- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlegMajom
junior tag
válasz
tom120514 #68725 üzenetére
Elérhető. Nem tudtam egy vázban túl lehet húzni a csavart. Azt hittem hogy minél jobban meg kell húzni 😅
A Fanatec-et fogom meggyalázni. Miért van az hogy a WRC perec én lévő kis joystick egyszer működik, egyszer nem? Fanatec -nél ez is hangulat függő, mint az hogy éppen hajlandó egyáltalán működni az egész, vagy nem?
Néhány óráig normálisan működött, kiléptem, letöltöttem egy másik pályát, autót. Hirtelen minden beállítást elfelejtett. Kb. 5-ször újra kalibráltam, minden alkalommal másképp forgott a kormány, mint ahogy én forgattam. Végülar nem is abba az irányba forgott, amelyikbe forgattam.
Ha olyan sokan rajonganak a Fanatec -ért, miért nem tudom eladni ezt a hulladékot?
A V3-as pedálszett kompatibilis más bázisokkal is? Például Moza, Simagic?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech G302 Daedalus Prime gamer egér (TTC G. D.p. 60M + Japán Omron, paracord, stb.)
- Egér Modding! Alkatrészek: mikrokapcsolók, enkóderek, kábelek, talpak, gripek, stb.
- (új) IPI Float 88 dual 8K black gamer egér (PAW3395, 42g, carbon fiber composite ház)
- MSI GeForce GTX 1660 Super PCX GARANCIA!
- Eladó / csere Nintendo Switch játékok
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest