Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
(#22499) joshua7
Rendben bocsánat , észre vettem közbe , hogy nállam is szarul írja ki sajnos mielőtt beleszóltam
de szerintem ennek elkerülése végett, fix szorzón keéne csinálni a dolgokat és akkor nem tudja az embert annyira megtéveszteni sztem 
Még1x bocs
de ha már itt vagyok akkor kicsit frissítettem
És bocsánat nem ugatok bele töbször
-
NFree
addikt
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Szerintem nem lesz ok, mert a cpu turbó frekin ment , állísd a szorzót 34 re vagy a turbó módot kapcsold ki s rendben lessz. ha a listára szeretnéd.
De nem szólok bele a nagyok dolgába
egyébként szép eredmény 
-
NFree
addikt
válasz
joshua7
üzenetére
Köszönöm
nos nem tudom mitől lehet lehet nagyon nem stabil a cucc, de nem probléma , az jobban aggaszt , hogy nem tudtam lefutatni 5,1ghz en, mert az jót tenne neki de elszált
szerintem ebben a prociban nincs több, estleg nitróval de az nem következik be , viszont érdekes milyen jó hatással van a gpu-ra a hideg , bent a szobába 1060mhz en eldobta magát iszonytos nagy szemetelés mellett, de kint a hidegben teljesen rendben volt a kép is . Van még egy kis tartalékom
ha netán megszorongat valaki, de hihetetlen 2-300 pontért már mennyire meg kell rántani a cuccot.
Mégegyszer kösz most szerelem át a vizet a gtx 460-ra.(#22491) helkis
Köszönöm , szépen
-
ricsi8800gt
addikt

-
Johni5
őstag
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Mind a két cpu-z fülön a proci freki van. Fuss neki mégegyszer.A memót dobd át 1T-re.
-
joshua7
veterán
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Nem váltottad át a 2. Cpu-z-t.

Ok. Légyszi csak a végét linkeld be. Szóval amit már nem javítasz.

-
NFree
addikt
Sziasztok , csak nem bírom még így sem , itt egy kicsit tuningos eredmény.
Proci: 4800Mhz , Vga: giga gts 450 oc2, Hűtés: víz
Azt nem , értem, hogy mértem a multkor 4900-on meg gpu ment jobban kicsit 1185-ön , és még is 3000p a hátrány mi lehet a baja?
megvan vga driverben minőségre van állítva a cucc
. Na majd neki futok még1x majd addig ha lehet ezt kérném a listára 
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Hűttés:cooler master blizzard 2t
-
NFree
addikt
Sziasztok
[GTS450_Alap]
Remélem ez már rendben lessz -
NFree
addikt
válasz
joshua7
üzenetére
Lehet nem nagyon volt stabil a cucc, s sok volt a hiba , de az ilyen finomkodásokhoz nem értek, próbálok mindent lelőni, vga driverben teljesítmányre állítok, gondolom az nem gond, és futtatom a tesztet, csak legutóbb 11, ment előbb , utánna 06, s addigra felmelegedett már kint a vizem is vagy 10 fokra.
Nem szeretem azokat az oldalakat ,mert van hogy eltűnnek e képek (pl képfeltöltés), ph- ba bízok , csak multhónapba teleszemeteltem minden hülye képpel a kis tárhelyem, így mindíg mikor kicsi hely van akkor rakok fel képet. Gondolom a lista nem rohan el sehova így ráérek (gondolom). Akár jövő télig
de jó lenne most egy -20 fok. -
joshua7
veterán
Nem muszáj a Ph-ra tölteni, van kismillió oldal.

A details fül tényleg jó lett volna, mert össze akartam vetni az én eredményemmel. Az sm3.0 eredményt leginkább. Fura, hogy nálad a Win7 meg a magasabb vga órajelek ellenére alacsonyabb a score. Holott azok miatt pont magasabban kéne lenni.
Én is nézegetem az időképet, mert van még 2-3 kártya, amit még ebben a szezonban le akartam tesztelni, de gyakorlatilag semmi tél nem volt még idén. :/ 10+ fokban meg nem tesztelek. -
NFree
addikt
válasz
joshua7
üzenetére
Jaaaj, hu gpuz kép lessz , de egy kicsit később. nincs tárhelyem feltölteni a képet, Lefuttatom még1x majd.

Tiszta amatőr hibákat követek el
.
Akkor egyiket sem kérném még a listára , hátha befut még valami hideg s akkor rámegyek megint.
AZ a baja gpu is észre vette ezt az 5-6 fok +-t a multkori hoz képest mert most 1100-on nagyon szemetelt. így visszavettem, a memóriát megint elfelejtettem megrántani, tiszta ideg vook

-
NFree
addikt
Sziasztok
Vga gigabyte gts 450 oc2.
Vízhűtés mindenen.
Itt lenne egy alap eredmény
És a tuning ami sjna nem lett akkor lista képes .

Sajnos nem volt kellően hideg és 5ghz-en nem akart lefutni a teszt , én meg nem adtam több feszt neki mert féltem ezt a sz procit.
5,5ghz en kellene menjen meg vagy 4.7 en 24/7 re, de egy rakás kaki ez a haswell tuning szempontjából 
-
-
NFree
addikt
Hát akkor ezt becumikáztam, majd akkor jövő télen rápróbálok, mert a mai hideg már nem nagyon volt elég , nem akart az istenért 5ghz-en lefutni a teszt.

-
NFree
addikt
Sziasztok , a result details ablaknak látszódnia kell?
Mert anélküli eredményem lenne 
-
helkis
veterán
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
kell a sormintához..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
helkis
veterán
válasz
rtcwfan
üzenetére
Heffi bemásolta a választ!
de megleshetsz itt a topicba linkelt képeket, azokról is jól leolvasható mi kell..kicsit utánanéztem hwboton nem sok eredmény van fx4100-el:
ezt az egyet találtam: 4.6ghz-en, 1866-os ramok társaságában egy hd6850-el 1000mhz-es tuninggal: [link]
ez pedig egy X4 955 alapon, 800-as DDR2-esekkel, szintén hd6850-en alapon: [link]
ez pedig egy Q6600-os proci 3600mhz-en, DDR2 800-al, hd6850-el 875/1100-en: [link]érdekes mód a cpu score ennél a régi quadnál a legtöbb..
az amd-k cpuscore-ja majdnem hozható egy jobban meghúzott 2magos core2-vel.. 
-
Heffi
őstag
válasz
rtcwfan
üzenetére
4. Screenshot készítése, melyen látszik az eredmény, két Cpu-z ablak, egyikben a processzor, másikban a memória (SPD és alaplap fül nem kell) és egy Gpu-z ablak. A shot-nál szintén látszódnia kell az összes részeredménynek! Pl.:1. Ehhez Advanced/Professional Edition szükséges vagy olyan Basic Edition, ahol a 3dmark.com-ra linkelt eredménynél látszik az összes részeredmény!
Csak el kell olvasni az összefoglalót. (vagy következtetni a többiekéből)
-
rtcwfan
tag
Adott ez a gép: Asrock 960GM/U3S3 FX
AMD BULLDOZER FX-4100
Gigabyte Geforce 8800 ULTRA w/ AC 8800
4GB DDR3 1600
FSP ATX-400PNF 400W8800 ultra órajelei:

Hőfok:
Score:
VGA OC nélkül:
Ez jó nem?

Kicsit Off topic!

Unigine Valley Benchmark 1.0
OCFPS:
23.0
Score:
962
Min FPS:
5.1
Max FPS:
42.5
SystemPlatform:
Windows 7 (build 7601, Service Pack 1) 64bit
CPU model:
AMD FX(tm)-4100 Quad-Core Processor (3607MHz) x4
GPU model:
NVIDIA GeForce 8800 Ultra 9.18.13.3221 (768MB) x1
SettingsRender:
Direct3D9
Mode:
1280x1024 fullscreen
Preset
Custom
Quality
UltraOC nélkül
Unigine Valley Benchmark 1.0
FPS:
21.4
Score:
894
Min FPS:
11.7
Max FPS:
38.8
SystemPlatform:
Windows 7 (build 7601, Service Pack 1) 64bit
CPU model:
AMD FX(tm)-4100 Quad-Core Processor (3607MHz) x4
GPU model:
NVIDIA GeForce 8800 Ultra 9.18.13.3221 (768MB) x1
SettingsRender:
Direct3D9
Mode:
1280x1024 fullscreen
Preset
Custom
Quality
Ultra

-
joshua7
veterán
válasz
szupernova23
üzenetére
Az egy dolog, az mit ír. Azért bátorkodtam megkérdezni, mert nekem nem szokta rendesen kiírni. Pl..
-
Švejk
őstag
Sziasztok,
Milyen problémára gyanakodtok ha a 3DMark az Ice Storm betöltésénél az első 2 másodpercben lefagy, a teljes géppel együtt, ha nem rebootolok akkor kékhalál a vége. Több játéknál is lefagy egyébként és nem kicsit idegesítő már. A drivert most raktam újra, nem oldotta meg. Van ötletetek?
Gigabyte ATI Radeon 7770 rev 1.0
Chieftec iArena 500W (én őrá is gyanakszom)
Intel i5 3450 3,1 GHz
8 giga RAM -
joshua7
veterán
válasz
szupernova23
üzenetére
Proci mennyin ment?
-
szupernova23
csendes tag
Ez a 3dmark06 nem AMD párti az egyszer már biztos!!!!

-
joshua7
veterán
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Ezt hová szeretnéd? Csak mert a Cpu-z alapján turbo on volt, ott meg (tuning) van jobb eredményed, a 22399-es hsz-ban.
-
joshua7
veterán
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Ha tuningolva van a vga, akkor nem bírja az órajelet. Ha alapon van, akkor passz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de szerintem ennek elkerülése végett, fix szorzón keéne csinálni a dolgokat és akkor nem tudja az embert annyira megtéveszteni sztem 

szerintem ebben a prociban nincs több, estleg nitróval de az nem következik be , viszont érdekes milyen jó hatással van a gpu-ra a hideg , bent a szobába 1060mhz en eldobta magát iszonytos nagy szemetelés mellett, de kint a hidegben teljesen rendben volt a kép is . Van még egy kis tartalékom
ha netán megszorongat valaki, de hihetetlen 2-300 pontért már mennyire meg kell rántani a cuccot.

megvan vga driverben minőségre van állítva a cucc