-t választom akkor is bootollni fog? (Sajnos nincs annyi DVD-m hogy végigpróbáljam.)
Mod: most csak simán ráklikkeltem filekezelőből az IMG file-ra és a Nero megnyitotta írásra úgy hogy DVD Image, így jó lessz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- World of Tanks - MMO
- Synology NAS
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Google Pixel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi