Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark11 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
jones965
üzenetére
Konnyen hozza lehet szokni.
Kov. lepcso innen a hajlitott 4K, szoval egy par evig be kell erni ennyivel.Vegre sikerult stabilizalni a procit 4.7GHz-n. Ezek lettek az eredmenyek. Valszeg nem is lesz tobb, ha minden igaz, lassan elkoszonunk egymastol.
Ez pedig egy Extreme mod. Szepen latszik, hogy nincs cpu limit, ugyan azt adja a grafikara, mint 4.4GHz-n.

-
Habugi
veterán
-
miresz
veterán
válasz
szupernova23
üzenetére
Fire Strike-ot nem futtattál? [link]
-
miresz
veterán
válasz
szupernova23
üzenetére
Egyébként tény,hogy az 5600K gyengébb mint a PH II 955,ez a Physics score-ból is látszik.
AMD 5600K@4,4Ghz
MSI 7790 2Gb
Win8 x64
13.12 WHQL
hűtés: COOLERMASTER Hyper 212 EVO Ha minden rendben mehet listára az alapórajeles méréssel együtt.

-
miresz
veterán
válasz
szupernova23
üzenetére
Ezt miből is gondolod? Itt egy ugyan olyan VGA órajelen készült teszt,mint a tied.

-
marcusa
addikt
Sziasztok!
Most cseréltem lapot és procit, AsRock Z77 Pro3+i5-3570k 4Ghz-en. Viszont Physics score-ban lényegesen kevesebbet kapok, mint itt többen.
Win 8.1 rendszerem van, eredeti, GTX660ti, és 8GB Kingmax 1333Mhz RAM
Itt az eredmémny: http://www.3dmark.com/3dm11/7766373
Kaptam tippet, hogy valószínűleg a RAM lehet az oka, hogy lassú, és nem DC.
IGP-t már kikapcsoltam, és semmi nem fut a háttérben. -
szupernova23
csendes tag
A rendszer picit finomhangolva...
-
miresz
veterán
Alapórajeles teszt.
AMD 5600K APU, AMD HD7790 2Gb, win8x64, 13.12 WHQL, hűtés COOLERMASTER Hyper 212 EVO.

-
helkis
veterán
válasz
jones965
üzenetére
nem kell szétszedni, csak jól kell szűrni ahogy mondod!

amíg ez elkészül (minden kategben
) addig lehetne egy +aloldal, ahol legalább a top3 ki van emelve ln2, h2o, air gyakorlatilag 6x2x3x3x linkkel megoldható szvsz (hogy programonként ki van a top3-ban, ill. elég lenne a 1gpu/több-gpu, ati/nv-t össze lehetne mosni (ezen belül elég szvsz ha csak a tuningos eredményekből van ilyen))
természetesen ha vegyes a hűtés, akkor mindig az erősebb-hűtés kategbe kerül a cucc.. (pl cpu ln2, vga levegő, akkor az ln2 kateg értelem szerűen)szvsz nem cserélődik olyan gyakran a top3 hogy sok meló lenne vele a későbbiekben, csak elsőre sok..

ha tudok segíteni benne, akkor szóljatok..
-
helkis
veterán
válasz
jones965
üzenetére
szvsz akkor lenne motiváció, ha szét lennének szedve a hűtések alapján az eredmények, egy LN2-s eredményt nyilván csak olyannal lehet überelni (kivéve egy két kivételes esetet), persze ettől még lehetne egy abszolút top10, de lehetne vizeseknek és levegősöknek is egy kis játékterület..

-
jones965
Modder
válasz
üzenetére
Majd ha lesz kihívás.
Várom hogy megjöjjön az EVGA kártyád, és hogy azzal mit alakítasz.
A titanok most egyébként is a 1155-ös platformban vannak, csak akkor fogom szétszedni, ha nitrózok, az meg nem most lesz.Azt még lehet megnézem, hogy a jelenlegi eredményedet mennyire tudom megközelíteni ebben a felállásban.
-
MastR
tag
válasz
jones965
üzenetére

Ezt most csináltam. friss ropogós. De ki kell tesztelni még az alkatrészeket. A RAM-om botrányos CL értékeket tud csak, az sem segít
egy jó kis G.Skill TridentX biztos többet hozna. De a RAMokat is tegnap hoztam még csak el. ki kell tesztelni, hogy hogyan mennek együtt.joshua7: Az hogy lehet hogy Ivy-E-vel nem kapom meg ugyanazt a 18.9k GPU Score-t amit Sandy-B-vel?

-
joshua7
veterán
A cpuscore lehet, hogy visszafogná, de már a korábban linkelt eredményednél is 1000 ponttal magasabb a gpuscore (18.9k), mint players eddigi legjobb eredménye (17.9k). Ha a cpu-ból ki tudnál hozni 4.8GHz-et, akkor esélyes lenne az 1. hely. Itt lehet számolgatni, miből mennyi pont kellene.

-
jones965
Modder
Akkor még ráérek beröffenteni a 6 magos gépet a volt moddolt titannal.

De hajrá, legyen már motiváció. Egyébként érdekes, valami nem oké nálad. Szerintem már azon az órajelen is meg kellene lenni az 1. helynek. Linkelj már be egy képmentést az eddigi legjobb eredményedről, aztán majd súgok.

-
Habugi
veterán
Most találtam csak meg a 40es toplistát, a gép összerakását követő napokban csak az ide linkelt eredményeket nézegettem. Meglepődve tapasztaltam hogy sikeresen beékelődtem az i7es falba (
), azt viszont nem érzékelem hogy miért én vagyok az egyetlen ?! AMD-sek nem szeretnek méreckedni/tunningolni?Szívesen összehasonlítanám az eredményem más AMD-sekkel is, megnézném milyen beállításokat/hűtőket használnak stb, jut eszembe, létezik lista ami nem csak az első 40embert listázza?
Szerk: a 3DMark 2013as listán már találtam földieket! [link]
-
bajzal
őstag
Na én is teszteltem egyet

Gép adatai:
Intel Core i5-3330 3Ghz gyári Intel hűtő
Kingston HyperX 8Gb 1600Mhz Dual-Channel
Asus Radeon R9 270X 2Gb DirectCU II OC TOP (1120/1400) Gyári Asus DirectCU II hűtő, Catalyst 13.12 verzióP7919
[ Módosította: radi8tor ]
-
-
ST05
őstag
válasz
FrozenThrone
üzenetére
energiagazdálkodást tedd teljesitménycentrikusra ( power options:high performace) windowsban
és a biosban a C-state-ek kikapcsolásával is lehet , ha csak picit is tornászni a ponton. -
-
Alister71
nagyúr
válasz
FrozenThrone
üzenetére
Legfrissebbet.
-
-
Alister71
nagyúr
válasz
FrozenThrone
üzenetére
Nincs bekapcsolva az uefiben valami TDP limiter? Mert az a proci tuti nem ment 4.3GHz-en, illetve ha elérte a 84wattos határt visszavett.
-
ST05
őstag
válasz
FrozenThrone
üzenetére
igen ,valamiért kevés, itt találsz 4670k alapéeredményt, és egy 4500 körülit.. ( Nekem alapon 3400-en majdnem annyi,mint a Te 4.3 asod )
lehet egy frissebb 3dmark-ra lenne szükséged...( más tipp hiretlen nem jut esezmbe ) -
Alister71
nagyúr
válasz
FrozenThrone
üzenetére
Elég sovány az a Physx score. Alig 200 ponttal több mint nekem egy 3.6GHz-en futó i5 2400-el. Kicsivel fentebb ott van az én eredményem, nézd meg.
-
-
MPowerPH
félisten
válasz
laca000
üzenetére
Nem az. Csaloka a vegpontszam, de nezd meg a grafikara kapott pontokat itt. 22442, most meg 32649. Atlag FPS-t szinten erdemes megnezni, eleg jo a 3GPU hatasfoka.(hala egnek jatekokban is...)
Nem tom mi szerint pontoz a 11, de eleg 'igazsagtalan'. Persze nem ezzel gamelek. Ide kell a 6 magos, jofele proci. -
MPowerPH
félisten
-
laca000
őstag
Nem pontosan idevágó téma, de tudna valaki olyan programot ajánlani, mint a SpeedFan?
Amellyel nem kell minden egyes Windows indításkor nyüsszögni, és újra beállítani a kívánt értékeket?
Ráadásul, esetleg a Fan beállítások elmenthetőek lennének?
..hogy windows újraindításkor ne bőgjenek fel a ventilátorok..Köszönöm..
-
daveoff
veterán
-
laca000
őstag
-
laca000
őstag
Srácok, ez a hiba mit takar?
3DMark 11:Workload Single init returned error message: DXGI call IDXGISwapChain::SetFullscreenState failed:
The requested functionality is not supported by the device or the driver.
"dxgi_error_not_currently_available" -
szupernova23
csendes tag
-
sanyek2
senior tag
válasz
joshua7
üzenetére
Nemnem,
Minden alapon van 
Egyenlőre nem tuningolok mert baj van vagy a géppel vagy a f_stalicska win 8.1-el... Egyszerűen nem találjuk a hiba okát. 3 fórumban eresztettem el a kérdést, mindezidáig sikertelen azonosítással.
Ha az meglesz, majd utána...
Valami gáz van, és szerintem a 10000-es értéket is meg tudja közelíteni alapon a teszt, csak helyre kell pofozni a rendszert. Vagy lecserélni :S -
sanyek2
senior tag
Sikerült feljebb tornásznom a pontszámot. Mint kiderült nem volt letiltva a processzori vga, és ezek szerint befolyásolta a tesztet is. Azért próbálkozom, mert valami gebasz van a vassal, és közben frissülnek az eredmények is, ugyanis kinyiffan a 3D mark. De eddig bíztató az előrehaladás...
Szóval az eredmény:
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- AKCIÓ! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kov. lepcso innen a hajlitott 4K, szoval egy par evig be kell erni ennyivel.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
) addig lehetne egy +aloldal, ahol legalább a top3 ki van emelve ln2, h2o, air gyakorlatilag 6x2x3x3x linkkel megoldható szvsz (hogy programonként ki van a top3-ban, ill. elég lenne a 1gpu/több-gpu, ati/nv-t össze lehetne mosni (ezen belül elég szvsz ha csak a tuningos eredményekből van ilyen))

Egyébként Skydrive.

CPU 4700Mhz