Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
Aktív témák
-
Solad
addikt
itt is egy miskolci lanyka: Bővebben: link
-
tildy
nagyúr
Ugye?
De ez még semmi, szegénynek el kell fogadnia az új arcát.
Mondjuk alacsony csajszi 160-165 max ha megvan, de iszonyat szép arca volt, a hangja, egyszerűen olyan hangja volt mintha reszelőt húznának.Érdes, érces, mégis ...Na szal nekem még 1994-1996 környékéről vannak róla emlékeim, mert ugyebár szolnoki
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
chicken
senior tag
Itt egy kép, amin látszik, hogy a térde és attól lefele nem hibátlan vagyis kicsit olyan fura.. Bővebben: link, nem véletlenül szinte mindig úgy fényképezik, hogy térdtől felfele vagy ha rajta van a képen az alsó lábszára, akkor behajlított lábbal lehetőleg.
Amúgy szerintem mői szemmel is a legkarakánabb, legtermészetesebb, legszebb magyar nő, és a **met verném a fölghöz, ha így néznék ki
mod rosszul linkeltem
[Szerkesztve] -
lighty
tag
Igen pontosan,egy jó nő kategóriába sok dolognak meg kell felelnie az illetőnek,lés ez sajnos nagyon ritka manapság,te szerencsésnek mondhatod magad akkor e téren,viszonylag sikerült megfelelnie a párodnak minden kívánalomnak,persze gondolom neki is van beleszólása a dolgokba.
-
lighty
tag
Na pont amit itt leírtál a lábáról,az mondjuk egy amerikai playbo cicánál előny,mert ott az a lényeg,de egy magyar természetes szépségnél az összhatás a fontosabb,és ugyebár a magyar nőkre mondják hogy átlagban a legszebbek a világon(az össznépességhez képest magyarországon).Na meg a hangja is igazán nőies,meg ahogy beszél riportoknál,teljesen megvett engem,pedig láttam már sok szép nőt elég közelről is.
-
tildy
nagyúr
Mert a barátnőd arca is ilyen fordított 5szög alakú, ha jól emlékszem.
Félek , hogy sértőnek érzed megszólalásom, pedig nem annak szántam. Csak abból vontam le a következtetést, hogy ezt a képet bbelinkelted, mitn szép nőt.
És ugye láttam , hogy a barátnőd arcformája is haonló, így kombináltam kicsit
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Teste nagyon jó, viszont az arca
De tudom neked bejön ez a széles arc alul.
Azaz a fejjel lefelé lévő 5szög forma, de szerintem nagyon nem szép.
Ugye izlések...
Na ő például nem rossz.
[Szerkesztve] -
ath
senior tag
hajrá,én már nagyon várom!egész este szép csajokat keresek...
Bővebben: link -
lighty
tag
Hát mint írtam előzőekben,én fotóztam pár hölgyet nem egyszer,és hidd el ott ömlöttek a lányok az ajtón,hogy engemet is meg a barátnőmet is,és ott voltak olyan portfóliók hogy én is aztmondtam hogy ááá(az állammal),tehát erre gondoltam a szakmai véleményt,persze fontos az is hogy neked milyen az izlésed,és mégegyszer gratulálok hozzá,jól választottál,fontos az is hogy te mennyire tartod magad jó pasinak külsőre,mert ez is sokmindent meghatároz,ha 130 kilós zsírtömeg lennél,akkor talán az izlésed is picit lejjebb adnád párválasztásnál.
-
lighty
tag
Megnéztem a képeket,szép barátnőd van,de ha szakmai véleményt megengetsz,akkor inkább a kedvességének a bályát hangsujjoznám ki rajta,sugárzik belőle a szerénység,és ez egy nagyon fontos női tulajdonság,biztos boldog ember vagy,ikább ő is bályos,sugárzó,mint klasszikus szépség,persze ez nálam is fontosabb,a lényeg a lényeg,jól választottál,gratulálok.
[Szerkesztve] -
lighty
tag
-
tildy
nagyúr
Egy test sosem hitvány.
Sosem.
Max neked nem jön be
De ezt már észrevettem: ha valami nem olyan modon és úgy kerekdik, illetve olyan akrcsú a derék, amilyen a te ideálod, nekiállsz fikázni. Nem ez az első eset.
Nyugi a barátnődön is lehet kifogást találni, ha akar az ember. (szvsz láttam már pl. szebb arcú lányt is, de mondjuk tényleg eléggé ott van azért a csaj, de ha akarok bele tudok kötni szal érted....)
Én ha megnézek egy nőt, és jó a teste de a feje csúf, hát akkor...AZ ronda és ezzel elintézem.
Ha szép az arca, de nem gurulógömböc, mondjuk pl van rajta egy kis felesleg de nem sok, akkor az szép.
Férfinál meg rondafejű pasi szóba sem jöhet. Inkább legyen egy kis poci, mint ronda fej.(Mármint nekem nem tetsző ronda..._az szerint a másik topikban átlagosnak mondható pasi ...)
[Szerkesztve] -
lighty
tag
De épp itt a lényeg,hidd el nekem a nem tökéletes genetika teszi széppé és természetessé az embereket,persze van sok tökéletes alaku nő is,de az már néha műnek hat,és nem fogja meg az embereket,ha megnézel egy divatbemutatót,nem a 30kilós lányokra gondolok,ott is vannak tökéletes szépségek,de nagyobb számban vannak akik inkább érdekesek,sugárzoak,mint gyönyörű szépek.
-
tildy
nagyúr
Hát nem tudom vele pl. mi bajod :
vagy vele:
Mondjuk görög zita meg nekem nem tetszik.Igaz csak nyaktól fölfelé nem, alatta jól néz ki
[Szerkesztve] -
-
lenox
veterán
Akkor ime meg:
lenox
veterán
Csa!
Kerestem nektek olyan csajszit, aki azt gondolnam nektek is tetszik, meg nekem is, ime:
Van mellette meg kep, ami nem valo elvileg ide, de nyilvan aki akarja, megnezi. -
fokukac
nagyúr
nekem a feket hölgyek nem szoktak tetszeni, de ő egy üdítő kivétel...
detri
aktív tag
Hát ez a fehér-nemfehér téma sz@rul esett, pontosabban az első szólásod, hogy nem ismeri a fogkefét a lány. Semmi baj a fogával, valóban nem olyan fehér, mint a tiéd, de ez semmit nem jelent.
Természetesen azért bosszantott fel, mert az enyém sem elég fehér, annak ellenére, hogy soha nem iszom egy korty kávét sem, teát sem, és életemben egy rohadt slukkot nem szívtam még el, feltételezem nem is fogok. Hiába mosom hiperszuper fehérítős krémekkel, nem használ. Plusz fél éves koromtól, egy olyan 3 éves kortól ajánlott antibiotikumot kellett szednem évekig, ami kicsit sem nem tett jót a csontjaimnak, így a fogamnak sem. Fogorvos is aszonta, hogy nem is érdemes fehíríteni, ezzel nem tud mit csinálni, és persze rögtön felismerte, hogy ez antibiotikum hatása.
Ez engem rohadtul zavar, ezért pofáztam ennyit, és azért, hogy tudd, hogy ha valaki nem olyan rohadtul szerencsés a fogaival, mint te, az nem jelenti azt, hogy nem most fogat akár 5x naponta.
üdv,
d.
[Szerkesztve] -
Yaye
őstag
A fog színe nem csak a fogmosáson múlik, hanem jórészt adottság is. A zománcnak is van egy alapszíne, ráadásul részben áttetsző, és ami alóla áttetszik, azzal sem lehet csinálni semmit. Persze a zománc felületét lehet sárgítani kellően káros senvedélyek sűrű alkalmazásával (cigi-kávé-zérófogmosás), de a deafult rgb értékedet mezei eszközökkel nem tudod kifehéríteni. Erőszakos vegyszerekkel lehet ideig óráig fehérebb mint rendesen, de káros is és nem is végleges a hatása. Egyébként a képen látható hölgy fogaival nincs semmi különös gond, nem ragyogó hófehérek, ennyi. (a zápfogak színe különben is mindig kevésbé fehér mint az első fogaké)
-
Jam-Master J
aktív tag
Na, akkor nesztek egy nagyon szép (a LEGSZEBB).
ipgirl
tag
ez olyan dolog, hogy azt kell elfogadni amit a természet adott. Nekem is nehéz elfogadni, hogy a természet nem adott, de ez van. Örülök, hogy van akinek tetszik. Ha meg vki amitt nagyobbít, hogy másnak /és nem önmagának/ tetszen, azt nem tudom megérteni. Mindenesetre sztem elég nehéz lehet hatalmas mellekkel együttélni.....
-
Fade_Away
őstag
alakjáról annyit, hogy 10évig aerobicozott versenyszerűen. Az egy nő volt aki ha feltekertem a Tvtoronyhoz, akkor nemhogy nemdőlt ki az első emelkedőn hanem hozta azt a tempót amit a versenyszerűen bringázó haverokkal menni szoktunk mecseken.
IQjáról, hogy kutató biológusként végzett Pécsen és 5év alatt egy UVja se volt. (Ezmár undorító!) Első havi próbaidős fizetése nettó 190körül volt ilyet MCben nemszoktak adni!
Hogy mért mentünk szét több mint egy év után annak ellenére, hogy nagyon szerettük egymást az pedig magánügy. -
Jam-Master J
aktív tag
Esetleg ő:
[Szerkesztve] -
Jam-Master J
aktív tag
Hogyne lenne különbség...
Én kb. az ilyenekre gondoltam:
törölt tag
sátánista?
remélem nem Twiggy-re gondolsz, bár sajnos valszeg igen, mert akkor bár a véleményedhez jogod van, de őrült nagy képtelenséget mondasz (bár feltételezem nem szándékosan, bár talán azt hiszed). Gaultier kollekciót ajánlott a nevével, London-ban utca van elnevezve a tiszteletére, én mondjuk a Blues Brother's-ben láttam meg, de azóta megnéztem amit lehet.
Remélem nem a szűklátókör beszélt belőlled, inkább a tájékozatlanság.
félre ne érts, az rendben van hogy nem tetszik, csak veszélyes cimkéket ragasztani, pusztán azért mert azt gondolod humoros.
Amennyiben nem rá gondoltál (sajnos nem tudtam kikövetni világosan), akkor ezt nem is írtam. (amugy sem tettem szivesen) -
c*
aktív tag
''egy kozmetikus szerint nem valami ápolt'' hat ezt is az hiszi el aki . . . valaki bekerul tv be rogton elindulnak a pletykak es minden ember tesz hozza valamennyit de mind1. . . engem csak az arca fogott meg ilyen testet akarmelyik csaj elerhet ha eleget jar fitneszelni amugymeg h egerfeju meghogy nemtom mit irtak rolla hat oruljunk neki h nem vagyunk egyformak . . .!!!
Aktív témák
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest