Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tárhely gondok? nekem megvan a Lost Pencil féle Elefántos videó (modellezés, textúrázás, csontok, animáció). Ez 4,8 giga zip file, kicsomizva olyan 12-13 giga videó. És akkor nem beszélve olyan 50 gigányi Gnomon videóról... Mondjuk ezek DVD-n vannak, de akkor is gondok tudnak akadni...
Amúgy amikor csináltam a szakdogámat, akkor előállt az a helyzet 512 rammal, hogy le akartam menteni a file-omat, megette az 512 ramot, majd felszabadult egy proginak köszönhetően (Freeram szerűség), az is elfogyott, majd megint felszabadult, majd megint elfogyott vagy 200 mega... És ekkorra sikerült elmenteni. Persze borzasztó modell volt, mostmár sokkal jobb modellt csinálok, sokkal de sokkal kevesebb poly-ból...

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- DELL Alienware 16X Aurora Intel Core Ultra 7 / RTX 5060 Csillagközi indigó 2029-ig garancia
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest