Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tárhely gondok? nekem megvan a Lost Pencil féle Elefántos videó (modellezés, textúrázás, csontok, animáció). Ez 4,8 giga zip file, kicsomizva olyan 12-13 giga videó. És akkor nem beszélve olyan 50 gigányi Gnomon videóról... Mondjuk ezek DVD-n vannak, de akkor is gondok tudnak akadni...
Amúgy amikor csináltam a szakdogámat, akkor előállt az a helyzet 512 rammal, hogy le akartam menteni a file-omat, megette az 512 ramot, majd felszabadult egy proginak köszönhetően (Freeram szerűség), az is elfogyott, majd megint felszabadult, majd megint elfogyott vagy 200 mega... És ekkorra sikerült elmenteni. Persze borzasztó modell volt, mostmár sokkal jobb modellt csinálok, sokkal de sokkal kevesebb poly-ból...

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Thrustmaster TS-PC Racer Ferrari 488 Challenge - Új, 2 év gyártói garanciával
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 boával garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- LENOVO TABLET 10 (N4100),10.1",WUXGA, 2-IN-1 TABLET,Ceruza,LTE kártya,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 17 Pro Max - Deep Blue - 256GB - ONE - ÚJ - 3 Év Jótállás.
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest