- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
Hi mindenki, megint itt vagyok!

Először is:
Menthirist: köszönöm ezt a rövid leírást, erre voltam kiváncsi, ezt kerestem mindenfele. Így már kicsit barátságosabb a progi. Thx.
Tévedtek, ha azt hiszitek, hogy megússzátok kérdés nélkül.
Naszóval. Ezt : Bővebben: link még a Wings-el készítettem. Most arra lennék kíváncsi, hogy hogyan oldahatom meg azokat a kiemeléseket az kocka odalán a MAX-ban. A W-ben ugy kellett, hogy kijelöltem a két szemközti oldalt. Cut 10 részre, így kaptam 10 pontot. Összeköttötem őket. Az így kapott vonalakat megint felosztottam 10 részre majd megint összekötöttem őket. Így ugye négyzetrácsos lett a lap. Ami nem kellett azt kivágtam, majd kiemeltem ezeket az oldalakat, amiket ti is láthattok. Kicsit lesarkaztam őket aztan meg is voltak. Végén nyomtam neki egy dissolve-t, hogy eltünjenek a fölösleges vonalak. Na most azt nem tudom, hogy mindezt hogy oldjam meg itten.
P.s. : pár eddigi próbálkozásom : Bővebben: link , Bővebben: link.
Megmosolyogtatóak tudom, de a progi sem túl komoly, meg nekem sem volt túl sok időm, a hangszórónál meg csak próbálgattam a cuccot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Opel topik
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Nyomtató topik
- Hardcore café
- PlayStation 5
- PayPal
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- MacBook Pro 16" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0231)
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest