Új hozzászólás Aktív témák

• Nyúltáp

senior tag

szevasztok arcok.
    huh, jo regen neztem fel ide (tokom az angol kiosztasu bill-be, mindig yont irok z helzett)
    de pont melovaltas volt, ugyhogy porgok ezerrel, nincse ido semmire.
    namondok par okosat gzorsan:
    1. faszom a z betube
    2. bici: ha elmosott arnyekokat akarsz(ami igazabol a fenyforras erossegenek ill a fenyt blokkolo targynak attol a felulettol mert tavolsaganak fuggvenye, melyre az arnyek vetul ), akkor lodd at arnyektipust area shadowr-ra, vagy ha nem akarsz orakig tarto renderidot akkor advanced raytrace-re. Amugz ref-nek a hdri miatt vannak ilyen arnyekai, amit ha ram hallgat egybol ki is dob a francba, vagy legalabbis minimum kombinalja egy direkt fenyforrassal, mert igy abszolut kontraszttalan a bevilagitas. Raadasul szerintem hot felesleges csak megdobja a renderidot.
    3. ref meg annyit hogy szerintem vagy csinald vastagabbra a deszkakat iroasztalon, vagy csereld le a texturat, mert ez a fenyo szeru fa anyag + a butorlapok vastagsaga utik egymast. ill. szerintem meretaranybeli gondok is vannak, nezd csak meg a kihuzhato bill. tarto reszt, europa kevesbe szerencses felen szuletett emberkek orulnek ha az egesz iroasztaluk van akkora mint a te asztalod bill. tarto resze :)
    ja amugy teccik a hatso konyvespolc vagy miarak anyaga, ayt jol eltalaltad.
    4. menth telleg jol haladsz, ket dolgot mondanek csak egyik a felni, aminek a pereme lehetne sokkal leharcoltabb, mert most hot szabalyos az egesz viszont texturaja meg utott kopott rozsdas. 2. dolog a kereszt, nekem nem igazan teccik, mint otlet, picit odaeroszakolt. B kategorias akciofilm utoerzese van tole az embernek.

najo ennyi befogtam.

ja ui.> tegnapelott pofan locsolt a serj tankian biibibibibiiii :DDD

Új hozzászólás Aktív témák