Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • td

    senior tag

    Ja, azok jók lennének! Bár szerintem eredetiben az igazi, kíváncsi lennék a Das Bootra úgy is!

    Apropó, tengeralattjáró. Kipróbáltam én is a Silent Hunter III-at. Hááááát, így elsőre nem voltam elájulva. Pl. néztem nagyokat, hogy hajó-azonosító kis könyvecske van benne, de amikor végignyálaztam, azt láttam, hogy szinte minden ország ugyanazt a két fajta hajót használja. Az angoloknak van több, meg az amcsiknak és a németeknek a játékban, a többi nemzet pedig többnyire az angolokét használja. (Jó, az olaszoknak van egy sajátjuk, valami Soldati Destroyer.) Most nem tudom, de így volt ez a valóságban is?

    A másik meg, hogy grafikailag nem nagy durranás, alig több szerintem az IL-2-nél, tehát tipikus ubisoft-os anyag, viszont akkor nem tudom, mitől akkora a gépigénye. Baromi gány még, hogy a tutorial videókat a progi a Mediaplayerrel játszatja le.
    Az mondjuk jó, hogy a dumákat be lehet állytani németre is. Az már kevésbé, hogy nagyon akadozva fűzi össze a szavakat a progi.

    Én egyébként kicsit másra számítottam. Arra, hogy közvetlenebbül harcolhatok. Itt viszont inkább arra mentek rá, hogy én vagyok a kapitány, és kb. a parancsokat kell kiadnom. Jó, lehet lőni személyesen is pl. a fedélzetről, de egyértelmű, hogy csak a ''buli'' miatt rakták bele. Szerintem.

    Budok is vannak benne. Pl. szerintem nem lehetett anno a periszkópot le-fel billegtetni, vagy nincs igazam? :C

    ''Pre-visualization hardware by AMD Opteron processors.''

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés