- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na tesztelem az új portálmotort... Bár kicsit eltartott, míg megtaláltam, hol is van az új gomb

Válaszok:
Igen, az Alias Maya 7 = a Maya 7-tel, mivel az Alias gyártotta. Most viszont megvette ugye az Autodesk az Aliast is, Szóval a Maya 8 már lehet, hogy Autodesk Maya 8 lesz...
A videókártya kérdés gyakran felmerülő probléma. A hétköznapi fun usernek nem kell, hogy spec karit vegyen rá. Mind az Nvidiának (Quadro), mint az Atinak (FireGL) van karija a célra, amiknek az ára sokszorosa a normál kártyáknak, de céljuk a 3D-s progik Viewport (modellezés közbeni) nézetének felgyorsítása. Szóval gyorsabban nem fog tőle renderelni. Egyszóval nem érdemes mezei felhasználónak beruházni ilyen kártyára. A másik lehetőség a normál kari ''softmoddolása''. Ezt spec driverekkel lehet elérni, spec az én karim is ilyen. Ez azért lehetséges, mivel a FireGL karik normál karikra épülnek. Tehát a FireGL T2 az ugyanarra a magra épül, mint a Radeon 9600XT. Persze a szoftmod nem olyan tempóra sarkalja a karit, mint az eredeti, de nálam olyan 30%-kal dobta a viewport sebességet. Mondjuk másoknál nem tettem ezt... Szóval kari és gép kérdése.
Hosszú szövegem eredményeként elmondható, hogy 99% hogy felesleges spec karit vennie a srácnak. Ha 3D-zni akar, jó bármilyen kari (persze nem árt, ha gyors), de mellé legyen sok ram (a 256 néha egy vicc, nekem 1 giga is kevés, bár kezdőknek elég lehet a 256, míg nem csinál keményebb modelleket.), erős proci, és úgy eleve jól összerakott gép. Onnan pedig már csak mérték kérdése. Én elvagyok az enyémmel
Új hozzászólás Aktív témák
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- FC26 Nintendo Switch játék
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest