- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Hass.io - Home Assistant telepítés, beállítás
- hoodoo86: Home Assistant telepítése és konfigurációs alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
realbass
csendes tag
Köszi minden választ. Tehát nyugodtan beruházhatok egy gef 6600-ra minden alaplapcsere és izgulás nélkül.
Köszi mindenkinek a hozzászólást. -
Dufresne
addikt
Menni fog az a 4x-es portban is
Énis azt olvastam, hogy nem számít szembetűnően az a 8x-os slot. Amúgy meg a rendszerkövetelmény csak az ajánlottat írja oda, a régi 2x-es AGP slotokba is mentek a 4xes kártyák, de persze csak 2x-es sebességgel -
realbass
csendes tag
Sziasztok!
Van egy MSI KT3 Ultra 2 alaplapom, ami sajnos csak max 4x-es AGP tud. Úgy döntöttem, lecserélem a jó öreg tnt2-met, és veszek egy gef 6600-at. A meglepetés akkor ért, amikor a gyártó honlapján azt találtam, hogy a rendszerkövetelmény minimum egy AGP 3.0 port(AGP 8x). Sebaj gondoltam én, veszek helyette egy 9600-as radeont. Itt is hasonló meglepetés ért. A kérdésem viszont az lenne, hogy cseréljem le az alaplapom, vagy hajlandó lesz elindulni a kártya 4x-es módban, csak a kártya gyártója nem tüntette fel ezt az ''apróságot''???
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest