Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Nyúltáp
üzenetére
nehogy azt hidd, hogy én így tervezve kezdtem neki... csak amikor már túl fáradtságos volt (meg sokat foglalt, minden mentés vagy 40-50 megát, ebből vagy 35 mindig fix maradt ráadásul...), akkor váltottam erre... egyenlőre ez műxik

Nekem is már jó ideje megy ez a projekt, és a legtöbb része nem a modellezéssel megy el, hanem a részletek kitalálásával (nem vagyok egy kreatív ember, felhalmoztam egy könyvet és vagy 8-900 ref képet, azokból próbálok élni
btw a képed még mindig úgy tetszik mint eddig, de hirtelen nem tudtam, hogy akkor ez most anim lesz? (bár most esik le, hogy értetted a "repülni fog"-ot
) Mindegy, lényeg, hogy ha ez szépen be lesz textúrázva és világítva, lazán el tudom képzelni egy 3dCreative-ben megjelent képnek... Noha modeller szemmel láthatóan te sem összetett, hihetetlen durva modellekkel dolgozol, maga az összkompozíció (amihez sajna nem értek) abszolút bejön, és ahol már van textúra is, az is tetszik... A föld csak normal/displacement map, vagy van rajta valami extra is? a fű nagyon tetszik a résekben, mint ahogy a föld jobban bejön színileg az elsőben...
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max Deep Blue 256GB használt újszerű 100% akku (36 ciklus) garancia 2029.01.
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest