-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
viharhozo
addikt
Legalabb a PL-csapatok tobbet pihenhetnek az elkovetkezendo, faraszto szezonra. Wait, what...
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
viharhozo
addikt
Danitol megtudtuk, h 4-4-3-at is lehet jatszani, Kolumbia 94 ota nem volt veben es a ket csapat fodbalozik.
Az M1 meg kabelen fel-HD-ben adja a meccset vagy miben, ilyet meg nem lattam. A totalkepek HD-ben vannak, a kozeliek viszont egy 600 kbps-es xvid szintjet hozzak.
-
viharhozo
addikt
Buzi Chile elkurja a brazil-spanyolt.
-
viharhozo
addikt
válasz Tibiajax #47712 üzenetére
Szerintem meg a vebeken a top 5 legdragabb keret kozul nyer vmelyik.
A masik felet meg epp forditva gondolom, egy klubcsapatot van ido epiteni, csiszolni, ott a csapat sokkal hangsulyosabb dolog, mint az ilyen tornakon, ahol elsosorban a kepessegek szamitanak.
-
viharhozo
addikt
Tegnap x+1 ember azt irta, a nemetek nagyon bekezdtek, nem lesznek vilagbajnokok. A belgak tanultak ebbol.
-
viharhozo
addikt
válasz RockHaRD #47456 üzenetére
Az utesert nem adott semmit, Pepet a fejelesert kuldtek ki. Ha van kontakt, instapiros, nem feltetlen szukseges agyonverni a masikat. Ezert latsz egymas fejetol 3 mm-re orditozo jatekoskat.
Raadasul Pepe irgalmatlan hulye volt, mert mindezt a biro orra elott adta elo. Teljesen jo biroi dontes. A 11-es mar neccesebb, de szinten nagyon bena volt a portugal vedo.
A Muller-fikat se ertem, Pepe orrbavagta, hadd uljon mar le, ha ugy tetszik neki.
[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
válasz 7600 GS #47370 üzenetére
Lahm piszok nehez ember, egy igazi szarkevero, irgalmatlan arccal (szerintem meg mindig o a vilag legjobb szelsohatvedje, tehat legalabb valamire lehet arca). Amikor Guardiola kitalalta, h szurot csinal belole, azonnal elindult a balhe, h a valogatottban mit jatsszon. Lahm meg gyakorlatilag kozolte, h o innentol a valogatottban is szuro lesz, mert o igy gondolja.
Aztan az elet megoldotta a dolgot, gyakorlatilag nem maradt epkezlab 6-os a nemeteknel, de meg most is ugy gondolom, Kroos kevesbe rossz hatosban, mint Lahm.
Nyilvan lehet magyarazni, h Boateng sokat jatszott a szelen is (de akkor is lassu), meg Howedesnek se ismeretlen a poszt (de az), es nem lesz baj, de benne van a pakliban egy nagy pofaraeses.
Hacsak a Fussballgott meg nem menti az orszagot.
-
viharhozo
addikt
válasz 7600 GS #47366 üzenetére
Neuer - J. Boateng, Mertesacker, Hummels, Höwedes - Lahm - Khedira, T. Kroos - T. Müller, Özil, Podolski
Negy kozephatved, 0 szelsohatved, az alig jatszo Khedira es a nemszuro Lahm szur, Muller a "csatar". Poldira nem mondok semmit, mert az elozo ket felkeszulesi meccsen tenyleg odatette magat, de ket eve az EB-n a portugalok ellen abszolut lathatatlan ember volt.
Szinten allitolag Kroos megegyezett a Cselzivel, netto 8,5 millio eurot kap evente, ennyit a Bayernben _senki_ nem keres.
-
viharhozo
addikt
A hirek meg a kicker altal vizionalt kezdo alapjan kinez egy otos delutan a nemeteknek is.
-
viharhozo
addikt
Ez a Mohay Bence vagy baromi nagy troll, vagy nem ismeri Halmai Gabi munkassagat.
-
viharhozo
addikt
Nehez meccs ez. A franciaknak nyilvan nem lehet drukkolni, de ebben a hondurasi bandaban akkora tirpakok vannak, h nekik se.
-
viharhozo
addikt
válasz Rypejakten #47256 üzenetére
Negy, mert Benaglio is teljesen echte. Hidd el, eleg jol ismerem a svajci bevandorlasi politikat. Az ott nem EU, aki nem tetszik, tripla paros labbal rugjak ki az orszagbol minden kulonosebb magyarazat nelkul. Ezert vannak albanok, mindenfele szlavok, spanyolok, akarmik es ezert nincsenek azok, akik Magyarorszagon nagyobb kisebbseget alkotnak.
Amugy Magyarorszagon sokkal tobb a gyoker.
-
viharhozo
addikt
válasz Rypejakten #47248 üzenetére
Jaj, ne mar! Behrami kivetelevel, aki otevesen kerult Svajcba, a tobbi vagy ott szuletett, vagy csecsemokent kerult ki. A svajciak hiresen nem szoktak csak ugy allampolgarsagot osztogatni.
Ecuador egyebkent nagy csalodas, a vedelem + a kapus borzalmas, raadasul nagyon nem ertettek meg egymast. Hiaba vannak ugyes jatekosok elol, talan ok az eddigi leggyengebb csapat.
[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
Az M1-en eddig kb. fel masodperccel elobb volt a hang a kepnel, most ez korrekt modon javitjak, fel masodpercet kesik a hang.
-
viharhozo
addikt
Az ilyen tiz centis lesek, nem lesek miatt annyira nem sirok, mig nincs videobiro, addig ez lesz. De a mittudomenmelyik kameruni a biro orra elott, izombol, egyertelmuen szandekosan pofan bsazsa a mexikoit, es a biro nem ad semmilyen lapot, az azert kemeny.
-
viharhozo
addikt
válasz zolynet #46628 üzenetére
Igazabol az a kerdes, tenyleg olyan fontos-e a vilag minden reszerol jatekvezetot hivni. Azok is rengeteget hibaznak, akik a foci elmezonyeben biraskodnak (angol, spanyol, nemet birok), mit varjunk azoktol, akik sokkal gyengebb bajnoksagokban toljak az ipart.
Mas. Az NST teljesen megszunt, vagy irnak vhova azok, akik regebben csinaltak? Azt latom, h nehany klubblog visszatert, de az NST-t sehol se talalom.
Apdet, kozben megtalaltam.
[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
válasz 7600 GS #46286 üzenetére
65. MWEPU ILUNGA (Zaire, 1974)
Zaire 2-ese kirohant a sorfalból, és jó messzire elrúgta a labdát, mielőtt a brazilok elvégezhették volna a szabadrúgást. Kis híján telibe trafálta a Telstarral Roberto Rivellinót… Mwepu Ilunga magánszáma az egyik legviccesebb, egyben legérthetetlenebb jelenete volt a vb-knek.[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
válasz Enzolord #46114 üzenetére
A baratsagos meccsnek itt nem sok jelentosege van, igy edzesen is meg lehet serulni, Reusnak pechje volt.
Erdekes, h a brazilok milyen szarok voltak tegnap, a vb-re ki sem juto szerbek ellen, otthon sikerult teljesen remenytelenul jatszani.
-
viharhozo
addikt
válasz salival #45855 üzenetére
A Bayernben alig jatszott, amikor meg igen, akkor az arcat kulon ember hozta a palyara. Iden sokat jatszott a 'Kusenben, a kicker pontozasa alapjan a 34. legjobb kozeppalyas lett a ligaban. De rohadt fiatal, meg akarmi lehet belole.
-
viharhozo
addikt
válasz Integra #45583 üzenetére
Sztem az elejen teljesen jok voltak a nemetek, 15 perc alatt lottek ket kapufat + Ozilnek volt egy ziccere. A gond az, h elol sok a muveszlelek, akiknel kiszamithatatlan, mit fognak produkalni. Gotze iden vegig pocsek, Ozilt annyira nem kovettem, de a tegnapi meccse minosithetetlen volt, ergo Reusnak kene vinni a hatan az egesz bagazst, amihez egyedul egyelore kevesnek tunik.
A VB-cimhez nyilvan vekony a csapat (ahhoz kene egy csucsformaban levo Gundogan-Schweinsteiger kettos), de a csoportbol siman tovabb kene menniuk. Az a csapat teljesen komolytalan, ahol Klinsmann az edzo, Ghana verheto, es a portugalok tovabbra is inkabb csak papiron acelosak.
-
-
viharhozo
addikt
-
viharhozo
addikt
válasz Ps Vita #44552 üzenetére
1. A labda bent volt, ezt nagyon elnezte a partjelzo (a jv. semmit nem latott belole).
2. Elotte Hummels lesen volt, ezt kicsit nezte el a partjelzo.
3. Meg elotte a szabadrugas, amibol Hummels fejelt, totalis rejtely. Hojbjerg ellen a sajat terfele kozepen elkovetett muesesert iteltek szabadrugast ugy, h meg a labdat is birtokolta.
4. A Dortmund felelmetesen tompa volt, nem is ertem, mi tortent veluk, a pressinget is csak a meccs legvegen kezdtek. Ilyen szintu lazazassal meg ezt a fis-fos Bayernt se lehet megverni.Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
viharhozo
addikt
-
viharhozo
addikt
válasz Integra #44379 üzenetére
A pletykak alapjan Pepo gyakorlatilag minden fontosabb jatekossal osszebalhezott mar. Mind tudjuk, h az igazi siker titka az, ha az edzo meg a jatekosok utaljak egymast (Ribery es Schweinsteiger is hirtelen "megserult").
Manduzkic esete eleg nehezen ertheto, tavaly kifejezetten huzoember volt, iden is sokat jatszott. Nyilvan egy szlav taplo, de attol meg hasznos jatekos.
Este a Dortmund lazan gurit egy negyest, es megint jon a hulyen nezes Munchenben.
Nem tudom, volt-e, de a heti pontozas alapjan Robben lett az ev jatekosa a Bundasban Reus elott.
-
viharhozo
addikt
Adjuk meg Guardiolanak, h komolyan gondolja, amit gondol. A Bayern jovo evi hazai meze lehetne a Barcelonae is.
-
viharhozo
addikt
válasz venember83 #43883 üzenetére
A Hamburgnak pechje van, mert a Mainznak nagyon fontos a meccs, ezen mulhat az EL-szereples, elesek lesznek. A Nurnbergnek szinten pechje van, mert a Schalke nem kaphat ki toluk. A Braunschweignek meg majd kiderul, pechje van-e, mert a Hoffenheimnek ugyan majdnem mindegy az eredmeny, az megis megjosolhatatlan (keves olyan bajnoksag van, ahol a 9. golaranya 69-69).
Izgi lesz, a Sky biztos csap egy jofele korkapcsolast.
-
viharhozo
addikt
Faramuci dolog ez a foci. A Bayern irgalmatlan folennyel bajnok lett, megis sokan szeretnek elzavarni az edzot. A Barcelonanal mar gyakorlatilag el is zavartak, pedig meg siman benne van, h bajnokok lesznek. Martino, bajnok lettel, de azert mi biztos, ami biztos elzavarunk.
-
viharhozo
addikt
válasz TommyGun #43218 üzenetére
Igazabol az a gond, h Pepo az eredmenyek tekinteteben nem betlizett. A bajnoksag siman meglett, a kupaban dontos, a BL megnyereset feltetelkent csak nagyon hulye klubok szoktak kituzni celul, tehat onmagaban az a teny, h az elodontot bukta, nem igazi betli, ez benne van a pakliban. De a problemak nagyon regen ernek, komoly csapat ellen egyetlen egyszer jatszott ellentmondast nem turoen a Bayern, meg szeptemberben a City ellen.
Kivancsi leszek, kiket kuld fel a hetvegen a Hamburg ellen Pepo. Ha nyertek volna, akkor ment volna az ifi, de ekkora eges utan lehet, h a Hamburg lesz a tegnapi meccs legnagyobb vesztese.
-
viharhozo
addikt
Pepo egy massziv kozepcsapatot csinalt abbol a Bayernbol, ami ket eve verte a Madridot, tavaly meg mindenkit. A vilag legjobb edzojenek szolo gratulaciokat "mi a fszt kene csinalnia Martineznek, h kezdo legyen" jeligere varjuk a szerkesztosegbe.
-
viharhozo
addikt
válasz Ps Vita #42979 üzenetére
Ha nem tengne tul Pepo egoja, es a tavalyi BL-donto kezdojet rakna fel, akkor a Bayernnek lenne realis eselye (mondjuk 30%) arra, h harom golt rugjon es tovabbjusson.
Ha megint 65 percet kell arra varni, h a kezdo osszealljon, akkor nyilvan csak a labdagombolyus marhasagban lehet bizni.
-
viharhozo
addikt
válasz NyxNyxNyx #42530 üzenetére
A Bayern az elmult hetekben mutatott jatekhoz kepest egesz turheto. Es ennyi teret, ennyi szogletet nem szabadna engednie a Realnak, mert egy golt azert ezek a falabuak is osszeszerencsetlenkedhetnek.
A meccs egyebkent eddig a Pepo-rendszer tokeletes bukasa. A Lahm-Martinez kettos sokkal erosebb volt a mostani Rafinha-Lahm parosnal, es ezt Pepon kivul mindenki latja. Es ez meg akkor is igaz, ha ez a meccs nem feltetlenul Rafinhan megy el.
-
viharhozo
addikt
A Bayern egy fokkal jobb a vártnál, a Real meg kettővel rosszabb, de még ez is elég nekik.
-
viharhozo
addikt
Ezzel a kezdővel a Bayernnek egy kétgólos vereség komoly siker lenne.
-
viharhozo
addikt
Ha lehet hinni a Kickernek, Pepo onkritikat gyakorolt, es praktikusan a tavalyi BL-dontos osszeallitasban kezd.
-
viharhozo
addikt
válasz bandus #41803 üzenetére
A szombati meccset latva teljesen olyan erzesem volt, mintha a tavalyi Bayern-Barcat latnam, csak most a Bayern volt a Barca. Az teljesen nyilvanvalo, h a mostani Bayern gyengebb, mint a tavalyi, Guardiola szetverte a baromi jol mukodo Martinez-Schweinsteiger szuroparost, es helyette ugyanazt probalja jatszatni, ami mar a Barcelonanal megbukott. Ennek eredmenykepp a Bayern kevesebb golt lo, viszont tobbet kap, gg. Az meg maximum feligazsag, h a Bayernnek nem volt tet a hetvegen, mert a Dortmundnak ugyanannyira nem volt, sot ok mar kedden nagyon fontos meccset jatszanak, mig a Bayern a masodosztalyu Lautern ellen folytathatja a lazazast. Szoval eros ketsegeim vannak a "majd a Real ellen felporgunk" mondat igazsagtartalmat illetoen.
Sztem egyebkent mindket elodonto teljesen lutri. A Real a nagy meccsein szar volt, a Bayern utoljara osszel jatszott ellentmondast nem turoen, a Chelsea-nek egyszer csak elfogy az evek alatt felhalmozott faszmakja, az Atletico meg Atletico.
-
viharhozo
addikt
válasz Integra #41740 üzenetére
Eleg hulyen jott ki a dolog, a Bayern az utolso negy forduloban harom kiesojelolttel meg egy majdnem kiesojelolttel jatszik. Mondjuk mire a Hamburgig er, addigra mar kiseik a BL-bol, de hogy ez milyen hatassal lesz a teljesitmenyere, azt nem tudnam megmondani.
Az utolso meccset a Stuttgart ellen otthon viszony nagyon illene nyernie, megiscsak unnepeni akar utana a nep.
-
-
viharhozo
addikt
Pepo nem viccel, kiall fel vedekezo kozeppalyassal.
-
viharhozo
addikt
válasz MPowerPH #41022 üzenetére
Ezzel nem teljesen ertek egyet. Sokratis er annyit, amennyiert jott, es talan ez meg Aubameyangra is igaz, egy 13 millios csatartol nem varhato el, h a hatan vigye a csapatot a BL-ben.
Az igazi problema Mhitarjan, akiert Dortmund szinten nagyon sok penzt adtak, es ehhez kepest keveset nyujt. Tegnap a masodik gol az ove volt (azt a labdat siman le kellett volna vennie), es legalabb egyszer betalalhatott volna.
Klopp eleg szar helyzetben van, szombaton Wolfsburg otthon, jovo kedden Real otthon, aztan szombaton a Bayern idegenben, lehet, h a Real-meccset teljesen feladja a Borussia, a Bundas masodik hely most fontosabbnak tunik.
-
viharhozo
addikt
válasz Integra #40939 üzenetére
Schw-nek a labdahoz semmi koze nem volt, besargulva ket labbal vetodott. Rooneyt nem/minimalisan talalta el, o meg nyilvan rajatszott, de ezt egy Schw-szintu oreg rokanak pontosan tudnia kene. Ostoba huzas volt es rendkivul szanalmas, ha Guardiola tenyleg szamon kerte ezt a biron.
A Bayern hajlamos ilyenekbe belefutni, Rafinha egy hete a tizenhatoson belul lokte Ramost, aki durva utemkesessel omlott ossze, de ettol fuggetlenul az is 11-es volt.
-
viharhozo
addikt
válasz forceberg #40923 üzenetére
Szerintem nem eloszor hallod, de a vedekezo jatek nem utkozik a labdarugas szabalyaival, erre hivatkozni egyszeruen hulyeseg. Mindenki tudta, h a ManU vedekezni fog, erre kellett volna tisztessegesen felkeszulni.
A biro gyakorlatilag hibatlanul fujt, talan Mandzukic konyokosen lehet vitatkozni, a tobbi megadhato, a kezezesek egyike sem ert 11-est, Schw pedig igazi amator modjara allittatta ki magat egy teljesen baratsagos hangulatu meccsen.
A ManU-t lehet dicserni, h fejben vegigbirtak a 90 percet, de veszelyes kontrajuk egy volt, es ahhoz is Boateng elcsuszasa kellett, a golt meg teljesen random talaltak. Ettol fuggetlenul maradt realis eselyuk, a Bayern harom szurojebol egy sem jatszhat a visszavagon (Schw-t eselykiegyenlito celzattal siman eltilthatjak a dontoig), helyettuk lesz majd Lahm, aki tovabbra sem vkp es Kroos, aki hatosban garancia a Bayern kilatastalan jatekara.
Erdekes ez a kiiras, egyik csapatot sem lehet egyertelmu eselyesnek tekinteni, Guardiolanak hiaba szebb valamivel az eredmenylistaja Juppenal, a csapat egyertelmuen rosszabbul jatszik. Ribery altalaban csak alibizget, az aranylabda elbukasa + a serulese betett neki. Robben megy elore, de inkabb csak lenduletes, nem veszelyes. Gotze tavasszal ertekelhetetlen. Meg Manduzkic az, aki vmennyire konstansan jol jatszik, de ot Mullerrel rotaljak. Annyi szerencseje van a Bayernnek, h a tobbi csapat sem tul acelos.
-
viharhozo
addikt
válasz Sickboy25 #40537 üzenetére
Ki az a beteg ember ,aki egy stadion köré épít bármilyen kirándulást (pláne Magyarországon) és ott végigüljön 90 percet, úgy, hogy a foci sem érdekli??
Engedtessek meg, h ignoraljam a hangnemrol alkotott elkepzeleseidet.
Elvittem Bayern es Real-meccsre a felesegem, anyam, anyosom. Mindegyikuknek nagyon tetszett, pedig a tévében nem viselik el a focit. De szerinted ok a beteg emberek.
Ha ez se lenne vilagos, akkor mondok meg egy egyszerubb peldat, ingyen eletvezetesi tanacs. Attol, h en nem szeretem a gyumolcslevest, egyaltalalan nem biztos, h a populacio azon resze, amelyik szereti, barom. A ketto kozt ugyanis nincs kozvetlen korrelacio.
-
viharhozo
addikt
Elvezetes, jo meccs volt a tegnapi, egy igazi meglepetessel (nem hittem volna, h Di Mariat egyszer valaki megtanitja focizni), de ennel a ket csapatnal jelenleg akad tobb jobb is Europaban, szoval nem lesz konnyu BL-t nyerniuk.
A Realban Carvajal gyenge, Ramos es Pepe egy idozitett bomba, Benzema meg Benzema. A Barcelonanal meg tovabbra se ertik, h barmit is mondjon Guardiola, a fociban kellenek vedok is.
-
viharhozo
addikt
válasz Sztbeni #40098 üzenetére
Remek helyrol tajekozodsz.
Ennek a hirnek sehol mashol semmi nyoma. Meglepo, mi? Viszont mind amerikai, mind orosz kepviselok hivatalosan kertek a Fifat, hogy a masik orszagot zarjak ki a VB-rol. De abban nem voltak zsidok, ugy mar kit erdekel.
Egyebkent a Fifa szabalyozza, ki indulhatna ilyen esetben, es nyilvan nem automatikusan a csoportharmadik.
-
viharhozo
addikt
-
-
viharhozo
addikt
A biraskodas tovabbra is elkepeszto. A Barca-meccsen ket teljesen egyertelmu 11-es, a biro jo helyen van, latja, nem itel semmit. A Kusen-meccsen az egyebkent vegtelenul nagy paraszt Can ket egymastol fuggetlen semmiert kap ket sargat, kiallitjak. A biro itt is minden latott.
Az rendben van, h a Barcelona elso goljat lesnek nezi, az benezheto, raadasul epp a Barcelona tett meg mindent erte, h benezze, de a tobbi megmagyarazhatatlan.
-
viharhozo
addikt
válasz salival #39560 üzenetére
Nincs szamottevo kulonbseg, de a Bayern meccsenkenti rugott golatlaga magasabb mindenkienel, csak a Bundasbol meg kevesebb ment le.
Ettol fuggetlenul nem a tavoli bombakrol hires a Bayern, nagy lovonek talan Alaba es Kroos szamit, de elobbi nagyon ritkan kerul lovohelyzetbe, utobbirol meg nekem mindig Vizi Andras es a 100-bol egy jut eszembe. Robben papiron nagy lovo, de az elmult ket evben vmennyire sikerul raszoktatni a passzolasra, joval ritkabban lovi ki a bort a stadionbol. Ribery es Gotze a 16-oson kivulrol mersekelten veszelyes. Lahm kerul meg nagyon gyakran jo lovohelyzetbe, de szinte soha nem meri elvallalni.
-
viharhozo
addikt
válasz kukinyo #39540 üzenetére
A negyedgoz nyilvan hulyeseg, de az Arsenal katasztrofalisan rossz volt, a vilagon semmi kozuk nem volt az egesz meccshez. Koscielny es Mertesacker jo volt, meg ez a Chamberlain gyerek is biztato, de onnantol teljes homaly. Nem is ertem, mire szamitott Wenger.
Azt tovabbra se ertem, minek az alapvonali asszisztens. Volt a masodik felidoben egy biroi dontes, amikor szoglet helyett kirugast itelt az Arsenalnak. A biro takarasban volt, az asszisztens viszont harom meterre premier planban latta, h szogletnek kene jonni. Erre nem jelzett semmit, se kirugast, se szogletet, dontse el a biro.
-
viharhozo
addikt
Na, Pep a papiron legerosebb Bayernt zavarja fel (Muller meg odaferhetne, de egyszeruen nincs neki hely), erdekes es ertekmero lesz a meccs (bar Ribery es Gotze finoman szolva sincs nagy formaban).
-
viharhozo
addikt
Bet365-on 26-szoros penzt fizet az Arsenal tovabbjutasa. Fogadjatok ra, ennel azert tobb eselyuk van.
-
viharhozo
addikt
válasz Tibiajax #39218 üzenetére
Nagy traumam volt anno 98-ban a nemet-horvat 0-3, Suker fejet nem tudom nem megismerni, bar o is jo sokat Ronalodsodott.
Nezem, a Sport 1 harom es fel oran at adja a szunettel egyutt fele ilyen hosszu meccset. Elnezve a ket csapat kepessegeit es azt, h Pinter szerint "nem varhato latvanyos meccs", kivancsi leszek, hanyan birnak majd ennyit vegigszenvedni, es mirol fognak szakerteni a szakertok 105 (!!!) percen at. Eldontottem, h ha beledoglok is vegignezem (persze lehet, feltavnal rajovok, h ha vegignezem, bele is doglok).
-
viharhozo
addikt
válasz venember83 #39214 üzenetére
Felul Nikopolidisz, Hierro, Suker, alul Michel Salgado.
-
viharhozo
addikt
Keves nagyobb trollkodas van, mint Neuert a Schalke ellen csapatkapitanynak megtenni.
-
viharhozo
addikt
válasz NyxNyxNyx #38827 üzenetére
A Wolfsburg kerete a Tmarkt szerint 123M eurot er, ezzel a PL-ben kilencedik lenne. Mivel az elso hat a PL-ben sokkal ertekesebb, a hetedik helynel elobb nehez lenne vegeznie a bajnoksagban, ergo a hulye angol rendszer miatt keves lenne az eselye.
-
viharhozo
addikt
válasz DeathAdder #38815 üzenetére
Ez az "angoloknalnincsteliszunet" lemez ezereves, es mar akkor is unalmas volt. 18 csapat boven eleg lenne az angoloknak es a spanyoloknak is, es maris lehetne teli szunet. Ha meg nem kepesek erre, akkor utana senki ne jojjon ilyen kifogassal.
-
viharhozo
addikt
válasz IreN!CuS #38808 üzenetére
Es amikor angol csapat nyeri a BL-t, az a meresi hiba? Vagy az akkor van, amikor nem angol nyeri?
A Wolfsburg egyebkent nem szerencses pelda, ott a relative sok penz melle iden lett rendes edzo is. Abszolut realis eselyuk van jovore a BL-indulasra (de minimum az EL-re), es bennuk ott lehet egy uj Dortmund(szeruseg).
-
viharhozo
addikt
válasz IreN!CuS #38798 üzenetére
Akkor mondjuk ki, h a Premier League erosebb a BL-nel, csak szegeny "angol" csapatok annyira elfaradnak szerdara, h ezt nem tudjak bizonyitani.
Bar az angolok helyeben en ebben az esetben megfontolnam a bajnoksag atnevezeset CL-re.
-
viharhozo
addikt
válasz IreN!CuS #38787 üzenetére
Mind a negy nemet es angol csapat bejutott a BL-ben a 16 koze, a nyolc koze pedig valoszinuleg ket nemet es egy (esetleg ketto, mert a Unitedrol meg teljesen nem mondanek le, piszok gyengek a gorogok) angol csapat kerul. Ez az osszehasonlitas egyetlen valos alapja, minden mas csak elmelet.
-
viharhozo
addikt
Azert Kloppal kapcsolatban itt is a legendak dominalnak.
1. Klopp 12 eve edzo, ~ 500 elso/masodosztalyu/kupameccse van, nehez lenne taknyos ujoncnak nevezni. Raadasul a legaljan kezdte, a Mainzcal tobbszor is kiesett/feljutott, rendesen bejarta a szamarletrat.
2. A BVB-nek annyi penze nincs, mint az angoloknak, de a tavalyi beveteluk 270 millio euro volt (ManU 430 millio), es azert a BVB joval kevesebbet kolt berekre. Ennek megfeleloen iden mar biztosan benne lesznek a tiz leggazdagabb klubban ugy, h merchandise beveteluk a tobbi nagy klubenak a toredeke (gyenge a brand), a nemetek altalanossagban sokkal kevesebb tévés penzt kapnak, es nincsenek vegtelen penztarcaju kulso finanszirozok sem.
3. Klopp oktoberben irt ala 2018-ig, es eddig sem volt az a kimondott vandormadar, nagyon meglepodnek, ha egy-ket even belul valtana. Plusz a varhato nemet VB, majd EB-fiasko utan szerintem a DFB is kemenyen kuzdeni fog erte, bar lehet, h 2016-ban meg korai lesz neki a szovetsegi kapitanyi poszt.
-
viharhozo
addikt
Azert a harmadik golnal kemeny, mennyit szitalt a labda a levegoben.
-
viharhozo
addikt
-
viharhozo
addikt
Ozillel nem kellett volna 11-est rugatni, regota ismerik egymast Neurerrel, ebbol csak rosszul johet ki. Alaba meg a 11-estol fuggetlenul meg soha nem jatszott ilyen rosszul, varhato volt, h ez lesz. Regi problema ez a Bayernnel, sok a kihagyott bunteto.
Azert az Arsenal nincs teljesen veszett helyzetben, ha leparkoljak a buszt, ebbol meg barmi lehet.
Es ugye Ozil a 11-es elott lesen volt, bar ez vhogy egyik kommentatornak se tunt fel.
[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
Na, Pepnek megjott a jozan esze, nem jatszik Rafinha, Lahm ujra jobbhatved, mar csak azt nem ertem, miert Kroos kezd Muller helyett, de ezzel meg tudok bekulni.
-
viharhozo
addikt
válasz Integra #38336 üzenetére
viszont ízekre is szedétk a bayert, nem kíméltek senkit sem.
Mert a Luzerkusen mostanaban a nemet futball szegyene. Kezdodott minden azzal, h a Barcelona 10-et rugott nekik ket eve, mikozben az volt a legnagyobb gondjuk, h kie legyen Messi meze. Aztan tavaly teljesen nyerheto meccseket buktak el az EL-ben. Most meg kaptak kilencet az uberfos Unitedtol, meg az elso korben negyet a PSG-tol.
-
viharhozo
addikt
válasz Integra #38070 üzenetére
Nem fog kiesni a Hamburg, Slomka jo edzo, a keret meg eros, es van meg 13 fordulo.
Nagyon nehez megtippelni, ki lesz a kieso a Bundasban. Egynek ott a Braunschweig, rendes gyerekek, de semmi kozuk az elso osztalyhoz (mint tavaly a Furth-nek). A masik es az osztalyozot jatszo meg szerintem a Freiburg es a Frankfurt lesz (sajnos), esetleg a hamburgi utat bejaro Stuttgart (naluk gyengebb a keret, ezert raknam elejuk a Hamburgot). A Nurnberg, a Hoffenheim es a Hannover egyszeruen jobb csapat, nem lesz gondjuk, a Brema megint megussza a dolgot (pedig rajuk ferne), a tobbieknek meg mar most van eleg pontjuk.
-
viharhozo
addikt
válasz szentes711 #37967 üzenetére
Az latod, kemeny, mert nem is veluk jatszanak.
Sajnalom azert a Freiburgot, Contento elcseszett beadasa pont Dante fejere esik, a teljesen sulytalan Shaqirinek ketszer is jol pattan a labda, ezutan a Freiburg osszeomlik, a Bayern lo egy lesgolt, a Freiburg szabalyos goljat les miatt nem adjak meg. Szoval peches meccs.
-
viharhozo
addikt
Az Arsenal-meccs miatt Guardiola jo trukkos kezdot kuldott fel, siman benne van a pakliban egy Freiburg pontszerzes.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest