- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Menthirist
üzenetére
Hali!
Én egyszer próbáltam régen a Mayát, asszem 4.5 PLE volt. Az tetszett benen, hogy negyed annyi küzdelem volt hajat, és szépen csillogó texturával ellátott felületeket készíteni benne, mint MAX-ban. Bár azóta MAX-ban is tudok olyat 3 perc alatt.
Én igyexem először a MAX-ot megtanulni minnél jobban, helyesebben magát a technikát, hogy mit hogyan érdemes, és utána szerintem gyorsabb lesz a többivel ismerkednem, és rövidebb idő alatt el tudom dönteni, hogy mire jó egy másik progi, és mire nem annyira.
A ZBrush még így is ígéretesnek tűnik, de nehezen áll rá az agyam, a beépített tutorialok nekem kicsit érthetetlenek, de lehet, hogy azért van, mert nem foglalkoztam még vele 10 percnél többet egyhuzamban, vagy mert egy festőprogit sem ismerek igazán.
A MAX-al eddig ez volt az első kellemetlen tapasztalatom, és ezt is meg lehetett oldani sufni módszerrel, de azért egy ekkora, és ilyen régóta piacon lévő progitól többet vártam.
Mi az a woops?
Nyúltáp:
[link]
Erről mi a véleményed? Nem jövök rá...
Amúgy a nullás vastagságú loft, műxik, de ha feljebb veszem a self illumination-t, akkor azért látszik a hajszálvékony csíkocska...
pedig megnéztem: mindenhol tényleg 0.
No, sebaj.
A fény viszont tökéletesen műxik, az általad írt dupla texturás módszerrel, bár az erősebbik textura fénye kifehéredik, de raktam rá egy jó sötét-vörös texturát, ami miatt még sokkal feljebb kellett venni a fényerőt, de a vége egészen közel van ahhoz a fényhatáshoz, amit a scanline-al csináltam, csak persze árnyékokkal együtt! És ez fontos, nagyon.
Mégegyszer Köszönöm a segítségedet mindkét témában!
Esetleg nem tudsz valami plugin-ról, ami egyszerűbbé teszi a két probléma megoldását? Nem életbevágó, mert most elég jó az elért eredmény, de szeretném, ha tökéletes lenne!
Köszi, és Üdv.: Bici
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Egyéni arckép OFF
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Cyberpunk 2077
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple Watch SE3 2025 40MM Starlight 100% (1év Garancia)
- Byintek Love U14 Projektor
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Bomba ár! Dell Inspiron 17 5770 i7 I 8GB I 128SSD+1TB I Radeon 4GB I 17,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest