Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
m@x
csendes tag
Sziasztok régóta járok már fórumokat olvasni ide de csak most vettem észre hogy van itt egy ilyen jó kis fórum,úgyhogy ennek örömére töltök is föl egy képet amin most dolgozgatok!
Van még rajta mit csinálni de egy csomó dolog nem is végleges rajta és hamár itt vagyok kérdezek is,lassan 1éve foglalkozok a programmal de belefutottam egy érdekes dologba!
Szoval nem tudom ki tapasztalt már olyat hogy ha mondjuk 1200x1500-as felbontást állítok be és minden teljesen vízszintes akkor a képnek az alját meg a tetejét nem síkként rendereli le hanem kicsit meghajlítja a tetejét meg az alját,mintha kijelölnék mindent és nyomnék rá egy bend-et,állítgattam mindent a kameránál,ami valamennyire megoldja a dolgot hogy a kameránál bekapcsolom az ortographic projectiont!De ez csak akkor jön elö ha a magasság nagyobb mint a szélesség 1920x1080-as felbontásnál minden stimmel!
Lehet hogy a "sima"kamera meg a Vray nem kedvelik egymást?várom a véleményeket meg az ötleteket
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- TETKÓS/KOZMETIKUS lámpa eladó
- Eladó gamer PC i5-12400F + RTX 4060 + 32GB RAM
- Nvidia GeForce RTX 3070 Founders Edition 8GB, Garanciával!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B850 GAMING X WiFi + Ryzen 7 9800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6000MHz
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP omen 17-w131ng bontva
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest