- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordik
őstag
Kórházakba, egyéb egészségügyi intézményekben lehet most szakrendelesekre menni? Vagy ezek most szunetelnek?
-
válasz
iceQ! #101490 üzenetére
Igen, a németek visszafogták az AZ használatát, és úgy tudom Pfizert lehet kérni másodiknak - de már nem élek ott, valaki közelebbi felhomályosít.
Egyébként is, az AZ ugyanazt a vektort használja a második lövetben, úgyhogy hasznos lenne keresztezni, mert akkor tuti100% nem nyírja ki a boostert a vektorra esetlegesen kifejlesztett immunreakció.
-
Floyd80
addikt
Éljen, éljen az OÉGYI! Éjen a párt!
A főorvos szerint Magyarországnak olyan kiváló szakaemberei vannak, akik ezeket a vizsgálatokat elvégezték, és már hónapokkal ezelőtt arra a következtetésre jutottak, hogy az úgynevezett keleti vakcinák is kellően hatásosak és biztonságosak.Müller: bizonyíték, de nem meglepetés, hogy a WHO jóváhagyta a Sinopharmot | 24.hu
-
-
BalanceR
addikt
-
válasz
perempe #101459 üzenetére
Szintek vannak. Eddig elvileg nagyobb szülinapi partit se lehetett volna csinálni (más kérdés, hogy a nép lesz.rta, az eredményt pedig a halálozási számokon láthattuk nemrégiben). A Sziget kb a kórokozócserebere Mount Everestje, ennél hatékonyabb terítést a legjobb kemtrél sem tud, maga a superspreader event definíciója, amivel szemben egy 90%-os hatásfokú vakcina is kevés, nemhogy az így-úgy beadott kínai löttyök.
-
Qtya123
őstag
-
iceQ!
addikt
Sziasztok
Koktél oltást lehet kérni? Most ugye be vagyok oltva már Szputnyikkal(mindkét szuri meg volt), ez meg nyugaton nem elfogadott. Na most erre rákérem a Pfizer-t, Modernát vagy más nyugatnivakcinát, akkor mi fog történni?
Elküldenek melegebb éghajlatra vagy simán beadják midkét oltást belőle?
-
Üdv!
Túlzottan nem követem a topikot, ezért kérdezném az itteni hajjakendektől, hogy a Moderna cuccal rendben van úgy nagy általánosságban minden? Most hívtak, hogy pénteken mehetek felvenni, és ugye mindenki a Pfizerre áhítozik, ezért is kérdezem.
-
válasz
Tomikaa. #101464 üzenetére
Szerintem furcsán van megadva ez a 16-18 éves korosztály. Ugye az előző hónapokban azok foglalhattak, akik már legalább nagykorúak, tehát már betöltötték a 18 életévet, vagy annál idősebbek.
Aztán lengették be a 16-18 éves korosztály oltását, ami fentiek logikája alapján a legalább 16 éves, de még 18-at nem betöltött személyeket érinthetné. Ezt alátámasztja az is, hogy a hírekben "kevesebb mint 200 ezer ember" szerepelt. Ha benne lennének a 18 évesek is, akkor ez "kevesebb mint 300 ezer ember" lenne.
Ennek ellenére ott van tesód esete, ami felborítja ezt a logikát. Ez az, amit az operatív törzs nem tisztázott, hogy a 18. életév esetében hol húzzák meg a határt.
-
Corleone33
senior tag
Ma reggel olvastam a belga sajtót, amiben megcáfolták azt (a nálunk is nagyon gyakori vádaskodást a sulizárásokkal illetően), hogy a távoktatás "'feláldozta" volna ezt a generációt, arra hivatkozva, hogy az igazán feláldozott generáció az a generáció volt, akiket a fiatalkorában ért a világháború és emberi roncsként tértek vissza onnan.
Vagy ahogy fogalmaztak " lehet hogy oktatási késés volt, de nem elveszett tudás, és bármifajta lemaradt tudást idővel felszívnak majd"
Tudom, most páran arra fognak rámutatni hogy náluk valószínűleg nem volt olyan kaotikus a távoktatás megszervezése mint nálunk, de szerintem ettől független van némi igazság ebben.
-
-
Tomikaa.
tag
Elindult az időpontfoglalás a 16-18 éveseknek. A 18 éves tesómnak simán tudtam Pfizert foglalni. Viszont a szintén 18 éves barátjának nem ad ki pfizeres időpontokat. Talán ez azért lehet, mert a tesóm idén töltötte be a 18-at, a barátja meg tavaly? SMS-t nem kaptak arról, hogy lehet Pfizert foglalni.
-
syberia
veterán
válasz
aprokaroka87 #101462 üzenetére
Sztahanoltási mozgalom
Amúgy a feltűntetett weboldal nem él.
-
-
perempe
veterán
válasz
Madwe #101454 üzenetére
Nem lesz Sziget, komolyzenei koncertek se lesznek a Zeneakadémián, a vizsgakoncertekre se lehet menni. A Tavaszi Fesztivál (Bartók Tavasz) külföldi fellépői is a saját koncerttermükben játszanak, azt közvetítik. (A szombati Stabat Mater koncerten így volt.)
-
Reggie0
félisten
válasz
aprokaroka87 #101451 üzenetére
Akkor is, ha mindenki fejbelone magat otthon
-
Madwe
nagyúr
Vidám igazolványban gazdag hetet mindenkinek! [link]
-
daneel_hu
addikt
válasz
Fasza steril immunrendszere lenne mindenkinek.
Otthon meg a gyerek átadná az influenza A-t, amibe ezzel a steril immunrendszeremmel beledöglenék.Tényleg király lenne.
Apropó tegnap kocsmáztam, maszk nélkül... igaz mivel szép idő volt, kiültünk a kerthelyiségbe. Jó vót'.
-
lacafaca
addikt
válasz
ki is halnánk a picsába...
-
lacafaca
addikt
most borítékoljátok: a kövi "kötelező" ojtás felkészül a beszari csapatnak...vajon ez is rákerül majd a védettségi igazolványra
-
Vesa
veterán
válasz
GoodSpeed #101434 üzenetére
4 éve rendelek onnan, egyre sz*rabb. Szállítási díjak egekben, lottó 5-ös, hogy mit hoznak ki és mit nem, most már súly/darabszám limit is van, és eltörölték a 35k feletti ingyenes kiszállítást is (10k alatt viszont rászámolnak felárat). Úgyhogy áttértem a kiflire. Ott amit a kosárba rakok azt ki is hozzák, másnapra van időpont, vasárnap alapból ingyenes a kiszállítás, de 15k felett amúgy is ingyenes. Sajnos még nem sok helyen elérhető a szolgáltatásuk.
-
válasz
GoodSpeed #101393 üzenetére
Nevezz be egy kör Pfizerre sztem (szerk: lemaradtam róla, hogy már Astráztál egyetBár a házhozszállítás kényelmes dolog) .
#101427: besz.rás
Mondjuk békeidőben is a legnagyobb kiszerelésből szoktam 1-2 adagot hazatolni, ezzel aztán készen várja az ember a szalmonellás tojáslevest
.
#101439: egészségükre. Nem biztos, hogy nyerő, amennyi oltottjuk van (nincs...)
-
Vesa
veterán
válasz
Floyd80 #101385 üzenetére
"A tudtuk helyett tehát a bíztunk, vagy hittünk benne lenne a korrekt kifejezés. De vajon számít ez bármit is a végeredmény ismeretében?"
Hogyne számítana? Mostantól semmi nem állíthatja meg a pártfőtitkárt, hogy teljes vallási fanatikussá váltjon, és ezt a -téves- meggyőződését rá is erőltesse az ország lakosaira! Arra leszek kíváncsi, mikor kezdenek tudósokat égetni a főtéren, mint a középkorban...
-
Floyd80
addikt
Kiszabadultak a hispánok.
Spain curfew lifts: Hundreds party as coronavirus restrictions ease - CNN
Footage was shared of people taking to the beaches of Barcelona and the streets of Madrid to celebrate the end of Spain's six-month state of emergency to combat the Covid-19 pandemic. Many people could be seen without a mask, not respecting social distancing, and gathering in groups much larger than six -- all in violation of coronavirus restrictions that remain in place.
-
Floyd80
addikt
Koronavírus-központ cáfol: Nem lehet Pfizer-oltásra jelentkezni | 24.hu
Téves = a NER-ből valaki beszopatott valakit.
-
BalanceR
addikt
válasz
bohoc71 #101431 üzenetére
Pont ilyesmin gondolkodtam, hogy ha már a covid felszínre hozza a retardokat, akkor ilyesmiket kellene árulnom online...
5g elleni fémhálós baseball sapka ( áthúzott birkás)
Orgonit kristály piramis (ez most nagyon megy)
Az ötödik dimenzió rezgéseivel feltöltött angyalvíz (csapvíz)
Grabovoj számos minden ellen is védő póló (kínai szar 10ezerért)
Gyógyító csakra kristályok ( mindegy milyen, csak szines legyen)
Himalájai örök élet só (lengyel sóbányából)
Bőven lenne rá kereslet, és nem szégyellném magam mert hülyéket húzok le...GoodSpeed #101434
Ezért már Szalacsi díj járna, ha lenne bunkered is -
-
-
Cs1csó
titán
válasz
attila199207 #101421 üzenetére
Akkor ez a vonat (ma) már elment.
-
updog
őstag
válasz
Floyd80 #101416 üzenetére
Ja hát ha ők azt írják akkor úgy van
"Kiderült, hogy hálatüntetéseket rendeztek Nagy Testvérnek a csokoládé-fejadag heti húsz grammra való emeléséért is. Pedig csak tegnap jelentették be, gondolta, hogy az adagot heti húsz grammra csökkentették. Lehetséges volna, hogy ezt is beveszik az emberek, alig huszonnégy óra múlva? Igen, bevették" -
RAiN91
őstag
A 16-18 évesekkel is most meg kell harcolnunk nekünk halandóknak, vagy nekik már alapjól jár, és a maradékot szórják szét?
-
Cs1csó
titán
válasz
attila199207 #101418 üzenetére
Reggel 4 vagy délután 4 óta?
Én - semmit sem tudva a mostani Pfizer-ről - de 3-kor nem engedett be a rendszer azt írta, nem jó a TAJ számom, most meg beengedett.
-
attila199207
tag
4 óta folyamatosan bent vagyok. Semmi... sms sem érkezett. Valakinek sikerült foglalni?
-
lm83
őstag
Hát ide nem jött sms sajnos...
Meg nem néztem, hogy reggel is már így írta volna-e az oldal főcímben, hogy elfogyott... -
Floyd80
addikt
válasz
updog #101413 üzenetére
Hát pedig valami csak lesz, mert a NER-média is írja. De gondolom ez az sms küldés olyan lesz, mint minden itthon ami NER-IT. Béla milyen szöveget külggyünk, üljünk át? De az EESZT-en van ilyen, hogy kóddal belépés?
A lap szerint az új időpont adta lehetőséggel csak azok tudnak élni, akik előzetesen regisztráltak az oltásra. Ők egy sms-t kapnak, amellyel aztán beléphetnek az időpont-regisztrációs oldalra.
Index - Belföld - Újabb Pfizer-akciót hirdet az Orbán-kormány, mától lehet időpontot foglalni
-
Cs1csó
titán
válasz
Floyd80 #101411 üzenetére
Erről nem tudtam de kb. 3 óra magasságában próbáltam belépni és valami olyasmit írt az oldal, hogy nem jó a TAJ szám stb.
Aztán délután 4-kor meg simán be tudtam lépni - a szintén fejből beírt TAJ számmal -Bekaphatják amúgy az ilyen "gerilla" módszerekkel operálást.
Bár most nem értem, SMS-t küldött a rendszer a "kiválasztottaknak" és ők bejelentkezhettek a Pfizer-re vagy bárki aki regisztrálva volt korábban és jó időben pl. délben belépett az oldalra az tudott regisztrálni?
Vagy fél óra alatt elkelt a 100+k Pfizer?+ miért kell ezt kampányszerűen mint valami őrület tolni??
-
BalanceR
addikt
-
-
lm83
őstag
válasz
Floyd80 #101405 üzenetére
Hát érdekes, mert az oldalon pont azt írják, hogy elfogyott...
https://www.eeszt.gov.hu/oldalvalaszto.jsp -
válasz
Remus389 #101406 üzenetére
Amúgy Pfizer a közkedvelt jelenleg, utána a Moderna és talán a Szputynyik. Attól is függ, hogy szeretnél-e oltás után utazgatni Európában, ha igen akkor érdemes a nyugati vakcinák közül válogatni, de az is fontos, hogy van-e valamilyen betegséged, allergiád stb. mert ez alapján se mindegy. Megkérdezheted Komoly Covid topikban is.
-
Floyd80
addikt
válasz
Remus389 #101406 üzenetére
Most már lesz valami kubai is, én megvárnám azt.
Soberana Plus
Cuba's Soberana Plus vaccine protects against Covid-19 reinfection (plenglish.com)
-
Floyd80
addikt
Akciós, csak ma!
Népszava | Mától megint foglalható időpont a Pfizerre (nepszava.hu)
-
Remus389
veterán
Regisztráltam oltásra.
Melyiket válasszam? A kínait?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- ZIDOO médialejátszók
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Diablo IV
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest