Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- bambano: Bambanő háza tája
- Őskoczka
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
realbass
csendes tag
Köszi minden választ. Tehát nyugodtan beruházhatok egy gef 6600-ra minden alaplapcsere és izgulás nélkül.
Köszi mindenkinek a hozzászólást.
-
Dufresne
addikt
Menni fog az a 4x-es portban is

Énis azt olvastam, hogy nem számít szembetűnően az a 8x-os slot. Amúgy meg a rendszerkövetelmény csak az ajánlottat írja oda, a régi 2x-es AGP slotokba is mentek a 4xes kártyák, de persze csak 2x-es sebességgel
-
realbass
csendes tag
Sziasztok!
Van egy MSI KT3 Ultra 2 alaplapom, ami sajnos csak max 4x-es AGP tud. Úgy döntöttem, lecserélem a jó öreg tnt2-met, és veszek egy gef 6600-at. A meglepetés akkor ért, amikor a gyártó honlapján azt találtam, hogy a rendszerkövetelmény minimum egy AGP 3.0 port(AGP 8x). Sebaj gondoltam én, veszek helyette egy 9600-as radeont. Itt is hasonló meglepetés ért. A kérdésem viszont az lenne, hogy cseréljem le az alaplapom, vagy hajlandó lesz elindulni a kártya 4x-es módban, csak a kártya gyártója nem tüntette fel ezt az ''apróságot''???
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Interactive Brokers társalgó
- Kedvenc zene a mai napra
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

konfigváltás elött megbetegedett az autóm ,és a váltás elmaradt ,csak kártya lett belöle (egyenlöre )