Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
homeless09
őstag
Magyar válogatott összeállítása a mai törökök elleni világbajnoki selejtezőn a következő:
Dugovics - Zrínyi, Szondi, Jurisics, Losonczi - Nyári, Dobó, Bornemissza, Hunyadi J., Hunyadi M. – Kinizsi -
homeless09
őstag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #49904 üzenetére
Dehogyisnem
Azért van ott a kb., mivel 10.000-12.000m körül szoktak repkedni a nagy hatótávolságú gépek
Jó mondjuk odaírhattam volna, hogy nem Pest-Bécs vonalról van szó
Lényeg a lényeg, hogy semmi esetre sem 38km magasan
-
homeless09
őstag
Nem tudom mit lovagoltok ezen a témán. 4000 Forint akárhonnan is nézem nem nagy pénz, az ember a boltban naponta többet hagy ott jóformán. Pesten ráadásul a megélhetés is jobb/egyszerűbb, mint "vidéken".
Semmivel nem kerül többe, mint hétvégén elmenni szórakozni...sőt...
-
homeless09
őstag
-
homeless09
őstag
-
homeless09
őstag
Ma 75 éves a Manchester United legendája, Sir Bobby Charlton
-
homeless09
őstag
válasz
venember83 #49597 üzenetére
Erről van szó. És kicsit kezd nevetségessé vállni, hogy a MU-t szapulni lett divat( ne vedd magadra baluka). Mindenhol már csak azt látni, hogy a bírók meg az FA segíti a MU-t. Persze majd pont egy Sir Alex Ferguson fog korrupcióba belemászni....hagyják már ezt..
-
homeless09
őstag
Ronaldo Scored The 1st Goal
After 7mins Messi Scored Barca Goal !Messi Scored The 2nd Goal
After 7mins Ronaldo Scored Madrid second Goal !Date: 7/10
Clasico Scorers Shirt Number : 7 And 10Clasico Number : 222
Draw Number : 22
FT: 2-2Messi Clasico Goals : 8
Ronaldo Clasico Goals : 8 -
homeless09
őstag
Tegnapi Newcastle - MU meccsről Cleverly gólja:
-
homeless09
őstag
CR vs Messi
-
homeless09
őstag
Na Messiás megint megnyeri a Barkanak.
-
homeless09
őstag
Azt a büdös eget mekkora gólt rúgott Cleverly
(#49409) richie900812: bődület nagyot
-
homeless09
őstag
Uramisten ez a Monoki mekkora egy balfasz
-
homeless09
őstag
Undorító mennyire szaggat a digis stream.
-
homeless09
őstag
válasz
homeless09 #49393 üzenetére
0-2, 15. perc, Evra
-
homeless09
őstag
Az ilyeneket kegyetlenül bekellene vágni.....
na, Newcastle 0 -1 MU, 8. perc, Evans.
-
homeless09
őstag
na Newcastle - MU
hajrá hajrá srácok
-
homeless09
őstag
Champions League Anthem At Old Trafford Egyszer átakarom élni
-
homeless09
őstag
válasz
venember83 #48945 üzenetére
Heti természetesen
Én úgytudom, hogy Sneijder elég sokat keres.
-
homeless09
őstag
válasz
venember83 #48936 üzenetére
Sneijder sem aprópénzt kapirgál az Internél
-
homeless09
őstag
Ismét sikerült megvernie magát a MU-nak, és ismét hazai pályán égnek.
-
homeless09
őstag
56. perc: 2-3
-
homeless09
őstag
Lindegaard, Rafael, Evra, Ferdinand, Evans, Scholes, Nani, Giggs, Carrick, Kagawa, van Persie
jó kis 4-4-2
-
homeless09
őstag
válasz
baluka26 #48705 üzenetére
Erről van szó
De Ferguson úgyis a 4-4-2őt fogja erőltetni, hiába sérült/szar az összes szélső. Majd kirakja Fletchert jobbra Giggset meg balra, aztán kezdődhet ismét a semmitérő szélsőjáték. Az nem baj, ha a középpálya átjáró ház.....Sajnos az öreg nem látja be, hogy a klasszikus angol focinak sajnos leáldozott.... -
homeless09
őstag
válasz
baluka26 #48703 üzenetére
Jajj úgy imádom mikor azért is az ellenkezőjét állítják valaminek
Ahhoz kellett egy olyan passz-helyezkedés-elfutás is
Összegezve: Ha néznéd a MU többi meccsét, akkor neked is előrelépés lenne a kiszámítható erőltetett játszuk meg Valenciát az meg belövi valahova középre játék után
-
homeless09
őstag
válasz
baluka26 #48701 üzenetére
Mi ciki? Hogy adott Ferguson nekik és a tarcsisoknak lehetőséget? Az említett három játékossal egyetemben a tarcsisok is elfáradtak a második félidő közepe felé, de így is szépen hozták a meccset, Anderson pedig míg aktív volt elég jól játszott, a visszatérő Rooneyval és Fletcherrel egyetemben.
És én vagyok az elfogult, ok
Tudom, hogy neked csak az a szép játék, ha Hazard befut a 16oson és felrúgják.
-
homeless09
őstag
Más:
Ferguson helps to launch £18m community fund.
ForrásHatalmas respect az öregnek
venember: Ebben teljesen egyetértek veled
Meg hát Villas-Boas....senkinek nem kell bemutatni azt hiszem...
Egyébiránt nagyon bízok egy Chelsea botlásban, mert akkor átvehetné a MU az első pozíciót( bocs baluka )
-
homeless09
őstag
válasz
venember83 #48683 üzenetére
Ez a Spurs véleményem szerint gyengébb, mint tavaly volt, és az előző szezonban is kaptak oda vissza egy 3-ast. Ezt elvárom a Unitedtől idén is. A Newcastle ellen szélső nélkül játszott a csapat, és VÉGRE focit lehetett látni a Unitedtől, szép megoldásokkal fűszerezve. Ha ott is jobb lett volna a helyzetkihasználás, 4-et is nyugodtan verhettek volna a Castle-nek. Remélem Sir Alex az "alapcsapatra" is átülteti ezt a taktikát. Szélsők úgyis sérültek, Nani kritikán aluli amit művel, láthattuk a Pool ellen is.
-
homeless09
őstag
"Andre Villas-Boas: A Spurs támadni akar az Old Traffordon."
Chelsea-vel 3-1es zakóba futottál ezzel a taktikával, majd pont a Spursel sikerül.... -
homeless09
őstag
Ma este MU-Newcastle ligakupa meccs
-
homeless09
őstag
A tegnapi Pool-MU meccset sajnos nem láttam mivel nekem is pont akkor volt meccsem. Ahogy olvasom/látom a fórumokat, oldalakat eléggé oszlanak a vélemények.
A Shelvey gyereket én is leküldtem volna, ha nem pont akkor, akkor lehet pár percel később, elég agresszívan játszott. Visszajátszások alapján a MU teljesítménye a mínusz értékeket súrolta, de az Anfielden sajnos ezt már megszoktam tőlük. Azon szerintem senki nem lepődik meg, hogy Suareznek a büdös életben nem fognak tizit befújni, túljátszás nélkül sokkal nagyobb eséllyel megadnák. A MU tizenegyese elképzelhető, hogy nem volt tizi. Johnson azért kézzel rádolgozott Valencia hátára, de azért Valencia is nagyon elakart esni.
Mindenesetre örülöka 3 pontnak, nagyon kellett, újabb 2 pont előny a City vel szemben, amik akár a végelszámolásnál mérvadók lehetnek. -
homeless09
őstag
A Galatasaray elleni mérkőzésen Fletcher a 79. percben váltotta Paul Scholest, lezárva ezzel egy tíz hónapig tartó periódust, ami alatt a játéktértől távol volt a skót - legutóbb 2011. november 22-én szerepelt az első csapatban a Benfica elleni hazai BL meccsen, amely meccsen az eddigi utolsó gólját szerezte. Ezt követően hosszabb szünet következett Darren pályafutásában, mivel vastagbélgyulladást diagnosztizáltak nála.
Nagy szükség lesz rá
-
homeless09
őstag
DE MIÉRT NANI RÚGJA A 11-EST???
-
homeless09
őstag
7600GS-nek sok szeretettel
-
homeless09
őstag
-
homeless09
őstag
válasz
Napfénysüti #47611 üzenetére
Köszi! Meg is dagadt szépen...
Hehe, minket melegebb éghajlatra szoktak elküldeni a vendég szurkolók
Idén eddig nagyon megy a szekér, nem volt még olyan meccs, hogy 6-nál kevesebbet rúgtunk volna. A játékvezetés ma is fergeteges volt mondjuk, de azt megszoktuk már
-
homeless09
őstag
válasz
Napfénysüti #47603 üzenetére
Én az egyik legszarabb meccsemet. Nem is ment a játék, nagydarab sötét börű barátunk rá is ugrott a bokámra...le is cseréltettem magam inkább a francba. A helyzetet szépíti, hogy nyertünk 10-1re.
-
homeless09
őstag
Kedden Real Madrid-Manchester City...
-
homeless09
őstag
Jajj hát el is felejtettem, hogy itt csakis elit nyelven lehet beszélni. Elnézéseteket kérem
Sztbeni: Annál a csapatnál valami nagyon nem működik. Főleg a befejezésekre gondolok....lehet Suarez jó képességű játékos, ha képtelen belőni a helyzeteket. Pool' idén is vett mindent, csak azt nem amit kellett volna.
Arsenal meccshez: Szépen feltámadtak az ágyúsok, de azért ehhez nagyban kellett a szentek hozzájárulása is. Attól függetlenül gratula nekik, a MU megszenvedett a SOTON-al.
-
homeless09
őstag
És leikszelt a pöcscibáló City.....
GGMU
Megmutattátok a nagypofájú kritikusoknak, hogy RvP kezdetése nélkül is tudtok gólokat rúgni
-
homeless09
őstag
"A Sunday Mirror szerint Ferguson arra kéri majd Glazeréket, hogy "robbantsanak bankot" annak érdekében, hogy vissza tudja igazolni a portugál klasszist, aki hat évnyi manchesteri pályafutása alatt 292 mérkőzésen játszott és 118 gólt szerzett a rekordbajnok színeiben."
-
homeless09
őstag
Heskey jobb focista, mint Messi. Itt az érvek:
Heskey soha nem hagyott ki tizenegyest Messi igen.
Heskey 61-er játszott az angol válogatottnak Messi egyszer se.
Heskey 7 gólt rúgott az angol válogatottban Messi egyet se.
Heskey több mint 100 gólt rúgott a Premier Leagueben, Messi egyet sem rúgott.Heskey fekete,Messi nem.
Heskey lábmérete 50-es, Messié 39-es.
Emile lövése bedobást is érhet,Messié nem.
Heskey női helyesebbek, mint Messié.
Heskey kihagyott egy csomó helyzetet, de csak azért mert nem akarja a kapus érzéseit megsérteni, de Messi igen mert szemét.
Heskey több VB-n vett részt mint Messi.
Emile többi csapatban játszott mint Messi, ezért Emile többoldalú.
Heskeyért több pénz bocsátottak igazolásért mint Messi ért.
Heskey-nek egyértelműen jobb a haja, mint Messinek.
Messi szarul játszott a Chelsea ellen a BL elődöntőben, Heskey ezt soha se tette
Heskey soha sem játszott rosszul a La Liga-ban , Messi igen.
Heskey sokkal magasabb mint Messi ezért Heskey jobb ember.
Heskey tud Xavi és Iniesta nélkül játszani.
Heskey csak azért cseréli a csapatait, hogy megmutatja briliáns képességeit, Messi meg a Barcánál marad.
Heskey többször játszott az EB-n mint Messi
Heskey középső neve 'William Ivanhoe' ez sokkal jobb mert hosszú,Messié csak szimplán 'Andrés'
Heskey csak rossz menedzserekkel dolgozott de jól játszott, Messi csak Guardiolaval tud.
Heskey tud középső védőt játszani, Messi nem. -
homeless09
őstag
válasz
venember83 #47211 üzenetére
Azért az nem mindenkinek jár....
-
homeless09
őstag
-
homeless09
őstag
Hogy ON is legyek:
Ryan Giggs négy hihetetlen világrekorddal szerepel a 2013-as Guinness rekordok könyvben:
1. Az első (és egyetlen) labdarúgó aki 1992 és 2011 között a Premier League minden egyes szezonjában szerepelt.
2. Az első (és egyetlen) játékos, aki 1992 és 2011 között minden egyes Premier League szezonban gólt lőtt.
3. A legtöbbször, azaz 598 alkalommal lépett pályára az angol bajnokságban.
4. A legtöbb aranyérmet, szám szerint 12-t szerzett a Premier League mérkőzéssorozataiban.
-
homeless09
őstag
válasz
Napfénysüti #47063 üzenetére
Nem, de oda járok a Nyugat Magyarországira
Nem tudlak ilyenről informálni neharagudj
-
homeless09
őstag
válasz
Napfénysüti #47061 üzenetére
Pázzeg Te is akkor mész Szombathelyre mikor én nem vagyok már ott
-
homeless09
őstag
válasz
Napfénysüti #47039 üzenetére
Porsche-t komálom én is
, de az én szívem választottja Ő lenne, ugyanígy "csöppet" megrángatva
Toyota Supra
-
homeless09
őstag
Itt mindenki Aston buzi?
-
homeless09
őstag
válasz
venember83 #47023 üzenetére
Öltöny térdgatyával meg magasszárú cípővel? Ez okádék nem divat..
-
homeless09
őstag
A Real Madrid új szerzeménye Essien átvette Granero helyét, és a keretbe sem lett nevezve a Granada elleni mérkőzésen.....
-
homeless09
őstag
Ha lenne védelem, semmi gond nem lenne ezzel a csapattal...
(#46769) Boxer001
RvP eddig 3 meccsen 4 gól.
Aktív témák
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1 év garancia
- Dell XPS 9310 (i7-1185G7/16 GB RAM/512 GB SSD)
- Intel NUC 8i7BEK Mini Desktop
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 Ti 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- GIGABYTE Geforce GTX 1660Ti
- ÚJ - 16.2" MacBook Pro M4 MAX 14C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 1 TB - Magyar - 1 ÉV Apple garancia
- Kingston HyperX Fury 16GB (2x8GB) DDR4 3466Mhz CL16 RAM kit (RGB)
- Gamer pc! Ryzen 7 5700x3d + 3070 ti
- Motorola Edge 50 fusion 8/256, még 22 hónap garancia, makulátlan+ajándékok !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest