- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Aktív témák
-
gTWELVE
tag
jaja.. barátnőm aki egyébként is szép,kicsit feltuningozva. (azért direkt raktam bele olyan tuningefekteket, amiket hírességek képein is fel lehet fedezni) persze lehet úgy is csinálni, hogy nem veszi észre senki, még a hozzáértő szem se.
tessék lássék Photoshop Powa! -
-
gTWELVE
tag
Elég LOL topik.. kár hogy a sztárképek fel vannak turbózva kicsit. Photoshop-ba dolgozgatok..
(csak szerényen) minden képet fellehet pumpálni kicsit,hogy ne lehesen észrevenni, meg úgy is hogy láccon.. Poénből megnövesztettem a barátnőm mellét valamelyik képen és átküldtem neki. elsőre észre se vette a külömbséget, jót röhögtünk rajta. aztán meg már orjásdudákat növesztettem neki. meg ugye simán lehet plasztikázni, kis zsírfelesleget eltünteni, meg javítani a bőrtonusokat. miteszereket eltüntetni..stb. kis időbe telik egy teljes upgrade de hihetetlen eredmények születnek. akár szem/bőrszint is könnyedén lehet változtatni.. be ne dőljetek minden kamunak.. tökéletes nő nincsen! nem is volt, és nem is lesz. mintahogy tökéletes ember se...
-
Janesz
őstag
tudom és,hogy ne csak a házi nyúlról linkeljek itt egy kép :Bővebben: linkés jóccakát mindenkinek...
-
F-ECT$
titán
-
Janesz
őstag
sminkelés nála itt ki is fullad...:Bővebben: link de legalább nem kell amiatt várni rá mert festegeti órákon át magát...
de tök jó fej...benne van minden ökörségben(szánkózás éjszaka, búvárkodás, leszakadt partról ugrálás, viccelődés , és ha szívom a vérét viccből nem sértődik meg...)
[Szerkesztve] -
Janesz
őstag
de gondolom a portfolió róluk nem egy rohadt nagy hógolyózás után készül meg nem úgy,hogy húúú kell vinnem ma egy igazolványképet de 5 perc mulva indulnom kéne és csinálok egyet gyorsan...szal a beállítástól nagyon sok minden függ...meg persze a jó fotóstól... azzal én is és ő is tisztában van,hogy az orra kicsit széles de oldalról nagyon ari...
-
Janesz
őstag
válasz
fokukac #3084 üzenetére
ilyen a szeme mindig...
:
Bővebben: link -
Janesz
őstag
aki esetleg találkozna vele nyáron egy malév járaton hivatkozzon rám és kap egy felfújható kis malév repcsit és egy idióta kis malévos csokit...
Bővebben: link
lighty
tag
Hát mint írtam előzőekben,én fotóztam pár hölgyet nem egyszer,és hidd el ott ömlöttek a lányok az ajtón,hogy engemet is meg a barátnőmet is,és ott voltak olyan portfóliók hogy én is aztmondtam hogy ááá(az állammal),tehát erre gondoltam a szakmai véleményt,persze fontos az is hogy neked milyen az izlésed,és mégegyszer gratulálok hozzá,jól választottál,fontos az is hogy te mennyire tartod magad jó pasinak külsőre,mert ez is sokmindent meghatároz,ha 130 kilós zsírtömeg lennél,akkor talán az izlésed is picit lejjebb adnád párválasztásnál.
-
rup1u5
nagyúr
na!
mosmár mindenki huzzon aludni!
barátjával vagy barátnőjével.
gyürni a lepedőt!
[Szerkesztve] -
lighty
tag
Megnéztem a képeket,szép barátnőd van,de ha szakmai véleményt megengetsz,akkor inkább a kedvességének a bályát hangsujjoznám ki rajta,sugárzik belőle a szerénység,és ez egy nagyon fontos női tulajdonság,biztos boldog ember vagy,ikább ő is bályos,sugárzó,mint klasszikus szépség,persze ez nálam is fontosabb,a lényeg a lényeg,jól választottál,gratulálok.
[Szerkesztve] -
Janesz
őstag
többek között.... -
lighty
tag
-
Janesz
őstag
de ő az én barátnőm...
és tényleg van szebb arcú szebb testű lányka mint ő de ebben a párosításban ,hogy ő még baromi okos is már annál kevesebb és pont ezért választottam őt...amikor vele megismerkedtem volt egy olyan barátnőm,hogy ihaj de ő nem volt olyan kedves és okos mint a mostani barátnőm..
belekötsz vagy sem nem érdekel...Ő egy olyan lány aki max a csajoknak nem jön be mert írigyek...akárhány fiú látta bejött neki...akinek esetleg fénykép alapján nem annak élőben tuti bejönne...
mivel van véleményem azt mondom el..ha tetszik azt ha nem akkor azt...csak próbálom kerülni a szóismétlést és ezért ruházom fel különböző jelzőkkel ami vagy jó vagy nem...
amúgy amit belinkeltél baromi nagy feje van a testéhez képest és kész!! -
Vitus
őstag
Igen nagyon szép tud lenni, ha egy nő kicsit színesebb és bátrabb az átlagnál ha nem viszi túlzásba. Az a baj szerintem, hogy a tv-ben és minden médiában csak tökéletes nőket látani, így nő fel kiskorától az ember és ha meglát egy igazi nőt az utcán megilyed.
De ez gyorsan változik mert eljön lassan az az idő amikor majd a nő reggel beül egy fényképautómata szerű szerkezetbe kiválassza, milyen legyen aznapra és kész.
-
tildy
nagyúr
Egy test sosem hitvány.
Sosem.
Max neked nem jön be
De ezt már észrevettem: ha valami nem olyan modon és úgy kerekdik, illetve olyan akrcsú a derék, amilyen a te ideálod, nekiállsz fikázni. Nem ez az első eset.
Nyugi a barátnődön is lehet kifogást találni, ha akar az ember. (szvsz láttam már pl. szebb arcú lányt is, de mondjuk tényleg eléggé ott van azért a csaj, de ha akarok bele tudok kötni szal érted....)
Én ha megnézek egy nőt, és jó a teste de a feje csúf, hát akkor...AZ ronda és ezzel elintézem.
Ha szép az arca, de nem gurulógömböc, mondjuk pl van rajta egy kis felesleg de nem sok, akkor az szép.
Férfinál meg rondafejű pasi szóba sem jöhet. Inkább legyen egy kis poci, mint ronda fej.(Mármint nekem nem tetsző ronda..._az szerint a másik topikban átlagosnak mondható pasi ...)
[Szerkesztve] -
Janesz
őstag
de mit kezdek?? neked valaki akkor szép ha az arca szép?? nekem nem!! ugyanis nem egy olyan pufi csajt láttam akinek szép az arca viszont ha lekukkantok akkor ott nem az a helyzet!!
pl:nálam ha megnézek egy nőt és nagyon jó a teste de a feje nem tetszik akkoris jobban bejönmivel legalább a teste szép mintha ugyanazt a fejet látnám egy hitvány testen... -
lighty
tag
válasz
Apophis #3055 üzenetére
Hát itt föl kéne sorolni sok-sok nő nevet(ismert),és akkor lehetne szavazni rájuk,és akkor kijönne egy százalék,és már nem is lenne szubjektív dolog.Valahogy csak el lehet dönteni hogy ki a legszebb a világon,ha az összes embert megkérdeznék a világon,hogy ki a legszebb nő,akkor kijönne ''talán'' 1 nő,aki a legtöbb szavazatott kapná,na ő a legszebb nő a világon,megpróbáljuk a lehetetlent?
-
Vitus
őstag
válasz
Twiggydoll #3008 üzenetére
Nekem tetszenek leszámítva a testékszereket a szájba és az orrba, főleg ha ilyen állati nagy karika és nem csak egy kis pöty ami szép picike (nagyon picike) kővel van díszítve.
Ezeket a nagy orrkarikákat meg nagyon nevetségesnek de hasznosnak tartom, egy szer egy ilyen orrkarika megmentett egy verekedéstől. A nagy berúgott pengecsávó belénkkötött és valahogy vonzott, hogy megfogjam az orrkarikályát.Elég szánalmasan tud nyüszögni a pengefiú ha kicsit megrángatják az ékszereit.
-
Apophis
őstag
Hihetetlen, hogy több, mint 3k HSZ-t megért egy teljességgel értelmetlen topic...
A szépség olyan szinten szubjektív tulajdonság, és ti itt vitatkoztok, miért nem szép ez meg az. -
lighty
tag
De épp itt a lényeg,hidd el nekem a nem tökéletes genetika teszi széppé és természetessé az embereket,persze van sok tökéletes alaku nő is,de az már néha műnek hat,és nem fogja meg az embereket,ha megnézel egy divatbemutatót,nem a 30kilós lányokra gondolok,ott is vannak tökéletes szépségek,de nagyobb számban vannak akik inkább érdekesek,sugárzoak,mint gyönyörű szépek.
-
tildy
nagyúr
Hát nem tudom vele pl. mi bajod :
vagy vele:
Mondjuk görög zita meg nekem nem tetszik.Igaz csak nyaktól fölfelé nem, alatta jól néz ki
[Szerkesztve] -
lighty
tag
Tudod az a baj,hogy angyon sok laikus ember nem lát át a sminken,és nem tudja elképzelni az illető hölgyet másképpen,csak ahogy be van állítva éppen,sok szép nőt fotóztam már életemben,és tudom mi a valódi természetes eredeti szépség,és ennek a lánynak az arcában tényleg van valami,néznéd csak meg Pamelát,amikor a férjével egy hullarészeg éjszakai kefélés után föl kell regel,kiugranál az ablakon,ilyettedben.
Görög Zita szerény véleményem szerint egy igazi nő,nem csak külsőleg,hanem sok más tekintetben is,hogy nem mennyünk túl messzire,Britneyt szintén kihagynám a szép nők névsorából,de Shania Twaint oda tenném még,persze rengeteg van még rajtuk kívül is.
-
Janesz
őstag
a legjobb a rőzsehordó lányka a belinkelt képek közül....
estélyi ruha =vámpírkosztűm
én mindig azon röhögök,hogy aki szarrátetováltatja magát az majd öreg korában milyen szinten lesz közröhely tárgya...mint mostanság : ''szeretlek margó, anyám ica, ne sírass anyám csavargó fiad él... stb...'' no ezek régen biztos rohadt menők voltak tollbetéttel tetoválva de mostanság úgymond kiment a divatból..ugyanez a helyzet a mostaniakkal is...nembeszélve ha valaki épp vámpír jelenleg és majd mutogatja a fiának,hogy nézd csak anyu épp itt farsangról jött...
-
_az
senior tag
hát engem azért elfog gyakran a röhögés, ha ilyen vámpírokat látok
szal ha valaki festékszóróval nyomja magára a festéket, az számomra már sok a jóból... najó, én a piercingtől is óckodok, szal... -
-
aesir
veterán
Sinead O'Connor.
Gyönyörű! -
Borosz
őstag
A feleségem!
-
lorcsi
veterán
MOnica itt az aláírásomban
-
hz hefti
tag
mar nemazert, de mit esztek ezen a sok muanyag non?
-
hz hefti
tag
oroszlan szonja
erdeya
senior tag
válasz
sequator #3024 üzenetére
nesztek: Bővebben: link
-
master bud
tag
Volt valami James Bond film, Oroszországban kezdődött, Brosnan nyomult benne vérkeményen. Na a film elején az öreg Brosnan bácsi belenyúlt egy gyönyörűséges rövidhajú szőke csodába, a film szerint valami svéd numera, sztem a legjobb nő volt az egész filmben. Arról nincs valakinek képe?
-
g4dg3t
senior tag
-
Janesz
őstag
na akkor itt van egy...egyik kedvencem Carman Electra:Bővebben: link
és itt egy másik amiből csak a bal szélső jön be nekem...de az nagyon..:Bővebben: link
-
erdeya
senior tag
na elég a fecsegésből! Tessék szépen linkelni a jobbnál-jobb, szebbnél-szebb lányokat, nőket, asszonyokat
mint én, itt ni: Bővebben: link
mehet esetleg akár háttérnek is! -
Janesz
őstag
válasz
a kis csájníz csakt kivéve ezek nagyon rusnyák mind!! ezek az elbaszott rajzolt szemöldököktöl már kész vagyok...
főleg az a csak volt nagyon hitvány akinek 3 karika volt a szájába...(nehogy úgy járjon mint haver akinek a fogszabályzója beleakadt egy bulin a szőnyegpadlóba és meg sem tudott szólalni és mindenki leszarta a fejét...)
amúgy meg el tudom képzelni ahogy ülnek a tükör előtt és hosszas sminkelés után így letesznek minden vakolóeszközt és így elégedetten állnak fel,hogy na készen van .... -
rup1u5
nagyúr
válasz
Draga Twiggyke!
Kerlek neeee....
egyebkent elofordult mar, hogy szepnek talaltal valakit aki nem feltetlen a fekete, agyonsminkelt, ''hu de egyedi vagyok mert vampiros-darkos-gothos-mansonos-biszexualis-satanos'' kasztbol valo?????
ezeket ugy simogatnam egy langszoroval.
[Szerkesztve] -
Bencom
senior tag
Muszály ismert sztárnak lennie?
ha nem, akkor.... -
erdeya
senior tag
válasz
miért van az hogy te csak ilyen rusnya jószágokat bírsz belinkelni?
Aki szerint a képeiden szereplőknek bármiféle köze is van a szépséghez, az
a, közülük való
b, nem normális
c, beteg -
Gomez
aktív tag
válasz
Twiggydoll #2925 üzenetére
Ja, hát igen.
És még az énektudása is szuper! -
-Jackson-
őstag
válasz
ebben igazad van, sőt, lehet téllegjólnéznek ki (smink nélkül) az általad linkelt csajok. de ahogy a képeken kinéznek
. szvsz a péhá hímállományának ha 2%-a vonzónaktalálja őket ilyen formában már sokatmondok..
-
Twiggydoll
tag
nem csak a hírességek meg a topmodellek lehetnek szépek
szerintem... -
-
F-ECT$
titán
Mire föl volt itt ez a nagy ritkítás?
-
PapaMaci
őstag
Mondjuk engem a ruhátlan müvészfotok nem zavarnak.
Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen autót vegyek?
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Proxmox VE
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged