Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
Boxer001
veterán
Chelsea megint odaadott 2 pontot.
De legalább MU vezet. -
Boxer001
veterán
válasz
Napfénysüti #27796 üzenetére
Garantálni nem garantált, de legalább nagyobb az esély rá.
-
pohár
félisten
Torresnek méretezett kapu
-
Boxer001
veterán
- Hogy hívják Beckham magyar szerelmét??
- ????
- Mencs Eszter -
Sztbeni
őstag
Azt valaki elmondaná nekem, hogy a Fradinak a narancs mezét miért utálták a szurkolók?
-
Sickboy25
addikt
egy Balotelli ez magyarázza meg furcsa viselkedését
-
baluka26
veterán
Ha már Torres:
Trolololo -
baluka26
veterán
Cole a tegnapi Chelsea gólról:
"Hozzáértem kézzel, de nem volt szándékos, és ugye sípszóig van a játék."Miért nincs minden játékosnak csak ennyi gerince?..
-
7600 GS
addikt
Szerintem srácok mozduljunk el a témáról, nem ér ez ennyit.
Nincs itt helye rasszizmusnak, se máshol. Inkább azt mondjátok meg, mit szóltok ahhoz, hogy Ancelotti lesz a PSG edzője?
Baluka egyetértek veled.
-
baluka26
veterán
válasz
Motion_Blur #27778 üzenetére
Engem nem zavar, mert lehet valakinek ilyen véleménye, dühből is írhatja, megesik az emberrel néha...
-
baluka26
veterán
Az eleje szerintem sem durva, ilyet én is írok Messiről esetenként, belefér, ha ideges az ember, de a bozót, meg a banánadag, ne haragudj, de elég durva...
Mészöly is mondott hasonlót: [link]
Azóta sem volt sokat a tévében. Btw, NEKI baromira igaza volt ebben a kérdésben... -
Sztbeni
őstag
válasz
bagyulajuve #27760 üzenetére
Remélem el lesz adva ez a bunkó amcsi geci. Inkább focizott volna, sokat tett a kiesésért. Nem való az ilyen focipályára, maximum a bozótba. A vezetőség helyében lecsökkenteném a banánadagját
-
baluka26
veterán
Törölték Alvarado piros lapját. Maxi respect a holland szövetségnek
-
Ijk
nagyúr
Nagyon érik egy január közepi El classico: [link]
-
baluka26
veterán
Ez a faszparaszt Afrika legjobb játékosa. Nagy tapsot neki!...
-
engine88
aktív tag
-
vans?
őstag
Fasza kis meccs volt ez, foleg a Drogba-Torres csere pezsditette fel a dolgokat.
Amugy en a Tottenhamnek adtam volna a gyozelmet, bar nekem tokmindegy. Viszont a vege tenyleg izgalmas lett.
-
baluka26
veterán
Vajon mit csinál ma a Spanyol Rettenet?! (Torres)
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Motion_Blur #27749 üzenetére
dejó már nekem istenem, h nem kell már a sport1-es szövegeket hallgatnom
-
Tibiajax
nagyúr
Thiago.
-
Motion_Blur
félisten
kamu 11-est kapott a Barca, színészkednek megint!!!
-
Boxer001
veterán
Ez miért nem sárga?
-
Boxer001
veterán
válasz
venember83 #27741 üzenetére
Mocskos Webb, mocskos Webb...
Na befejeztem.
Szerintem Csekkpetit bebundázták.Ilyeneket simán kifog, hihetetlen mit művelt.
1:1
Sztáridzs!!!!
Igaz kezezés volt, de ki nem xarja le. -
baluka26
veterán
válasz
venember83 #27741 üzenetére
Webb hivatalos antiChelseaiszta...
-
baluka26
veterán
válasz
venember83 #27738 üzenetére
Ez nem vicces
-
Boxer001
veterán
Baszki Sztáridzs! Mit hagysz ki te állat!
Fölé rúgja onnan, Istenem. -
Tibiajax
nagyúr
ezzaz. nyírjátok a cselszit hotspurs
balukaaa de, sajnos van
-
venember83
nagyúr
Petr szépen elszúrta.
-
Boxer001
veterán
válasz
venember83 #27731 üzenetére
Fúúúúúj...mocskos fradi, mocskos fradi...
Ja az nem az a lemez...Ennyi, ma szopni fog a Chelsea, picsbe.
Csekpeti ügyes volt.Baluka
Messi, Messi, Messi...van ilyen lemezem is. -
venember83
nagyúr
Hajrá Tottenham! Csak az íze kedvéért.
-
Boxer001
veterán
Hajrá Chelsea!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
venember83 #27727 üzenetére
Valamennyire értem. Kissé tényleg túlzásba esett. Én se lepődtem meg a 4 meccs eltiltásomon sőt bevallom többel számoltam, még aránylag simán megúsztam. Sajnos ez van ezt kell szeretni. Azt azért megjegyzem hogya szurkolót akit én 2 hónapja megütöttem meccsen 2 évre(!!!) eltiltották minden MLSZ által szervezett mérkőzésről.
Viszont azt be kell látni hogy ilyen szituban nem az ép eszére hallgat. Higgyétek el nekem ilyenkor nem tudsz gondolkodni. Átéltem, tapasztalatból mondom. Nem tudom más is került-e itt hasonló helyzetbe.
-
venember83
nagyúr
válasz
MPowerPH #27693 üzenetére
A pályán nincs helye az ilyen állati ösztönnek, hisz ösztönös, hogy visszahúzod a másikat, ha gyorsabb, kigáncsolod, hogy ne érjen a labdához hamarabb, lerúgod, hogy ne menjen el melletted stb. Pont ezek ellen vannak a szabályok. Ti emberként néztek a kapusra, pedig a pályán ő bizony játékos, akire más szabályok vonatkoznak. Igen, billentyűzet fölött sokkal könnyebb dumálni, de micsoda példa ez pl. a fiataloknak, a gyerekeknek? Egy hülye bemegy a pályára, és ott a tiszteletre méltó sportember földre viszi, majd rugdossa, pedig már ott vannak pár méterre a biztonságiak, és a huligán semmi veszélyt nem jelent már a sportolóra vagy bárki másra. Ha arccal a földre fekteti, hátrafeszített karral, akkor fene meg mondana valamit, de nem erről volt szó.
Napfénysüti: A legjobb védekezés a támadás? Lehet, de pályán nem lehet ilyet tenni, ott csak védekezni lehet az inzultussal szemben, legyen az verbális vagy tettleges. Példának ott van Cantona vagy Zidane esete. Nem ítélem el a kapust, mert a történtek hevében tette azt, amit, és valójában meg is érdemelte a suhanc. De ne csodálkozzon már a piroson annyira, amikor megrugdosott valakit, aki már rá vagy másra semmilyen veszélyt nem jelentett.
Sajnos nem értitek az én nézőpontomat, ezért sok értelme nincs a hozzászólásomnak.
-
pohár
félisten
Eurosporton most lett vége a Pool - Milan BL döntőnek, de nagy meccs volt... Xabinak de babaképe volt még
-
baluka26
veterán
Sportban a "ha"-val kezdődő mondatoknak semmi értelmük nincs.
-
nike_
addikt
ilyen hírt:
(csak hogy értsétek miért rakom ki: már 4 éve a Liverpoolnak szurkolok az angol ligában)
-
darál0w
Jómunkásember
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
MPowerPH #27682 üzenetére
ez de durva...
#27683) baluka26 sajnos ez is piros...viszont ilyen esetben érthető dolog, ha azt mondja a büntetett csapat, hogy levonul a pályárol...
ami biztos, hogy ezért a hazai csapatot keményen büntetik.
A meccset a bírónak kellett volna lefújnia egy ilyen eset után, nem megvárni amíg az edző lehívja a srácokat.
Ilyen esetben nem kell lefujni...
Napfénysüti
Vagy te hagynád magad hogy megüssenek csak azért hogy sportszerű maradj?
nyilván senki nem hagyná...elviekben nekem sem szabad, csak védekezni...és azt sem t
madással ugye...csak feltenni a kezem és kész...vagy futni...ha nem ezt teszem és megvédem magam ugy, hogy támadolag lépek fel, akkor engem is eltiltanak...és nem 1-2 meccsre. tiszta vicc... -
Integra
titán
válasz
Napfénysüti #27690 üzenetére
vénember azt jól mondja, hogy mértékletesség.
a lap jogos volt, a kapus reakciója is, nem mi voltunk ott, nem mi vagyunk a kapus, akit ez a barom ilyen helyzetbe hozott. először is, hogy tudott befutni a pályára? a nézőket felügyelő szekuriti mit csinált? de ok, befutott. megtámadta, kapusunk észnél volt és lerúgta, majd belerúgott még egyet földön. utóbbi hiba volt, előbbit nem tartom annak.
személy szerint ilyen helyzetben én sem hagynám magam, de földön nem rúgok meg senkit sem. legszívesebben úgy torkon ütném azonnal, hogy ne kelljen fel, hanem hordágyon vigyék le, csak éppen ezt nem lehet védeni, ezernyi kamera és szemtanú. így ebben a mai világban azt teszed, hogy amennyire csak lehet az adott szituban hidegvérrel megállítsd a másikat és úgy viselkedsz, hogy az azonnali támadás elhárítása után megállsz felemelt kézzel és teljes testtel azt mutatod kifelé, hogy te nem akarsz balhét.. a bíróságon ez kell. sajnos ha szakképzett bunyós vagy, a bíróságon ellened fordítják azonnal. tapasztalat. -
pohár
félisten
válasz
Napfénysüti #27701 üzenetére
ja
jó bizniszt csinált a Pool is, meg Abramovich is
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Gyúrósok ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- DELL G5 5590 I7 9750H RTX 2060/6G 16G DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest