- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vettem digikamerát... Noha 2.1 MP-s, de nekem főleg családi alkalmak fotózására, esetleg referenciaképek (ejj, de komolyan nyomom
) készítésére kell, meg esetleg textúrákra... 1600x1200-as képeket csinál, és negatívum: távolra (100m<) elég szar képet csinál zoomolva (persze zoomolj 2.1 MP-t
). Ez alatt viszont jókat csinál, célra megfelel... Pozitívum: van belső memóriája (igaz, csak 8 MB, de amíg nem veszek bele SD-t, addig el tudok vele legalább hülyülni), csak két elem kell bele, adtak hozzá tokot
, és 9990 Ft volt 

Ennyiért nekem tökre megérte sztem, céljaimra elegendő, és nem lett volna pénzem 40-50-60k-s masinákra... Ebbe még majd bele egy 128-as SD-t és jó is lesz 
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xbox One S All Digital 1 TB egy kontrollerrel
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) készítésére kell, meg esetleg textúrákra... 1600x1200-as képeket csinál, és negatívum: távolra (100m<) elég szar képet csinál zoomolva (persze zoomolj 2.1 MP-t