Hirdetés
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
Elemeztem ma a toplista alap eredményeit, mert egy eredmény nagyon csípte a szemem.
Számomra furcsa volt, hogy alap cpu és gpu órajel mellett hogy a fészkes fenébe lehet közel 30K-s eredményt elérni.
A fentebb linkelt 3770K & HD 7970 eredmény 4Ghz-es cpu-val készült, így csak a tuningos eredmények közé fér el.Bizonyíték 1:
Itt látható, hogy azonos cpu score-t csak 4Ghz-en járó cpu-val sikerült elérni.
Saját eredményeim alap beállításokkal:
Bizonyíték 2:
3770K & GTX 680 Lightning: P26645-ezt kérem listára.
Látható, hogy lényegesen alacsonyabb pontszámok jönnek ki alapórajel esetén.
-és hogy teljes legyen a kép:
Bizonyíték 3:
Egy 4Ghz-en futott teljes teszt.
Alaperedmény HD 7970-kérem listára. P25125
-
TomBoy1986
veterán
Sziasztok,
Egy laptop eredménnyel szeretnék csatlakozni:
AMD A6-3420 1.5GHz
AMD Radeon HD 6520G 512MB 400/667AMD A6-3420 2.3GHz
AMD Radeon HD 6520G 512MB 400/667Kérem tegyétek fel a listára, előre is köszönöm.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Anfänger
üzenetére
Szállj már le erről a témáról. A HWBOT-on található benchmarkok közül kettő van, ami nem procilimites (az is csak jóindulattal). A Heaven DX11 Extreme Preset és a 3DMark 11.
A 3DMark topikban vagyunk, ami olyannyira CPU limites, mint az állat, lévén 1280*1024 a felbontás, amiben a default beállításokkal fut.
Játékokban való skálázódáshoz a multi GPU-nak köze nincs a 3DMArk 06 eredmények alapján.
De várunk eredménnyel.
HGyu
-
KaraDani
addikt
Köszi a válaszokat

15 pont hiányzik a 3. helyhez, majd még próbálkozok
-
Johni5
őstag
I5 760@4GHz &Asus 7750 V2 21481
[link] -
jones965
Modder
3770K@5869Mhz / LN2
GTX 680 Lightning / stock -
Gyíkac
aktív tag
segítséget kérnék: nvidia karit cseréltem le ati-ra (kaptam gondoltam letesztelem mit tud) erre betöltés közben a 3dm06 kifagy.
win 7 32 bit, azótqa már uninstalláltam az nvidia drivert
ás újra telepítettem + a 3dm06-ot is.minden jó tanácsnak örülök
-
joshua7
veterán
válasz
JoolsNOS
üzenetére
Ezt így nem tudom a listára tenni. Minden egy shot-ra kellene, amin van 1 Cpu-z cpu fül, 1 Cpu-z memory fül, meg egy Gpu-z is. Az MSI AB nem rossz, de a részletek miatt kell a Gpu-z (vagy Nvidia Inspector).
A kérdésedre: kérdés, milyen más eredményre gondolsz. 06-nál számít pl. az oprendszer is (nálad egy XP lenne a legjobb), illetve a gyengébb vga órajeleket simán ellensúlyozhatja, ha a proci magasabb órajelen megy (a 06 egy GTX560 Ti szintű kártyával nagyon cpulimites).
-
JoolsNOS
veterán
Na meglett. Bocs a sok hszért.
Amúgy az hogy lehetséges, hogy ugyanazzal a hardverrel több mint ezer ponttal többet kap valaki? És nincs jobban tuningolva mint az enyém

-
JoolsNOS
veterán
06 eredményeket nem lehet lekérdezni mint a 11et? Nem találom.
-
JoolsNOS
veterán
Múlt héten beújítottam egy ssd-t illetve húztam is még a kártyán. Elképzelhető, hogy ennyivel több pontot kaptam a procira? Bőven 30k fölött.

Viszont frankón úgy "fényképeztem", hogy nem látszik a pont:
30831
Mindjárt kikeresem online.Illetve ez az ingyenes verzió, tehát azért online az eredmény. Esetleg ez is befolyásolja a pontot

-
fireman
tag
válasz
helkis
üzenetére
Köszi az infót....igen optimus.......sajnos semmi változás, hiába akarom a kártyával futtatni....ha beállítom akkor minden progi az nvidia kártyát használja (még a firefox is), ......kivéve a 3dmark06....ez le se sz@rja, hogy ott van a notiban, tudomást sem vesz róla, továbbra sem jeleníti meg, és nem is használja bármit is csinálok...

-
JoolsNOS
veterán
Virtu használata "sima" tuningnak számít, vagy az már valami sli-nek? Vagy nem megengedett?
-
fireman
tag
Sziasztok!
Pár hete vettem egy Lenovo Z580 laptopot core i3-al és GT630M videókártyával, és csak kíváncsiságból telepítettem a 3Dmark06-ot, de amikor elindítom és megjelenik az első képernyő a GFX-nél nem ír ki semmit, mintha nem látná kártyát. Mit kellene állítanom?

-
Anfänger
őstag
-
JoolsNOS
veterán
-
Alister71
nagyúr
válasz
JoolsNOS
üzenetére
A vga driverben általában lehet engedélyezni a natívtól nagyobb felbontást is. De a monitorod lehet, hogy le fog kapcsolni, vagy jobbik esetben le fog "lógni" a kép a monitorról.
Az enyémnek 1680x1050 a natív felbontása, de a ccc-ben is lehet engedélyezni 2048x1536-ig. A 16:10-es arányú képet rendesen megjeleníti, a 16:9-es pedig lelóg róla. -
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Van valami buhera lehetőség arra, hogy hd ready monitoron 1280*1024ben futtassam a tesztet. Mert pl anno tv-n tudtam full hd-t futtatni miközben csak megjeleníteni a hd readyt tudta.
-
Pubszon
veterán
Hali.
MSI GTX670 OC
Driver: 306.23
Gyári órajelen.CPU: 3770K 4.3GHz
RAM: 1333MHz CL9Itt az online eredmény is ha kell.

-
subaruwrc
félisten
válasz
Jakab66[hun]
üzenetére
elvileg csak a systeminfo scan alatt tart vagy nagyon maximum amikor sokszáz fps van éppen. ezenkívül baja ettől nem lesz
-
subaruwrc
félisten
válasz
Jakab66[hun]
üzenetére
valószínűleg inkább a vga vrm adja azt a hangot.
-
Jakab66[hun]
senior tag
Még egy kérdés. Elindítom a 3dmark06-ot, és valaminek érdekes sípoló hangja van. A tápomban sípolnának a kondik? Vagy a VGA-nak is lehet ilyen hangja?
-
subaruwrc
félisten
válasz
Jakab66[hun]
üzenetére
szoftveresen sehogy
forrasztásos voltmod útjánláttam van új hsz a 06 topikban, mondom ránézek

-
Jakab66[hun]
senior tag
Nem tudjátok, hogyan tudnék feszt emelni egy giga 8800gts 512 g92-nek?
-
pityke88
tag
Sziasztok!
Beszereztem egy új hd 7750-es vga-t.
Beleraktam egy 775ös konfigurációba.
Az alábbit sikerült elérni egyenlőre.
A processzor nem tudom mennyire foghatja vissza a dolgot, de csak 3,05Ghz-et sikerült kisajtolnom belőle.
Szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Honda topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 GAMING OC Eladó!
- GIGABYTE RTX 4080 Super 16GB GDDR6X WindForce V2 - Gari 2027.11.20. -ig - Eladó!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT - PCROLL Webáruház
- ZOTAC RTX 3060 12GB GDDR6 Twin Edge OC Eladó!
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - számlával. Frissítve: 04.25
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak kb. 650 ponttal hoz többet az SLI az egy vga-hoz képest alapon?

30831

. Azt nem töltöm fel, 2. helyem már van a 9600gt-k közt.
)Csinálok újat.