- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
válasz
Sátán44 #15037 üzenetére
Nem vagy egyedül. Én februárban rendeltem volna meg az új kocsit, de azt mondtam az asszonynak, várjunk még ezzel pár hetet, nézzük hova fut ki a dolog (akkor még az olasz felfutás előtt voltunk). Áldom az eszem, most nem semmi buktával szállhattam volna ki belőle.
Sajnos engem is nagyon érint most ez a dolog, vállalkozó vagyok, tömegrendezvényekből élek, ráadásul április vége és október eleje között szedem össze az egész éves bevételem... Ez ugye azt jelenti, hogy pont az éves tartalékaim végén járok. Szerencsére van annyi félretett pénz, hogy egy évig eléljünk, de a nagy kérdés, ha véget is ér 1 éven belül a járvány, utána teljesen lenullázva mennyi idő lesz, mire újra biztonsággal kezdhetünk költeni?
Épp ez a dolog, ami a gazdasági válságot jócskán a járvány utánra is ki fogja tolni, és nem lesz egyszerű újraindítani a világgazdaságot, ha az emberek nagy része nem fog tudni költeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest