Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nyúltáp

senior tag

válasz Menthirist #5240 üzenetére

hee, tarhely szempontjabol nem is gondoltam meg nagyon bele dologba, de mennyire igaz. Picit idegesito, mikor csak a max mentesek kitesznek vagy 3-4 gigat/aktualis melo.

Referenciak nelkul mindent mindig nullarol kene feltalalni, a referenciak hasznalata egyaltalan nem jelenti a kreativitas hianyat, sot.
    Kreativitas az otlet kitalalasahoz kell, a megvalositas inkabb izles es szeperzek kerdese, amit legjobban referenciak tanulmanyozasaval fejleszthet az ember.

Naja, modellezeshez altalaban nincs turelmem, igy utolag texturaval probalom elrejteni hianyossagokat :U Meg alapban nem tul modellezesintenziv jeleneteknek allok neki
    Foldon az alap egy vraymaterials.de-s shader, ez lett/lesz szemelyes igenyekre szabva, amugy semmi bonyolult, ket kulonbozo displace/diffuse van osszemaszkolva(fu/kockako) egy custom mask-al.
    Szinbeli elteres nincs ket textura kozt a fu hianyat leszamitva, ami miatt(huh, eloszor igy irtam: milyat...az gaz? :DDD ) mashogy nez ki elso kep, aza fofeny(nap) szine. Vmiert atlottem sargasrol full feherre masodik renderhez, asszem csak tesztnek, de abszolut elso verzio fog maradni.

Új hozzászólás Aktív témák