- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
HA már a logouton találtam egy invitáló bejegyzést ide, akkor gondoltam megosztom, hogy mi is hiányzik nekem a 90-es évekből.. igaz a 90-es években még csak kiskamasz is alig voltam, így elég csücskösen lehetek köztetek, de úgy gondolom mégis, mert már nagyon kicsi koromban beszippantott az informatika...
Hiányzik az a korszak, amikor alig vártuk a PC guru magazin következő havi számát, hogy újabb játékokról olvashassunk... emlékszem, hogy én mindíg hátulról kezdtem lapozni az újságot mert a végén írtak a hardverekről.. akkor még nem foglalkoztam tudatosan a hardverekkel
emlékszem milyen szívás volt egy-egy játékot átvinni egyik gépről a másikra... aztán vette mindenki a mobil racket, meg a pár száz MB-os HDD-ket, hogy leváltsuk a Floppy-kat...
Internet? az biza volt akkor is... jó kis betárcsázós. De legalább volt..
na meg a suliban is.. ott dupla ISDN vonal volt, csak épp 120 gépre elosztva, így ekkoriban hiába írtunk 2000-et, ha a sebesség a 90-es évek közepét is alig tükrözte
Nagyon jó élménnyel gondolok vissza, mikor valaki beszerzett egy újabb játékot, és hosszú órákon azon elmélkeztünk, hogy vajon menni fog-e vagy sem, és ha igen mennyire fog szaggatni?!
Érdekes, hogy a sok szívás utólag mégis milyen szép élményeket ébreszt... és ezek hiányoznak...
És itt jön képbe a mostani hobbim, hogy régi, 80-as 90-es évekbeli gépeket rakok össze, mert ha nem is telljesen olyan, de egy kicsit sikerül újra átélnem a gyermekkori számítástechnikámat
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyaralás topik
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest