Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Őskoczka
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacafaca
addikt
inkább örüljetek, jön a nedű aztán mehet mindenki a dolgára, a hisztinek is vége lesz végre
-
LámaZ
addikt
válasz
#32839680 #69487 üzenetére
A magyar egészségügyi rendszer radikális átalakítása lenne egy olyan reform, amely gyakorlatilag a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás mintájára szabná át, természetesen bónusz-málusz pontozással is.
A kgfb működik, piaci alapokon!, és a kormánynak még adóbevétele is van utána, nem is kevés!Apropó, ebből mekkora konteót lehetne csinálni:
Kizuhant egy toronyházból az ismert orosz virológus -
-
Corleone33
senior tag
válasz
lacafaca #69482 üzenetére
Ahogy a látók azt is megjósolták hogy a föld lapos, ugye?
Nincsen baj ha az ember fantáziája szabadon fut, de attól az még nem válik ténnyé.
Főleg úgy amikor minden kókler/ kígyóolaj árus ugyanezzel a szófordulattal él hogy "gonosz big pharma meg nagyhatalmak el akarják hallgattatni, de majd ő elmondja az IGAZAT.."
Felesleges belelátni olyan elemeket amik NINCSENEK.
Ahogy nincs mikrocsipp sem az oltásokban
-
Ezekiell
veterán
válasz
lacafaca #69482 üzenetére
látók privilégiuma
Sose told fullba, dehát neked mondhatom... irány a Látóasszonyok topikjaamúgy ez már nettó trollkodás, amit csinálsz - de hajrá
-
válasz
#20749568 #69460 üzenetére
Ezt a kört sztem egyébként Borisz találta ki, látva, hogy 2hét múlva a nyakába dől az egész wrexit szippantóskocsi. Beijesztett a mutánssal, amire haraptak az EU-partnerek, akiknél egyébként sz.rabb a helyzet, csak nemigen tudtak ilyen részleteket a saját vírusaikról.
Azt is lehet belerakta a pakliba a kis hamiskártyás, hogy a felfordulásra tekintettel csökkentett arcvesztéssel kér halasztást (amire ugye nyáron járt le a határideje).
-
Csatravi
senior tag
válasz
#32839680 #69483 üzenetére
"És hiába van pénzed magán EÜ-re az csak diagnosztika. Szerintem egy magán kórház sincs az országban, amelyik komolyabb nem ambuláns nagy műtétet tudna végezni."
Azért van ilyen kórház/klinika csak nem nekünk átlagembereknek.
Írtam én erről régebben is hogy a magán eü az nem megoldás. Sehol a világon nem az! -
lacafaca
addikt
-
BalanceR
addikt
válasz
lacafaca #69473 üzenetére
Nocsak?
Él?
Ki hitte volna?
(eleve aki megette a kacsát, hogy meghalt, és titkolják azt le kellene tiltani az internethasználatról ÖRÖKRE, mert nem neki való, de ez most mindegy...)
Egyébként a "barátaid" a vakcina, vírus, és józan ész ellenes csoportokban már ott tartanak, hogy mégsem él, csak a hasonmását bérelték fel hogy leplezzék a halálát,, vagy deepfake videó, és photoshoppolt képek, amik most megjelentek róla, de van akik szerinte egyenesen replikáns
Szerencsére Te itt (még) nem tartasz az őrületben, de jó úton jársz -
lacafaca
addikt
mit vállaljak föl? hogy megint elkezdjétek rám szórni a savat, mert amit mondanák, egyből jönne felőletek a mantra...tudod, laposföld/gyíkember/5g...etc. ha érdekelnek ezek a dolgok, szívesen küldök pár linket...
amúgy elvileg a csajszi megkerült, él és virul (hálistennek, nem, nem kívántam a halálát, mégcsak nem is én találtam rá, itt lett linkelve), téma lezárva. ((persze tudjuk, dolly óta mire képesek a mengelék))
-
viharhozo
addikt
válasz
Z.É.T. #69436 üzenetére
Egyreszt ez csak az egyik oldal, arrol nem lesz semmi infod, h milyen esellyel kapod el a virust ill. milyen lesz nalad a lefolyasa, tehat nincs mivel osszehasonlitani a masikat.
Az oltasnal meg nyilvanvalo, h rovid tavon nagy bajod nem lesz tole, de azt nem tudod, produkal-e vmit hosszabb tavon (ill. egyaltalan produkalhat-e).
Ennel egyszerubb a matek bizonyos esetekben. En pl. nem folytatok egeszseges eletmodot, tehat van legalabb 100 olyan betegseg/allapot, ami ezred/tizezred/szazezred szazalekos valoszinuseggel kinyir. Ha ehhez hozzarakok egy szazegyediket, osszessegeben gyakorlatilag semmi nem valtozik, mig a koronavirus nagyobb valoszinuseggel okoz komoly problemat.
-
válasz
lacafaca #69366 üzenetére
azt mondtad, hogy nem foglalsz állást. mi lenne, ha foglalnál?
ki tünteti el?
kíváncsian várod a fejleményeket, meg szemmel láthatóan rágyógyultál a témára, amiből levezetsz mindent, de közben végig sem gondolod, hogy beoltottak már egymillió embert és azok nem tűntek el? könyörgöm, TÍZEZREN már meghaltak volna közülük, ha oltás helyett elkapják! (tegyük félre, hogy kell egy második shot és a kettő között is megfertőződhet stb.)
-
törölt tag
válasz
t72killer #69459 üzenetére
Fertőző képessége a H69/V70 variánsnak 70%-al nagyobb. Az egészségügyre még nagyobb nyomás fog nehezedni. Tény, hogy most lehet mutogatni az angolok felé attól függetlenül, hogy nagy valószínűséggel már egész európában megjelent ez a fajta mutáció. UI na azt azért én sem zárom ki, hogy a megszakadt brexit tárgyalások miatt is megy a nyomásgyakorlás
-
válasz
tom_tol #69429 üzenetére
éppenséggel egy látogatói látszámkorlát a dolgozókat is védené. mindegy, nem indulok ki magamból (totál beleférne, hogy ne legyen friss áru annyi és a posta se úgy üzemeljen, teljes mértékben elfogadnám az ezzel járó kellemetlenséget), és én sem akarom fűrészelni a fingot.
-
válasz
#20749568 #69456 üzenetére
99%. A médiának/plebsnek megy, hogy ránktámadt a mutáns szörny, mostaztán irgumburgum. A valóság meg az, hogy hibahatár könyékén ugyanúgy viselkedik, mint az alapverzió.
A teóriát erősíti, hogy nagyban készítik elő a no-deal brexitet, amihez ideális, hogy már előre kinyírják/full krízisüzemre állítják a forgalmat.
-
Ricardo
titán
Azt eddig is lehetett tudni hogy az adott ember genetikája döntő a lefolyás súlyosságát tekintve. Ezért olyan széles a skála a teljes tünetmentességtől a maradandó egészségkárosodáson át egészen a halálig. Csak a részletek nem voltak ismertek. Pedig azok ismeretében van a megoldás.
-
-
LámaZ
addikt
ÉN EZT IS ELŐRE MEGMONDTAM:
Koronavírus: génjeinkben a lefolyás mikéntje -
janos1988
addikt
-
törölt tag
Lezárt határok, brit szigor - miért veszik ennyire komolyan az új mutációt? [link]
-
Stanlee
őstag
Megfertozodott a nagyember itt nalunk Bajoroszagban. Az itteni miniszterelnok, Söder lett beteg. Kontaktperson 1 besorolast kapott, ami azt jelenti, hogy kisebb, mint 1,5 m tavolsagot tartott maszk nelkul, legalabb 15 percig egy masik pozitivra tesztelt fertozottol. A kis huncut. A fama mar nem szolt arrol, hogy a masik miniszter, akitol elkapta a bajt, az hol fertozodott meg
-
laszlohu
addikt
Hamarosan elindul az oltakozás ,
ha ez megtörténik,
az alábbi nyilatkozatot kell kitölteni :"nyilatkozat az olthatóság elbírálásához"
Elméletileg minden kórház honlapján letölthető kell legyen, ami oltópont is egyben, vagyis ki van jelölve covid oltópontnak.
Ahol kerestem pl. a Győri Petz Aladár honlapján sehol sem találom, bár lehet, az én hibám. -
Csatravi
senior tag
Népességarányosan Magyarországon volt a legtöbb áldozata a vírusnak vasárnap
"Végre" megint sikerült valamiben világelsőnek lenni. -
-
Csatravi
senior tag
válasz
headhunter #69434 üzenetére
Ezt a videót az elejétől fogva érdemes megnézni.
-
Kékes525
félisten
Ezek is csak szimulálnak. Ez a COVID-19 csak egy kis nudli az oltás hatalmas mellékhatásai mellett. A vakcinától akár krokodil is lehetsz. A koronavírus pedig csak egy nátha. Enyhe nátha. Sőt még az sem. [Az idegösszeomlás szélén a COVID-osztályokon dolgozó orvosok, ápolók és nővérek] Nem is tudom, hogy mitől is vannak az összeomlás szélén? Tipp, kedves bagatellizálók? Oltás rettegők? Akik még egy kis szuritól is féltek...
Csesszétek meg, mire rátok kerülne a sor, már több 100 milliós tapasztalat lesz és ettől rettegtek? Addigra már sok krokodilt fogtok látni az utcán sétálni...
-
Z.É.T.
őstag
válasz
S110rgyuri #69437 üzenetére
Több rezidens és fiatal szakorvos ismerősöm van, más ügyben beszéltem is ma egyikükkel.
Ahogy hozzájut, oltat és a közvetlen kollégái közül is a legtöbben. Aki nem, arról nagyon rossz véleménnyel van. (jóval cifrábbat mondott róluk, mint itt bármelyikünk, bármikor)Nem neked szól, csak úgy általánosságban: ezek a vélemények legtöbbször olyanoktól származnak, akiknek nulla rálátásuk erre az egész sztorira, csak szeretnék mindenféle számukra jól hangzó elmélettel alátámasztani a bebetonozott véleményüket...
-
Kékes525
félisten
válasz
S110rgyuri #69437 üzenetére
Nyilván igazuk van, inkább halljanak meg a koronavírustól, inkább kapjon egy tüdőgyulladást, inkább legyen lázas beteg hetekig, de nehogy már bőr bír legyen a karján. Hisz abba belehalna. Ne adasd be! Működjön a evolúció! Hadd hulljon a férgese. Minden kételkedőnek ezt ajánlom!
-
Z.É.T.
őstag
válasz
viharhozo #69435 üzenetére
Részben egyetértek.
Részletes statisztikai elemzéshez nem áll rendelkezésre elegendő adat.
De azért nézzük meg józanparasztival is.
Mennyi embert oltottak eddig kb?
(Pfizer-BioNTech + Moderna)
~40e + 30e fő fázis 3.
~ 7-900e fő vészhelyzeti első kör.Kerekítsük egymillióra.
Ugyanez a mennyiség covidból 5-10e halott, 10-20 ezer tartós/maradandó szövödmény.
Hogy állunk az átoltottakkal?
4-15(?) halott + fejfájások, lázas állapotok és néhány allergiás reakció, leginkább olyanoknál, akiknél számítani lehetett rá.Nem is reszelem tovább...
-
headhunter
addikt
Civil a Pályán - 2020.12.19. - Zacher Gábor...
2021-ben "kirúgják"?
-
válasz
Kékes525 #69422 üzenetére
Mielőtt a lobbista szakkör furgonja talált parkolóhelyet Bernben/míg azt hitték hogy szép lassan leapad ez a csúcs és a gazdaság hisztizése nélkül megvárhatnak egy normálisan letesztelt vakcinát.
Közben kiderült, hogy nincs vége a bulinak, az éttermesek lázonganak, stb - najó, akkor legyen mégiscsak okés az az oltás. Pont úgy, ahogy Fukushima környékén anno varázslatos módon engedélyezett lett a kaják 10-100x-os radioaktivitása.
-
tom_tol
addikt
azt hiszed vicceltem? elég nagyot tévedtél
üzletekben, postákon csak a vendégkör adhatja egymásnak a fertőzést, ott dolgozók persze nem? vicces olvasni az okoskodásokat amiből mindig az jön ki hogy friss hús azért legyen a boltba, posta is dolgozzon de mindenki maradjon otthon karácsonykor
amúgy nem kell válaszolni, befejeztem -
Kékes525
félisten
válasz
#32839680 #69421 üzenetére
Persze hogy pontosan tudják: [krokodillá változtat a koronavírus elleni vakcina]
-
LámaZ
addikt
FIGYELEM - ACHTUNG - WARNING!
Kellene csinálni egy ÖSSZEHASONLÍTÓ táblázatot a vakcinákról.
A fő szempont számomra, hogy hány oltás szükséges, és kell-e mélyhűteni az oltóanyagot a beadásig.
AZ ÁR NEM SZÁMÍT, EGYSZER ÉLÜNK! (de azért bele lehet tenni a táblázatba)Tipp:
Egy Google táblázatot lehetne csinálni, és oda beírkálni az adatokat közösségi munkában.Például:
Cég...... Hatásmechanizmus.......Ár......Hány oltás köll?.....Milyen hűtés igényel
Szinájfarm...elölt víruska...........1 dolcsi........2................sima fridzsider -
Stanlee
őstag
Persze, tobbfele lehetoseg is van, az is lehet, hogy elkapom es tunetmentesen atveszelem, ill. az oltas is mellekhatasok nelkuli.
A belinkelt statisztika azt mutatta, hogy az oltottak 3%-nak volt valamilyen szovodmenye. A fertozottek 1,7%-a meg itt Nemetorszagban meghal, Mo-n meg 2,7%-a. A ket vegletet osszehasonlitom, 2 nap laz vagy halal - szerintem egyertelmu, hogy mit valasztok.
-
fatal`
titán
válasz
t72killer #69398 üzenetére
" vírust ki tudom kerülni mondjuk 5% elkapási valószínűseggel"
Te lehet, az emberek 90%-a nem. Persze, ha opció, hogy 5 évre bezárkózol és nem jársz csak boltba, akkor esetleg.Én korlátozáspárti vagyok, de nem ennyire.
#69399 Asbee: Inkább nem tudni egyelőre. Találtak már nem egy tünetmentest is gallyra ment tüdővel. Ahogy a vakcinát sem tudni, de azért elég nagy összegben fogadnék rá, hogy kisebb eséllyel okoz gondot, mint a fertőzés/élő vírus.
#69404 Sped: Perpillanat a "gyógyult" jelenleg azt jelenti, hogy nem halt meg és negatív a tesztje. Semmit nem mond arról, hogy mi történt a szerveivel... Van, aki több hónappal a fertőzés után pl. még mindig nem tud megmászni 2 emelet lépcsőt, és nem 70 éves.
-
-
BalanceR
addikt
válasz
Gsx-rr #69417 üzenetére
Ne kezd már te is....
A fakenews filter így működik.
Mutass egyetlen egy olyan hivatalos, hirforrást, weboldalt, ami csak eljátszik a gondolattal, hogy meghalt volna.
Sok sikert.
* "A Gyíkember-háttérhatalom-deepstate-cabal-5g-chemtrail emberei szűrik a híreket" -érvet ne hozd fel, már így is nevetséges az egész. -
syberia
veterán
válasz
t72killer #69414 üzenetére
Hullanak a tudósok...
"nem is egyszerű véletlen volt, barátja ugyanis kivetette magát az ablakon"
Founder of vaccine safety website, ex-pharma insider found dead
'If something were to happen to me,' Brandy Vaughan wrote in late 2019, 'it’s foul play and you know exactly who and why.'
Long hauler-téma: Nekem is van ismerősöm, tehát elég sokak érintettek lehetnek.
-
válasz
syberia #69413 üzenetére
Hoppá: Toronyházból zuhant ki az orosz tudós, aki a koronavírus elleni vakcinát kutatta
Nem ezt akarják egyébként azoknak a renitens magyar orvosoknak benyomni?
Long hauler-téma: mostanában nem frissítettem a szürkeállományom a témában, viszont a <45éves ismeretségi kör 5betegéből 2nél aktuális a probléma, 3 hónap után.
-
syberia
veterán
válasz
t72killer #69412 üzenetére
Ausztrália pedig kukázta a saját fejlesztésű vakcináját. A Pfizer után sem rohannak, az ausztrál miniszterelnök előbb a lakosság bizalmát szeretné megerősíteni a vakcinában. Good luck with that!
(#69410) t72killer: Long haulerek. Ez is egy hosszú történetnek ígérkezik.
A komolyba most írtam egy ide kapcsolódó tanulmányról, kíváncsi lennék hány háziorvos tartja naprakészen magát, szinte naponta érkeznek újabb kutatási eredmények. -
-
-
Kékes525
félisten
[Zacher Gábor: fiatal kollégák kifogásokat keresnek az oltás ellen]
Nagyon sok fiatal orvosok nem akarja magát beoltatni koronavírus ellen. Ezeket az orvosokat én azonnal kirúgnám. Nem azért, mert nem akarják beoltatni magukat, hanem azért mert nem tudnak utána nézni a vakcina hatékonyságának és biztonságának. Ez azt is jelenti, hogy a szakmájának a minimumát sem ismerik, mert képtelenek a szakirodalmat olvasni. Pontosan kellene ismerniük az Unióban az oltások engedélyeztetési eljárását, azt, hogy kik, milyen alapon döntenek az engedélyeztetésről. Ha ezt nem ismerik, akkor milyen alapon tételezem fel, hogy a szakmájuk egyéb szakirodalmát követni tudják?
Ez az oktatásunk csődje, aminek az oka pontosan ismert.
-
BalanceR
addikt
Van itt a topicban olyan fórumozó, aki ötnél több közeli ismerőst/ hozzátartozót vesztett el a Covid miatt, neki is biztos "uncsi" .
Azzal kellene nyugtatni, hogy "meghalt a nagyapád, a nagynénéd, az unokatesód, a feleséged apja, és a szomszéd bácsi, de nyugalom 98-99%ban meg szoktak gyógyulni az emberek...." -
Startolhatnak az oltások, amint az eu bizottság is rábólint: Az Európai Unió gyógyszerügyi hatósága engedélyezte a Pfizer/BioNTech vakcinát
-
Ringman
nagyúr
A védekezés sikerét Magyarország emberéletekben méri:
Lakosságarányosan Magyarországon halnak meg a legtöbben koronavírus-fertőzöttkéntállig felfegyverkezve, felvértezve a nemzeti konzultációval!
Mindenki megnyugodhat - mondta -, mert ha elkapja a betegséget, meg fogják gyógyítani.
-
BalanceR
addikt
válasz
lacafaca #69366 üzenetére
Látom nagyon kívánod a halálát, csak hogy igazold az összeesküvés elméleted...
Egyébként, a konteó csoportokon / clikbait trash weboldalakon kívül sehol nem merült fel a halála, az, hogy eltűnik a közözzégi oldalakról nem egyenlő a halállal,
csak annak akinek a facebook/insta/tiktok az élet, ott kommunikál, onnan szerzi a híreket....
Tipikusan a "normáliséletes / laposföldhívők"...
Az, hogy már nem elérhető a profilja annak az is lehet köszönhető, hogy a vírus / járvány vakcina tagadók, jellemzően szeretnek nekiugrani annak, ak nem az ő mantrájukat kántálja ( Pl. Boldogkői profilját is bombázták hogy gyilkos, rohadjon meg, bill gates bérenc, ugyan ezt kapta Győrfi Pál / Zacher Gábor is, csak mert kiálltak a víkcina mellet.
Ez a hölgy is több, mint valószínű kapota az ívet az agyatlanoktól, a halálos fenyegetéseket, mocskolódásokat....
Nem csoda, ha tiltja / beszűnteti a profilját.
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- Hosszabb előzetest kapott a Silent Hill f
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Kutya topik
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- DJI FPV Racer drón
- DJI Mavic 2 Pro drón - 1" Hasselblad kamerával - 2 akkumulátorral
- DJI Mavic 3 Fly More Kit - 2 akku, töltő, autós töltő, táska
- DJI Mini 3 RC drón szett - megkímélt állapotban, garanciával (2)
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest