Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- sziku69: Szólánc.
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Géjza
őstag
válasz
TeeBeee #74966 üzenetére
ACC ultimate pack szokott lenni nevetséges áron. Ha most épp nem akciós, akkor várd ki. LMU-nál vigyázni kell, mert ott is keményen kell fizetni a dlc-kért az alapjátékon felül. Persze dlc-k nélkül is el lehet lébecolni, de ez igaz mindkettőre.
De mindkettő faxa és ajánlott.
-
Bandit21
addikt
válasz
TeeBeee #74968 üzenetére
Talán azt döntsd el online vagy offline mennél inkább.
LMU megvan tetszik de tul sok idő lenne atszokni rá.
ACC ben meg az lfm en tul is megy állandóan egy csomó szerver (a saját pH szerverről nem is beszélve amire gyertek már!!!) és bár van egy csomó elrettentő videó a sok idiótarol szerintem 5-10 perc után lehet olyat találni minden este ahol vannak is és normálisak is.
Az LMU ban nem tudom mennyire aktív most a közösség.
Ha instant mennél másokkal, én az ACC vel kezdenek mert az LMU ban azért egy hideg gumi és fék sokkal jobban érezhető (nehezebb, ahogy RobbyJR mondja) -
zsozsa74
őstag
válasz
TeeBeee #73176 üzenetére
Igen, ez is számít, biztos, hogy sok összetevős a dolog. Persze, amikor anno kőkeményre varázsoltam a Fana v3-as pedálomat, akkor egyből extrém módon fájtak (az amúgy is szar) térdeim, szóval azért a pedálkeménység sem mindegy egy már széthasznált térdízületnél. De tény, hogy a szög is sokat számíthat.
-
bardi
senior tag
-
bardi
senior tag
válasz
TeeBeee #72520 üzenetére
Tegnap 70%-ra volt véve, iR-ben meg auto, vagy amit ott beállít, annál egy picit magasabbra veszem. A driverben amúgy csak kiválasztottam az iR-hez tartozó profilt, damping friction, meg amik vannak még azok az ottani alap beállításon vannak. Így pár óra játék, plusz egy edzés után erősen érzem a vállaimat ma reggelre
Fél órás etapokon nem éreztem amúgy azt, hogy ez így sok lenne, 911 RSR-rel mentem LeManson meg Skipbarberrel VIR-en, jövő heti versenyekre készülve.
Chedarnak (a vörös hülye a képekről) is tetszik, a bázis tetejéről nem csúszik le, a logitech a lejtett neki -
bardi
senior tag
válasz
TeeBeee #71578 üzenetére
Megtaláltam közben. Valami bmw ülést raktam még rá, egész jó cucc volt, csak az aluprofil élei miatt nem annyira alkalmas mozgatni a lakásban, ahhoz kerekek kellettek volna rá. Arra viszont már lehet gyenge ez a kialakítás.
-
András12345
aktív tag
válasz
TeeBeee #71572 üzenetére
Nekem Atesz féle rigem volt eddig, annak a bázistartója fékezéskor előre-felfele mozgott/dőlt, most vettem egy Simlab P1X-et (használtan, így alig volt drágább mint egy úgy TR80, főleg hogy ülés is van hozzá), 160-as meg 120-as elemekből áll össze, brutál merev, a lényeges része, ezek után nagyon kíváncsi lennék hogy egy 80-as rig mennyiben más...
-
bardi
senior tag
válasz
TeeBeee #71572 üzenetére
Nekem volt 30x60-as profilból készült rig-em, amiben voltak 30x30-as darabok is.
Teljesen jó volt az is a nem DD kormány meg loadcell pedálhoz. A kormánytartó azért mozgott előre-hátra picit, mert maga a konstrukció volt kicsit gagyi, a földön középen futott egy profil, abból kiállt oldalra kettő, és erre mentek a függőleges részek, helyett, hogy a földön a két szélén ment volna két profil. Úgy simán jó lett volna. Motedis oldalán már nincs fent. -
Fehercsoki
aktív tag
válasz
TeeBeee #71557 üzenetére
A Treq kormánytartó is tökéletesen stabil, keresztbe megy át egy alu profil ami duplán van rögzítve a 2 függőleges profilhoz, teljesen biztos, hogy semelyik irányba sem fog elmozdulni. Az alu profil pedáltartó azért stabilabb és jobban testreszabható, ezen fix helyre lehet csak tenni a pedálokat, de persze ez is teljesen jó.
-
Rudi500
csendes tag
válasz
TeeBeee #71557 üzenetére
Köszönöm a válaszodat. Amúgy megy a honlap megint, azt nem értem a 299 euors árhoz miért ad 13 eurot amikor a chekoutra megyek de így sem vészes az ára, postával, 375 eurot ad ki, nekem persze semmi extra nem kell hozzá, csak az alap tr80 lite.
(Subtotal€313.83Shipping€61.83TotalEUR€375.66
Including €79.86 in taxes)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest