Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- aquark: Flipper PC-n!
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
werdaport
csendes tag
válasz
Karesz50
üzenetére
Karesz!
Előfordult olyan eset is, hogy a fószer mindenáron emilbe akarta elküldeni a képet, ami alapján pácot kellett választani neki. Mondtuk, hogy az biztos, hogy nem lesz olyan, amilyet szeretne, de ő csak erősködött. Küldtünk neki egy pácot, aztán visszaküldte, hogy milyen sz@art választottunk. Nem egyedi eset ez se. Az se lehet véletlen, hogy ilyen jellegű problémára még nem született jobb megoldás, mint az emberi szemre hagyatkozni.
Megértettem, hogy a Max tuti nem jó erre a feladatra, tehát más irányban kell gondolkoznom.
Nézzük a festékeket. Sikerül pigmentekből létrehozni egy színpalettát, ami nem RGB lesz, hanem PIGMENT, amit bedigitalizált pigmentekből hozok létre. Tegyük fel, hogy színhelyesen rögzülnek a gépben (bár gondolom, hogy már itt megbuktam). Beszkennelem a beállítandó színt és pipettával felszippantok belőle egy darabkát. A színpaletta kapcsiból megmutatja, hogy mely pigmentből mennyit kell beletenni, hogy kijöjjön a szín. Ahogy azt a móricka elképzeli. Meg én...
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- XPEnology
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Futás, futópályák
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest