- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz
DeathAdder #102943 üzenetére
Renato Sanches óriási flop eddig, kb olyan mint amikor minden akciót vagy poént ellőnek már az előzetesben és a film unalomba fullad. Bár most azért sem játszik mert combhajóval sérült zsinórban másodjára.
Előbb január 6-án dőlt ki 20 napra, aztán hasonló okból márciusra írták a felépülését, de még tegnap sem volt keretben, ma pedig már áprilist írunk. Októberben belsőcomb miatt esett ki egy hónapra.Emlékszem egy Bayernes barátommal beszélgettünk róla. Nagy reményeket fűzött/fűztek hozzá, én pedig nem értettem mit látnak benne. Többször olvastam/hallottam, hogy a Bayern Predatora...
Költséges igazolás volt és ha a Bayernnek nem kell, - pedig 4-2-3-1-ben megnézném Vidal mellett kettesben- akkor nehéz lesz nyereséggel elpasszolni mert még kakukktojás. Na jó, talán az egyik milánói megvenné, ők mindig mindenkit mostanában, de viccet félretéve még be is válhatna szerintem, mondjuk a kopasz keze alatt.
Nem hinném, hogy a küzdős játék miatt nem tud kibontakozni. Jesé "úri" játékára értve oké, de Sanches a válogatottban csak a harcosságával mutatott valamit, 176cm tömény erő a srác, jó alkata van és nagyon vaddisznó, ketten alig bírták elnyomni. Itt 4-1-3-2-ben a hármas jobb oldalán játszott, de rendszeresen visszalépett.
Szerintem (gyors) gondolkodásban nincs ott annyira és a posztját sem sikerült megtalálni, pedig annyi esze biztos van mint Vidalnak csak kevesebb a rutin és az önbizalom. Mentálisan tuti visszavetette, hogy nagy reményekkel ment egy Bayernhez, aztán lepattintották egy Swansea-ba, ezen a ponton elgondolkodik az ember a karrierjéről, és talán pont az a löket kell neki hogy újra valami nagyobb csapatban kapjon esélyt.
Még semmi sincs veszve, a következő idény kezdetén lesz 21 éves, lehet tényleg jót tenne neki a Serie A, kölcsönben még a Romában is kipróbálnám hátha kineveljük Ninja utódát, aztán ha minden kötél szakad mehet egy Atalanta kaliberű csapathoz vagy Franciaországba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged