- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
Hi mindenki, megint itt vagyok!

Először is:
Menthirist: köszönöm ezt a rövid leírást, erre voltam kiváncsi, ezt kerestem mindenfele. Így már kicsit barátságosabb a progi. Thx.
Tévedtek, ha azt hiszitek, hogy megússzátok kérdés nélkül.
Naszóval. Ezt : Bővebben: link még a Wings-el készítettem. Most arra lennék kíváncsi, hogy hogyan oldahatom meg azokat a kiemeléseket az kocka odalán a MAX-ban. A W-ben ugy kellett, hogy kijelöltem a két szemközti oldalt. Cut 10 részre, így kaptam 10 pontot. Összeköttötem őket. Az így kapott vonalakat megint felosztottam 10 részre majd megint összekötöttem őket. Így ugye négyzetrácsos lett a lap. Ami nem kellett azt kivágtam, majd kiemeltem ezeket az oldalakat, amiket ti is láthattok. Kicsit lesarkaztam őket aztan meg is voltak. Végén nyomtam neki egy dissolve-t, hogy eltünjenek a fölösleges vonalak. Na most azt nem tudom, hogy mindezt hogy oldjam meg itten.
P.s. : pár eddigi próbálkozásom : Bővebben: link , Bővebben: link.
Megmosolyogtatóak tudom, de a progi sem túl komoly, meg nekem sem volt túl sok időm, a hangszórónál meg csak próbálgattam a cuccot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hyundai, Kia topik
- Nintendo Switch 2
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Milyen autót vegyek?
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- Milyen légkondit a lakásba?
- Path of Exile (ARPG)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- VPN topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra, 512gb/12gb
- HP EliteBook x360 G4 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD / Magyar billentyűzet / 12 hónap garancia
- HP EliteBook x360 1030 G2 i5-7300U / 8GB RAM / 256GB SSD / Magyar billentyűzet / 12 hónap garancia
- Feiyu Pocket 3
- Dell Precision 5560 i5 11500H 16GB 256GB SSD 1920x1200 Matt IPS
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- Apple iPhone 17 256GB fekete használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) Apple garancia 2027.02.11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest