- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Gurulunk, WAZE?!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- thesound: Segítőkészség
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo86
csendes tag
Sziasztok!
Köszi a valaszt snots!
Persze igazad van ,hogy tutorialokat kellene inkabb neznem,de megtanultam annyira modellezni amennyire kb. nekem szüksegem lesz tutorialok alapjan azert probaltam a reszletekbe is belemenni.(animaciot nem fogok csinalni) az angolom jo azzal nincs problema.Viszont amint belekeztem a v-raybe a material editorba vilagitas beallitas meg kamera ezeket nem lehet ugy különvalasztani,hogy most csak az egyiket tanulom.Meg amikor elkezdek utanna olvasni akkor ott megemlit ket olyan dolgot amirol meg nem hallottam elkezdek annak utannnaolvasni ott megint talalok valamit annak elkezdek utannaolvasni es ıgy azt sem tudom hogy eredetileg minek neztem utanna.Szoval az en tanulasi modszeremmel van a problema azt tudom=) csak tenyleg nem könnyu,de ha masnak sikerült megtanulni nekem is fog
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- reMarkable - paper tablet
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Battlefield 6
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Sapphire Trixx
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Formula-1
- További aktív témák...
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga GEN 9/14"WUXGA /2-in-1/Ultra 7/165U vPro/32GB/512GBB SSD/ÚJ/GARANCIA
- www.olcsogamerpc.hu - V055 - DDR4 - INTEL i5-14400F - 16GB RAM - RTX 5060 - 1TB SSD - HITELRE IS!
- www.olcsogamerpc.hu - V051 - DDR4 - INTEL i5-12400F - 16GB RAM - RTX 5060 - 1TB SSD - HITELRE IS!
- www.olcsogamerpc.hu - V018- DDR4 - INTEL i5-10400F - 16GB RAM - RTX 3060 12GB - 1TB SSD- HITELRE IS!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4525
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Persze igazad van ,hogy tutorialokat kellene inkabb neznem,de megtanultam annyira modellezni amennyire kb. nekem szüksegem lesz tutorialok alapjan azert probaltam a reszletekbe is belemenni.(animaciot nem fogok csinalni) az angolom jo azzal nincs problema.Viszont amint belekeztem a v-raybe a material editorba vilagitas beallitas meg kamera ezeket nem lehet ugy különvalasztani,hogy most csak az egyiket tanulom.Meg amikor elkezdek utanna olvasni akkor ott megemlit ket olyan dolgot amirol meg nem hallottam elkezdek annak utannnaolvasni ott megint talalok valamit annak elkezdek utannaolvasni es ıgy azt sem tudom hogy eredetileg minek neztem utanna.Szoval az en tanulasi modszeremmel van a problema azt tudom=) csak tenyleg nem könnyu,de ha masnak sikerült megtanulni nekem is fog