- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szabog4
üzenetére
Az engine nem butít magától semmit, legalábbis geometria szinten (biztos van ilyen, de nem tudom, milyen hatékony és pontos a végeredményt tekintve), hanem a grafikus megcsinálja a változatokat, és az engine csak kicserélni a megfelelőre.
Nem, nem értek hozzá, hisz programozó vagyok,hanem grafikus. Én megcsinálom, amit kérnek, amit beszéltünk is, modellt, texteket, stb. elnevezéseket, ahogy kérik, és utána már a programozó dolga, hogy az hogyan mozogjon, lőjjön, stb. a játékban, plusz forogjon a kerék, fusson a lánctalp, etc-etc. Persze, ehhaz a grafikusnak jól kell mindent elnevezni, a pivotokat a kerék közepéhez, megfelelő helyre kell rakni, stb. különben lehetnek erősen röhejes bugok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone Air - Black - 512GB - Újszerű - ALZA Jótállás: 2028.09.28-ig
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Acer Predator 18 AI Gamer / Laptop RTX 5070 Ti Ultra 9
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest