- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nos végre hosszú halál után lassan megint élet tapasztalható az oldalon

Először is: a kocsi nagyon tetszett, bár elsőre kicsit furán hatott a render (olyan, mintha prontscreenelve lett volna a modellezésből, csak amikor kinagyítottam, akkor láttam, hogy nem is...). Az a felni minta vagy textúra KELL!!!
( Űrhajókhoz kellene
). Vagy procedurális map? Hátulról valóban nem a legjobb az az audi jel, én mögé betettem volna még valamit, amitől nem csak kék, hanem valamivel másabb (mint a felni). Az ajtó viszont tetszik, kivétel a belső hangfalak, azok nem, de az is amiatt nem, hogy sok kicsi van, nem pedig mondjuk 2-3... Nekem a belsejével illetve a műszerfallal sincs semmi bajom azt leszámítva, hogy kicsit tényleg kevés a részlet... legalábbis a gomb... De Derék munka, koppant is a szobatársak álla (mégha az enyém nem is, de nekem is bejött
)
Bici: rendes cégnél nyomod, vagy amatőr módon, mint mi?
Szerintem az ember ismerjen meg egy progit jó alaposan, és ha már az nem nyújt újat, vagy legalábbis keveset, akkor már ismerkedhet mással. Nos az én véleményem nem pártatlan, ugyanis erősen Maya fan vagyok
Mindenesetre azt hiszem nem lódítok nagyot, ha azt mondom, hogy a Maya a király anim terén
Legalábbis a Gyűrűk Urákban és most a King Kongban is Maya-t használnak, így valszeg nem egy rossz progi. Aminek én még nekiállok most, az a ZBrush, mert azé a jövő szerintem. Persze hozzá kell tenni, hogy mi is az a TBrush, aki nem tudná. Nos Nem egy 3D modeller progi, így nem fogja leváltani se a MAX-ot se a Maya-t, de amire kiemelkedően jó, az a részletezés... Főleg organikusat. Tehát csinálsz egy fej modellt (X ezer poly), beteszed ZBrush alá, és megfested interaktívan a Displacement mappot. Agyonrészletezed a modellt, de polyszám nem nő!!! Szóval lehet kira módon animálni, és még renderben sem egy istengyilkos megoldás... Szóval ezé a jövő!!! És a Maya Szeretiiiii 
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- PC Game Pass
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- PC's Bövitőkártyák és Egyéb kiegészitők!
- ASUS TUF A17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB)
- A KINCS! ÚJ Dobozos HP ZBook Power G10 Workstation -35% 15,6" Ryzen 9 7940HS 32/1TB RTX 2000 ADA 8GB
- Xbox Series S 512GB
- A KINCS! Zsír Dobozos HP ProBook 450 G10 Fémházas Laptop 15,6" -45% i7-1355U 16/512 Iris Xe FHD 3 Év
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Használt iPhone 13 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

)