Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Boxer001
veterán
válasz
venember83 #32599 üzenetére
Hát én már csak ilyen szánalmas fajta vagyok gyerekkorom óta, hogy több olyan csapat van, ami szimpatikus.
Jöhetne már egy Chelsea gól.Torres jött...akkor ennyit erről.
-
venember83
nagyúr
válasz
Boxer001 #32594 üzenetére
Bocs, már összezavarodtam, túl sok klubot favorizáltál már az idény során. Vagy csak az én agyam túl korlátozott, hogy felfogja azt a sok nevet, amit felsoroltál már.
Amúgy jó kis meccs.
És jön a csodakölyök, aki már rég nem csoda kategória és a kölyökkorból is kinőtt.
-
nepszter1
addikt
az igen asse volt kutya gól
-
DopeBob
addikt
Chelsea gondban lesz
-
darál0w
Jómunkásember
ez szvsz egy jo nagy potya volt...de ez is gol
-
baluka26
veterán
Látom jó a moszkvai kapus
Bakker, ilyen sokat késik a streamem?!
-
Boxer001
veterán
válasz
venember83 #32593 üzenetére
Szerinted egy Napolinak fogok drukkolni bármelyik angol ellen?
(Na jó, MC más tészta
) Egyébként Chelsea-t is szeretem, ha ez neked újdonság, és várom, hogy feltámadjanak végre.
Rohadt Napoli...2:1. Na nem baj, majd legközelebb, a lényeg, hogy most már felfelé vezessen az út. -
pohár
félisten
Napooooli, Napooooli, Napooooli
-
baluka26
veterán
JTJTJTJTJTJTJTJTJTJTJTJTJTJTJTJTJTJTJTJTJT.
-
Boxer001
veterán
TERRRRRYYYYYYYYYYYYYYYY
Húzzatok már haza olasz majmoooooooooooooooooook -
nepszter1
addikt
TERRYYY
-
baluka26
veterán
Ezt az egyértelmű fölényt még két gólra kellene váltani. Bakker.
-
7600 GS
addikt
Na azért még kéne 2-3 gólt rúgni akkor lennék nyugodt.
Ez az 1 gólos előny veszélyes, hiába van mezőnyfölény, bármikor jöhet egy kontra, tizenegyes, vagy akármi.
A Chelsea meg ha vág gyorsan egyet a 2. félidő elején akkor onnantól már minden lehetséges.
-
zolynet
veterán
válasz
darál0w #32578 üzenetére
gondolom vágod: steak and bj day @ march 14th
-
zolynet
veterán
az még akár piros is lehetett volna....
-
baluka26
veterán
Ez egy Isten.
Ez meg mit mentett az előbb. Atyagatya.
-
nepszter1
addikt
Di matteo majdnem nyomott egy hasast
hu majdnem 2. didier
-
Tibiajax
nagyúr
kicsit kiengedett most a nápoly..
-
darál0w
Jómunkásember
ott a gol
kontrára épít a moszkva...itt b@szták el.
-
IreN!CuS
őstag
Akinek esetleg nincs digi(+)-ja nézze meg hátha van neki német Sat1 azon megy a Real meccs.(T-home családiban van)
-
nepszter1
addikt
Necces lesz a Chelsea-nek a Napolinak több helyzete volt már.
-
darál0w
Jómunkásember
fuhh....Higuain nem volt lesen...cserébe meg majdnem kaptunk egy golt.
-
Ijk
nagyúr
Tud valaki streamet a Napoli meccsre?
-
Integra
titán
a mai meccseket sajnos nem látom, sebaj
pedig mindkettő jónak ígérkezik -
darál0w
Jómunkásember
HALA MADRID!
itt a kezdő : Casillas, Pepe, Ramos, Khedira, Ronaldo, Kaká, Özil, Marcelo, Alonso, Arbeloa, Higuaín.
-
pohár
félisten
válasz
venember83 #32547 üzenetére
ez van... vagy rácsesznek nem kicsit, vagy engedik, de akkor meg jönnek a vallási fanatikusok
-
7600 GS
addikt
válasz
venember83 #32547 üzenetére
Vagy nem kellett volna Quatarba tenni a VB-t. De tudom, money talks...
-
baluka26
veterán
Csak a Chelsea
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
peterszky #32537 üzenetére
teljesen hülye vagy..
venember igen, ez így van.. gondolkodtam, meccs alatt, hogyan fogalmazzam meg majd ugyanezt, amit leírsz, és én is így gondolom. Az egy dolog, hogy a premiere leagueben szereplő csapatok valami iszonyat hajtásra képesek, ha szükség van rá, ha mondjuk ugye, 1 gólos hátrányból indul eleve a meccs számukra
de az olaszoknál is simán képes rá majd mindegyik, most különösen jól megy a napolinak pl ez, gyorsak, ügyesek, hajtósak
de az Inter erre ma már abszolut képtelen, Ijk jól mondta, tele van öreg csatalovakkal...és ez rendben is volna, csak ott van mellette az a tény, hogy murinnyó két éve ugyanezekkel az arcokkal, igaz, akkor nem volt mondjuk Forlan.. viszont volt egy Eto aki vitte a csapatot, volt egy csúcsformás Milito meg egy hasznos Motta..
de ez a mai csapat ez már gáz -
MPowerPH
félisten
válasz
Napfénysüti #32536 üzenetére
Mondjuk olyan most sem lesz. Az egyik spanyol sztárcsapat biztosan ott lesz a döntőben, így a színvonal azt hiszem garantált lesz.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Napfénysüti #32534 üzenetére
Én szívem szerint arról az ágról kitenném mindegyiket a mutatott játékuk alapján, és az Arsenal-nak adnék lehetőséget. Persze tudom, hogy ilyen nincs, de akkor is... Ilyen színvonalú meccsekre itt semmi szükség.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Tibiajax #32523 üzenetére
Egyetértek. Rossz volt nézni a tegnapi szenvedésüket. Mondjuk én szorkoltam az OM-nek mert szimpatikusan küzdöttek az Inter elleni 2 meccsen. Az más kérdés hogy részükről is inkább csak küzdés volt mint játék.
Azért szerintem megérdemelték a továbbjutást de ha most kifognak egy épkézláb csapatot akkor véde a dalnak.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Integra #32527 üzenetére
Olaszok is szarok, Milan nem elég erős, a Napoli meg rapszodikus, néha nagyot küzdenek de egyébként esélytelenek a BL-re. Az Inter meg olyan mint a sánta, öreg ló, amit már csak agyonlőni érdemes. Kiöregedett argentin csatalovak, Forlan meg egyáltalán a pályán volt? Sneijder is egy vicc.
Azért azon röhögtem hogy a franciáknál volt a kezdőben vagy 7 néger.
-
pohár
félisten
AVB mehetne az interhez edzősködni... szép páros lennének
-
-
darál0w
Jómunkásember
kicsit lemaradtam a meccsről...ezt meg kell néznem...7:0 azért nem semmi...
-
Integra
titán
igazából mindegy melyik nyert volna, most úgyis ki fog esni..
viszont amit az eddigi kiesése meccsek alapján leszűrtem, hogy az az érzésem, hogy nagyon gyenge csapatok jutottak idáig. egyszerűen nincsen igazi foci. kivétel a pár csapat, amelyik valóban hozza amit illik eddig. -
Ijk
nagyúr
válasz
Integra #32519 üzenetére
Őszintén szólva megérdemelte az Inter. Ilyen szar meccset csak egyszer láttam, múltkor az odavágót. Elképzeléstelen, tördelt "játék", komolyan mondom egy rossz nb1-es meccs színvonala. Persze a franciák sem érdemlik meg a továbbjutást, vajon melyik szerencsés csapat fogja ki őket?
-
DopeBob
addikt
válasz
venember83 #32522 üzenetére
Remélem, hogy semmi. Igen szarul játszottak...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #32522 üzenetére
rettenetesen gyenge csapat ma ez az Inter, annyira, de annyira gyenge, hogy szavakat nem találok már rá.. megérdemelten esett ki, ötlettelen, hibákkal teli játék, idióta nulla edző, na majd jövőre újra megpróbálhatják, ők is
jó éjtja, és nap vicce: Gomez 4 góljával Messit ostromolja..
kegyetlen
egy mondatban a két ember neve is már vicc xd -
venember83
nagyúr
Nyert az Inter, de kétlem, hogy boldog lenne bármely interista. Ennyit erről, Ranierit már nem tudom, mi tarthatja a padon.
-
pohár
félisten
válasz
MPowerPH #32518 üzenetére
igen, eddig elég szürkén játszottak a srácok, a szombati meccsüket sajnos nem tudtam megnézni, de most nagyon ment nekik
meg hát gondolom hogy az ellenfél nem nagyon engedte őket helyzetbe kerülni, gólpasszt adni, de most talán átszakadt "az" a gát, így újra meglódulnak a srácokna az inter is megcsinálta
-
Integra
titán
hoppááááááááááááááááááááááá
1.2
micsoda háttal labda levétellol és erre 11-es az internél!!! gól, de az inter kiesett
-
homeless09
őstag
Szegény Basel
-
Boxer001
veterán
Na, hol vannak a gólok, leült a meccs.
-
venember83
nagyúr
Találtak egy gólt.
-
7600 GS
addikt
válasz
MPowerPH #32510 üzenetére
Nah szép hozzáállás.
Amúgy Gomezről írták Bayernes blogon hogy az az egyetlen előnye, hogy sok testfelülete van, amivel gólt tud szerezni. Egy befejező csatártól elég messze van, ő valahogy más. Vhogy kibaszottul jól helyezkedik, a többit átlagosnak mondanám. A válogatottban Klose elvitézkedik ott elől, az EB-t még bevállalja aztán visszamondja a válogatottságot.
-
pohár
félisten
hú, miért érzem hogy itt is hintenek egy hetest mint szombaton...
Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Windows 11
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Házi hangfal építés
- Külpolitika
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest