Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Nálunk csak a ''póverpoint''-ozás megy. Amikor meg bemegyek az msconfigba, hogy kiganézzam az indítópultot, akkor a kedves tanár jól lecsesz, merthogy elrontom.
Persze neki fogalma sincs arról, hogy mi az az msconfig, és ott mit lehet csinálni. Szerintem a tanár otthoni windóza minimum 5 perc alatt töltődik be, és az idő mellett 5000 kis ikonocska töltődik be. De ő nem udja, hogy miért, és hogyan kell megszüntetni.
Persze volt egy jófej számtektanárunk is, aki nem is tanár(a mostani sem), de vele le lehetett ülni hálóban Half-life-ozni, és poénos volt, amikor mindenki feszítővassal esett a tanárnak. És neki meg lehetett mutatni a Dallas paródiát (van aki még nem látta???), és ő is jót röhögött.
Ez a mostani viszont egy tragédia. Elég csak annyit mondanom, hogy andorpapát meg akarta buktatni!
(sírjak, vagy nevessek?)
Nem is értem, miért vesznek fel ilyen embert tanítani! És még pénzt is adnak neki! Biztosan van olyan sztektanár, aki ért hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Persze neki fogalma sincs arról, hogy mi az az msconfig, és ott mit lehet csinálni. Szerintem a tanár otthoni windóza minimum 5 perc alatt töltődik be, és az idő mellett 5000 kis ikonocska töltődik be. De ő nem udja, hogy miért, és hogyan kell megszüntetni.