- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sol4r: DDR2-es Processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
válasz
forceberg #127727 üzenetére
Ne is mondd, az elmúlt hetekben az EL-meccseinken a legszarabb a hangulat - hirtelen nekem is jó néhány ismerősöm tősgyökeres Fradista lett (közben öt játékost nem tudnának talán felsorolni).
Aztán 30 perc után megy a fütyülés, 70 perc után meg hazaindulnak, ha nem úgy alakul az eredmény. Ezek nem szurkolók.
Én nem járok válogatott meccsekre, de a szlovákok ellen is szívesen kimentem volna, az uruk ellen is. Előbbire esélyem sem volt jegyet kapni, meg is érdemeltem, előtte sem jártam, azok jutottak jegyhez, akik rendszeresen járnak, ez így korrekt. Az uruk elleni meccset már inkább sajnáltam, Zoli miatt feltétlen ki akartam jutni, de miután megtudtam, hogy nem lép(het) pályára, teljesen hidegen hagyott az esemény.De jó példa a Fradi - Chelsea stadionavató is. Arra ki sem jutottam (jó, mondjuk annak khm. "matematikai" okai is voltak), azóta sem bánom. De voltak helyettem mások, olyanok akik talán azóta sem jártak a Stadion közelében sem. Evvan.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
forceberg #127727 üzenetére
Az ilyen EB jegyek árusítása úgy lenne korrekt, hogy először azok jelentkezhetnének, akik voltak a selejtező meccseken. - Ja, meg aki el tud számolni legalább 5 hazai bajnokival az elmúlt szezonból, az mindenkivel szemben elsőbbséget élvez.
Én viszont nem sokat fogok fel a meccsekből, mert vagy dolgozok, vagy tutulok, mint állat.
A minőségi focit a tévében élvezem, mikor MU meccset nézek.
Vagy, várjunk csak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest