Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kékes525

    félisten

    Átolvasva a hozzászólásokat néhány megjegyzés röviden.

    1. A szerológiai tesztek egy része tényleg rossz, azonban már legalább 2 hónapja vannak jók is. Az igazolásaikat, hitelesítésüket kell megnézni.

    2. A vírus lappangása, mielőtt elkezd láthatóan nagyon terjedni lassabb, mint azt kezdetbe hittük. Ezért nagy hiba, ha elbízzuk magunkat, hogy mi már megúsztuk. Eddig igen megúsztuk, de ezután csak akkor, ha a nyitás mellett még szigorúbban betartjuk az epidemiológiai szabályokat (távolságtartás idegenekkel szemben, maszk, kézmosás, sok idegen emberrel zárt (kis légterű) helységekbe lehetőleg FFP2-FFP3-as maszkkal menjünk be, hogy magunkat is védjük. Ha ezt nem akarjuk megtenni, akkor ha tetszik nekünk, ha nem, akkor ismét lezárások lesznek és gazdaságilag még jobban rácseszhetünk. Aki ezt akarja, az hanyagolja az epidemiológiai szabályokat. De gondolom nincs olyan buta ember, aki ennek szurkolna, legalábbis remélem.

    3. A tegnapi jóslatom sajnos igaz lett (nem nagy kunszt volt megjósolni, mert az adatok mutatták). Megdőlt az egynapi új esetek száma rekord a 142 ezer. Tegnap 181 ezer új eset volt a világon, nagyjából azonos tesztelés mellett.

    [ Szerkesztve ]

    Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés