- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
-
LOGOUT
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Ciccuka #1197 üzenetére
Nekem is csak porosodik az asztalon. Talán, ha a hivatalos kernelbe teljesen bekerül a H3 támogatása, akkor jól esz valamire. Hiába volt 18 dolcsi szállítással.
Androiddal még sosem sikerült elindítanom, mindig befagy. Lehet valami nagy méretű hűtőborda kellene rá, mert sok rendszernél olyan kernelt raktak alá, ami nem figyel a hővédelemre.
Linux alatt használgattam, de az usb portok működése volt sem teljesen sima, ha meg az usb volt jó azzal a rendszerrel, akkro meg a régi kernel miatt nem működött jól, amire használtam volna.
Néha már arra gondoltam, hogy talán hibás példányom van, de mikor a telepítés leírásoknál kakas álozást meg többszöri próbálkozást írnak, az nem éppen a megbízhatóság jele.Nem tudom mire akarod használni, de ha gpio és hasonló dolgok nem kellenek, akkor lehet valami jobb s905-ös box-szal jobban jársz. Vagy esetleg odroid c2, de az már drágábbra jön ki, mint a p3.
Ha csak valami egyszerű dologra kell, akkor érdemes megnézni, hogy a pi zero képességei megfelelőek-e neked.
Az usb hülyeségei miatt nem vagyok teljesen elégedett a pi-kkel, de arra legalább friss kernel van. Beelink mini mx-et próbálgatok majd hamarosan valami linuxszal, hogy a tévés backendemet áttéve rá jól működik -e. Libreelec build alatt a dvb-c kivételével jónak tűnt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hálózati / IP kamera
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- FUJITSU CELSIUS W5010, Intel i9-10900K, 64GB, 1TB SSD, 2TB HDD, NVIDIA Quadro RTX4000 8GB
- Gamer Szörnyeteg PC Ryzen 7 5700X3D NITRO RX 7800 XT 64GB RAM Full Corsair RGB
- DELL Optiplex Micro 7010 - i5 13500T - 16GB DDR4 - 512GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Ryzen5 5600/ RX7600 8GB/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- HP EliteBook 1050 G1 i7-8750H 16GB RAM 512GB Nvidia GTX1050 4GB SSD FHD IPS 120Hz 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest