- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: RCS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Bici:
Nekem a program könyvtárában van egy models mappa. Abban vannak a modellek. (sok könyvtár van benne, a könyvtár neve utal a modelre. Pl.: Box1, Chair1, Gate, Table, Zombie) A könyvtárban van egy .man fájl, ami maga a model, és egy (vagy több) .gif fájl, ami a textúra. Ha priviben írsz emailcímet, átküldöm az én verziómat, abban van minden. A progiba modelt úgy tudsz betölteni, hogy kiválasztasz egy "objektumot" (pl. támadó szörny) és jobb oldalt alul megjelenik két sor. Az egyikbe kell a .man kiterjesztésú model, az alá pedig a textúra. Utána csak elhelyezed a térképen.
Menthirist:
Nem játékhoz kell, hanem egy fps játék-készítőhöz, de ezt még az elején írtam. Silent Walk a neve, nagyon nagyon fapados, de egyszerű és gyors. Csak modeleket nem találok hozzá, csinálni meg nemtudom mivel kell, mert erről sincs infó sehol. Ezt a .man kiterjesztést eddig egyik program sem ette meg. Bár a tárgy-modellek nem annyira rosszak, de az ellenfelek nagyon elnagyoltak, ráadásul a mozgásuk is darabos. Ezeket akarom (akarnám
) kicserélni.És kösz mindenkinek, hogy foglalkozik az üggyel.
(Annak ellenére, hogy nagyon off...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) kicserélni.
(Annak ellenére, hogy nagyon off...