Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
baluka26 #26197 üzenetére
Áh, nyert a Borussia.
Már csak 2 pont. Hát még ha lenne egy rendes befejező csatár a csapatban. a gyenge középpályások helyett egy oda kellett volna igazolni. Mind Gündogan, mind Perisic nagy csalódás nekem.
A Gladbach is gyönyörűen játszott, megérdemelten vannak ott az élmezőnyben.
-
baluka26
veterán
BRAVO Dortmund
-
darál0w
Jómunkásember
-
Ijk
nagyúr
Puskás díjra jelölt gólok.
Nekem a 2. tetszik a legjobban (Dos Santos), főleg mert sírva röhögök a kapusonMost nézem már volt tárgyalva
-
Tibiajax
nagyúr
kutinnnyóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
vááááááá -
pohár
félisten
"Az olasz válogatott a zsírúj, Európa-bajnokságra szánt mezében futott ki a pályára, ám a második félidő kezdetekor csak kilenc mezőnyjátékoson feszített a frissen kreált trikó. A tizedik, bizonyos Mario Balotelli, egyelőre tisztázatlan okból úgy döntött, hogy inkább a régebbi garnitúrát húzza fel feszes testére."
kész ez az ember
-
lvnt
őstag
válasz
Tibiajax #26178 üzenetére
Ja hogy úgy! Nem vág túlságosan jól az eszem ma.
Érdekes, mert én nem így érzek Gervinhóval (aki egyébként elefántcsontparti, de ez részletkérdés) kapcsolatban. Igaz, hogy ma csapnivalóan játszott, de amúgy elég jól érzik egymás a hollandussal. Az utóbbi meccseken néha már Henry és Pirès egy-egy zseniális akcióját is eszembe juttatták ők ketten. Nem lesz ő rossz szerintem.
-
Tibiajax
nagyúr
ezt a ballotellit én megmonodm kerek perec, legszívesebben leköpném...
sorrrylevi1392 nem, szoval csak arra gondoltam, talán meg kellene írni Wengernek, h elölről a balszélről azt a brazil emberkét hagyagolni kellene mostmár, ha egy mód van rá, mert nekem, mint szurkolónak krvára kezdi már csípni a szemem
ott van a padon egy chamack, vagy esetleg egy orosz fiú... nem tudom, lehet jobbak lennének... -
baluka26
veterán
Marco Reus mesterhármas.
AZTAKURVA, tegyéket a Gladbach meccsre, ez a foci ünnepe
Arango óriási gólt vágott. -
pohár
félisten
akit érdekel, HD MC meccs
-
lvnt
őstag
válasz
baluka26 #26170 üzenetére
Szerintem pont nem az ilyen esetre van a negyedik játékvezető. Inkább a meccs közbeni sérülések miatt.
Nem tudom, hogy Németországban hogyan van, de ha állandó hármasok vannak ott is, akkor nem hiszem, hogy bárki is megróná a partbírókat azért, mert nem szeretnének mérkőzést vezetni, miután a játékvezető (aki lehet, hogy a barátjuk is, sok év közös munka után) ilyet cselekszik. -
baluka26
veterán
Azért ez baromira nem esszenciális része egy meccsnek... Igazából nem is kell szabály szerint. Megyei bajnokságok is jól megvannak nélküle, egy stadionban meg simán bemondják a cserét/hosszabbítást.
Egyébként ha az első percben kimegy a bíró bokája, és a 4. jvnek kell levezetnie, akkor sincs táblás mutogatás
Szóval ennél jobb indok kell -
baluka26
veterán
Most mondják Bréma meccsen, hogy egy Bundesliga meccs (Köln talán) elmaradt, mert a kijelölt jv. öngyilkossági kísérletet hajtott végre.
Mire való a 4. jv, ha nem ilyen helyzetekre?! -
pohár
félisten
Szczesny micsoda cselgép
-
pohár
félisten
na kezd beindulni megint az Arsenal, de remélem nem kapnak be egy gólt
-
lvnt
őstag
válasz
Tibiajax #26162 üzenetére
Valószínűleg csak az elfogyasztott sör teszi, de hirtelen nem tudom, milyen típusú oldalra gondolsz. Bocsánat.
Ha a klubbal (mint írtad is) szeretnél kapcsolatba lépni, akkor itt elég sok elérhetőséget találsz, mindenféle témában. Ha nem ilyenre gondoltál, szólj.
De van magyar (bejegyzett, hivatalos - szóval kapcsolatban állnak a klubbal) szurkolói klub is. Annak elérhetőségeit ezen az oldalon találod.
-
7600 GS
addikt
Ha ez a Gervinho gyerek csak egy fokkal határozottabb lenne, akkor gyönyörű dolgokat tudna csinálni.
MOD: Ezt a hatalmas Persie passzt hogy nem lehetett értékesiteni? Simán be kellett volna az üres kapuba pöcizni...
-
7600 GS
addikt
Na végre itt az egyenlités. Persie.
A Puskás dij nálam egyértelműen Rooney-é, dos Santos, aztán Neymar.
-
Nem akarok gonoszkodni de ez
...:
-
pohár
félisten
úristen ez az Arsenal meccs
na végre, Persie
-
pohár
félisten
faszom, na kezdődik...
-
Tibiajax
nagyúr
csatlakozom.. volt gondolatomban tegnap, h beírom, csak aztán..
ha az a találat nem lenne, akkor Rooney. Nem azért, mert olló, hanem mert egy messziről jött beadást valami csodálatosan talált el és ugy, mintha direkt oda is akarta volna pont rugni, ahol nem állta a kapus, és mindezt nagy távolságbol. Szerintem ez lenne a legszebb találat az évben, de.. ez a dos Santos gól - amit egyébként nem is láttam még, hát ez valami félelmetes. sosem tudott meghatni egy távoli bomba, vagy egy átlagos olló, de egy ilyen, amit ez a mexikói srác csinált ott, azt csak nagyon kevesen tudnák utánna csinálni. kurva nagyot mindenki tud a labdába rugni, aztán vagy eltalálja a kaput vagy nem, olloval szinte ugyanez, Rooney-é talán kivétel
Én is dos Santos-ra szavazokszerk. én meg Interesként mondom azt, hogy szép találat Dejan-é is, de az is csak egy mákgól. kinnt volt a kpaus, aztán megprobálta. és még úgy is mondom ezt, h nem az első ilyen találata neki
-
pohár
félisten
hajrá ágyúsok
-
baluka26
veterán
Néztétek már az idei Puskás-díjra jelölt gólokat?
-
Ijk
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
peterszky #26117 üzenetére
nna akkor most én jövök
ki lehet, a képen Marco mellett látható kis fiúcska?
(krva nagy...)
Annyit elárulok, hogy nem az FTC Baráti Kör egyik gyűlésén készült a kép, ill. az illető nem szerepelt a Ferencváros színeiben sem, nem ott lett igazi legenda
Egyéb segítség később, ha ennyiből nem lehet kitalálni. -
7600 GS
addikt
Ma 5 éve hunyt el Öcsi bácsi. Nyugodjon békében!
-
MPowerPH
félisten
Ezt érdemes megkukkantani. Nem semmi a kiscsávó.
-
MPowerPH
félisten
Bizony, ahogy a fórumtárs is írta. Így nagyon brutál csoportok születhetnek. Az majdnem borítékolható, hogy már a csoport meccsek után kihullik nem is egy top csapat.
darál0w: Hát, ebben az esetben 3 esélyes lenne, én a portugálokkal nem számolok. Belegondolni is durva, milyen csoportmeccsek várhatóak.
-
MPowerPH
félisten
Kis ízelítő.
Ajj, de várom már az EB-t.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Sickboy25 #26108 üzenetére
igen, így már meg! köszi a helpet!
nézem közben a kolumbia- argentint. azért nem kispályás emberkék adják ezt az argentin csapatot.. az összjáték hiánya az, ami miatt még nem olyan ütöképesek, mint ahogy az ember várná elsőre
de lehet, ez alakulni fog még
közben Aguero be is vágta a másodikat is -
Boxer001
veterán
Valaki írja már meg neki, hogy ki az az öregember...aztán lapozzatok már, mert a kutyát se érdekli.
Na megvan? Hála a jó Istennek...
BMW001
Biztos nem bírja a búrájukat...na majd az olaszok elkapják őket egyszer.Aztán sírva haza mennek.
-
Sickboy25
addikt
válasz
MPowerPH #26100 üzenetére
németeket baromira összerakták... Nem gondoltam volna, hogy a völler-klinsmann éra után valaha is azt mondom, hogy k*rva jó csapatuk van és tetszetős jó focit játszanak!!
öröm nézni a játékukat, majdnem az összes meccsüket láttam ennek az új generációknak és minden percét élveztem... Megállíthatatlannak tűnnek... és mondom ezt úgy, hogy nem vagyok német drukker
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Gyúrósok ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- DELL G5 5590 I7 9750H RTX 2060/6G 16G DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest