Hirdetés
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- droidic: Safe Mode az agyban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Együtt érzek, nekem is bemondta az unalmast az Odroid XU4. Egyelőre nem tudom mi a baja, nem volt időm rá már több, mint egy hónapja, szóval szétszedtem, aztán úgy hagytam. Gondolom az SD kártya mehetett tönkre benne, mert cseréték a villanyoszlopokat és kb. minden nap áramszünet volt több hétig. Szünetmenteset még nem vettem alája. Majd összerakom újra, ha lesz szünetmentes, meg meglesz az alkalmazások nagyja, amik rajta fognak futni. Nálam ezen kívül csak annyi gond volt vele, hogy nem lehetett leállítani a gombjával vagy shutdown-al, muszáj volt kihúzni mindig, ami szintén nem tesz jót az SD kártyának. Már az első telepítések után írta a Linux, hogy valami zűr van a kártyával, de attól még egész stabilan elfutott rajta hónapokig. Nem tudom, hogy erre a shutdown dologra van e megoldás, mindenesetre érdekelne...
Házi szervernek nem rossz megoldás ez az SBC, de szerintem jobban megéri venni valami integrált CPU-s alaplapot. Bővíthető, megbízhatóbb, gyorsabb és összköltségben házzal mindennel kb. ugyanott van, mint az Odroid, pl [link] [link]. Fogyasztásban kb. 2-3x annyit esznek, mint az SBC, de ha nincsenek 24/7 használva, hanem elmehetnek aludni, akkor hasonló lesz a fogyasztásuk, mert támogatott bennük a wake up on LAN-al.
-
Ciccuka
veterán
Raspberry Pi Zero az minimum dupla árban van. Milyen verziószámú van neked?
Ezt nem akarom elhinni, hogy ennyire fagyogat, legalább egy kis ventilátorral hűtötted (Raspberry Pi hűtőborda szettje elvileg jó hozzá)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- AliExpress tapasztalatok
- Bluetooth hangszórók
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4059
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest