Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
op9
aktív tag
Hali!
Köszi a hozzászólást!
Nos.. a ''rendezői'' egyik oldalnál sem lóg bele a kasztniba a lámpa, amit látsz, az a HDRI-lámpabúra-lökhárító tükröződése. Ha jobban megnézed, akkor valamennyire látszik a lámpabúrán is az az árnyalat különbség. De megnéztem a MAX-ben is, és ott sem lóg bele.
A gumi 2 Bump-ból van, sajna csak kis felbontású kép, így nehéz lesz belőle éleset csinálni. A 2. renderen látszik már, hogy visszább vettem a Speculart.
Render:
Már én is kerestem a Bounce-ot a Brazilban, de sajna nem találtam sehol. A Skylight egymagában nem segített rajta.
A környezet találkozásánál én is gondoltam, hogy kellene vmit, de nem ez volt a fő szempontom.
Az útat pedig, ha jobban megnézed, akkor a vonalak alapján állítottam be a kocsihoz, ami egy sávot jelent. Ez nem igazán csatornafedő akar lenni, de majd arrébb tolom a textúrát, hogy ne látszódjon. Bump sajna nem volt kifejezetten ehhez a texturához, de majd csinálok belőle bump map-et, aztán megnézem, mennyivel lesz jobb.
A kipufogó meg így néz ki, majd a belső krómot befeketítem, mert így tényleg csak ide-oda verődnek a fotonok.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest