Hirdetés
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- potyautas: Levél gyermekemnek
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
Aktív témák
-
Keitaro
addikt
Sajnos ezer éve egy görgős egér felett ülök, szóval sok tapasztalatom nincs, főleg, hogy nem vagyok egy nagy FPS gamer. De szerintem egy MX300 vagy egy közepes MS egér elég jó. A4Techet ne optikaiból. Összeraktunk pár gépet velük, mert jó áruk volt, de... szóval felejthetőek
-
Keitaro
addikt
Igen győzőtt de nézd meg mennyivel? Nem sokkal és akkor még egy órajelen voltak. Most meg ált a 64esek magasabban vannak órajel ügyileg, így behozzák a lemaradást. Egyébként, ok vannak olyan játékok ahol egy picivel jobban kijön a 64vs128 de hidd el nem sok. Talán majd doom III :)
-
Keitaro
addikt
Amit mondassz igaz, (az is, hogy sokan megköveznének, hogy ezt mondom :)) )
NF2höz csak annyit fűznék hozzá, hogy a memóriakezelése oké, hogy gyorsabb de gyakorlatban legyen ez mondjuk átlag 10% sebesség és most lehet sokat mondtam, viszont az IDEje lassú...
Bár szerencsére te nem vennéd az audio része miatt, mert akkor még arra is mondanám, hogy jó lenne ha menne rendesen :)
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest