- votlage71: Kábel menedzsment
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
-
LOGOUT
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
joshua7
veterán
Köszönöm mindenkinek, igyekszik az ember.
odorgg: ah, az nem reális.
Ez csak egy 192 bit-es 768MB, gigás verzióknál talán van esély. Majd még ránézek az Inspector-ral, de leteszem a hajam, ha akár 19k-t elérek a gpu-ra.
Egyébként a másik topikból válaszolva: egy sima alap Gigabyte kártya. A saját Bios-át módosítottam annyiban, h a max adható feszt kitoltam a lehetséges maximumra és a max beállítható ventit 100%-ra (gyárilag 70% a maximum). Illetve az erkélyen (+2 fok) futtattam a teszteket. A poén viszont az, h miután bevittem a gépet, szobahőn is, ha jól láttam, 71 fokot mutatott az Afterburner a legmagasabb hőmérsékletre a fönti beállításnál. Nagyon tetszik nekem ez a GF104 meg a GF106 (GTS450) is.
szerk: ahogy nézem, ez az eredmény jelenleg a 3. a hwbot-on, előttem csak 2 980X csíter áll, mindkettő alacsonyabb gpuscore-ral.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest